Bence şömineli ev, açık ara daha romantiktir. Sobalı evde çok nostaljik. Seçim yapmak zor :/
Sobalı ev
Şömineli ev
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
78.media.tumblr.com/.../...7ukCz1ujmvy2o1_1280.jpg
nedense soba diyince aklıma bu geliyor benim kedilerde böyle olurdu kesin o yüzden şömine :)
Teşekkür ederim
Şöminem olsunn 😌😌
Daha şık görüntüsü var bence, İnsanı kitap okumaya çağırıyor
Soba demesi kolay çilesini ceken bilir
Cevap
40Cevap
Küçüklüğümden beri sobalı evde büyüdüm ve o sıcaklık kestane hamsi tava sobanın üstüne konulan mandalina kabukları duvarda dans eden turuncu alev yansıması bütün aileyi 1 odaya toplayan ve aile bağını kuvvetlendiren yegane şey. Bu uzar gider ama 6 ay önce taşındım ve kaloriferle klimadan nefret ediyorum. Millet odasına çekiliyor felan canım kestane çekince kızılay karanfilden alıyorum ara sıra ama o eski tadları vermiyor. Şömineye gelicek olursak: Soğuk bir kış ayında şömine karşısında zenginler gibi şarap içmek isterdim açıkçası ama soba candır.
Sobalı veya Şömineli ev isteyenler ne kadar romantizm meraklısı
2 gün soba veya şömine yakın sonra külleri temizleyin, yukarı odun kömür taşıyın sonra odunu ve kömürü tutuşturmak ile uğraşın her 30 dk. bir odun-kömür atın bir oda yaz mevsimi yaşarken banyo-tuvalet-oda-mutfak kış mevsimini yaşasın. seninde oran buran soğuktan donsun bunun adı romantizm olsun oldu canimmmm
Çay saatini hiç odun ateşinde pişen su böreği ile yaptın mı? ya da sobanın üzerinde kızaran ekmekle kahvaltı yaptın mı? Peki hiç akşam sobabın üstünde çıtırdayarak pişen kestanenin tadına baktın mı? Bunlardan birini deneyimlemeyen insan çok şey kaçırır.
İkisi de güzel..
Ama 30 yıl sobalı evin derdini çekmiş biri olarak bu saatten sonra ikisini de yakmakla uğraşamam..
Romantizmi falan kalsın istemem..
Doğalgazlı kombinin gözünü seveyim, bas düğmeye her yer sıcacık..
Soba mecburiyet şömine keyif iken kıyaslamak yanlış. Kimse sobaya kova taşımak istemez ama şömineli romantik anlara hayır demez. Her gün yakmamak şartıyla ama:) Elektrikli şömine yanlısıyım;)
İkisini de çok seviyorum. Çocukluğum sobalı evde geçti ve müthiş bir duygu benim için ama biraz korkuyorum ya:) Kendi evim için şömine tercih ederim.
*Gecen bol olsun.*
Tabii ki soba... Şimdi önü camlı , fonksiyonel ve son derece şık şömine sobalar var... Hem görsellik hem de işlev diyorsak soba tur bindirir şömineye.
Sobanin cilesini ceken bilir.
Merkezi sisteme bagli kaloriferli evin gözünü seveyim. Yaz kis sicak su hazir heryer tertemiz odalarin hepsi isiniyor.
Romantiklik felan istemez kalsin.
şömine anca patlıcan közlemeye yarar evi ısıtmaz ki
Şömineli ev daha güxeldir. Salonda büyüleyici görünür. Ya da film dizi etkisi bu
Bak benim resimde somune var suanda da basinda oturuyorum
Şömineli bir evin ortamı daha sıcak ve samimi geliyor bana. Bu yüzden şömineli ev diyorum...
Şomine ısıtıyor mu ki Allah aşkına :D Soba'nın yerini tutmaz hiç bir şey
Soba candır at içine patatesi koy üstüne çaydanlığı oh mis.
ben ara ara bağa gider. yakarım sobayı. onun tadı başka olur.
Ikisini de cok seviyorum, soba nostaljik, somine de romantik
Şomine baktığım'da huzur veriyor sessizlik sadece ateş sesi oh mis. :)
şömine sevgilinde yanında olacak kahveni yudumlayacaksın ah hayaller.
ulan ona odun kesmekle kömür taşımakla kim uğraşıcak bide romantizm diyo ya...
kombiyi boşuna mı icat ettik o kadar doğalgaz borusunu boşuna mı döşedik seni tokat delisi yaparım bak
Şömine zengin işi kaliyor soba tercihim senin tercih
şömineli ev sevgilimle başında şarap içmek güzel olur :D
şömine olsun ama ben yakmam
Sobanın yerini ne tutar yaa
ikisi de olsa olmuyor mu.
İkisini de tercih ediyorum..
Sobalı. :) tadı bir başka oluyor
Şömineye düşerim ben. Doğal gaz en iyisi
Alttan ısıtmalı ev. Fakirler bilmez
Şömineli ev daha cool
sobanın yerini hiç birşey tutmaz
Sobalı ev bir çoğumuz da var şömineli ev lazım.
Başka şansım yoksa soba tabi
Şömineli
Şömineli ev
şömine candr
Sobalı ev :)
Karalüferli ev (!)
çalı kuşuda çok güzel
Şömineli ev😃
İkiside güzel
Somineli
Soba 🙂🙂
Merkezi sistem