Ben olsam ustaya giderim. Kendi zevkime güveniyorum çünkü, o isteğime göre yapsın kafi.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zevk için demedim dekorasyon tadilat işleri genelde ekip halinde olur ve bazı işlerde teknik bilgi gerekir siz bu konuda yetersiz kalırsınız bu sebeple bu işlerle uğraşan birisi şart olur siz bunu da yapmaya kalkarsanız usta size iyi iş vermeyebilir ve bir sıkıntı yaşadığınızda usta tekrar ilgilenmeyedebilir karşınızda bir muhatap bulamazsınız...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olsam ustaya giderim. Kendi zevkime güveniyorum çünkü, o isteğime göre yapsın kafi.
Zevk için demedim dekorasyon tadilat işleri genelde ekip halinde olur ve bazı işlerde teknik bilgi gerekir siz bu konuda yetersiz kalırsınız bu sebeple bu işlerle uğraşan birisi şart olur siz bunu da yapmaya kalkarsanız usta size iyi iş vermeyebilir ve bir sıkıntı yaşadığınızda usta tekrar ilgilenmeyedebilir karşınızda bir muhatap bulamazsınız...
Zaten mimar olsun ya da dekorasyon firması yetkilisi olsun sizin istediğiniz zevkin dışına çıkıp kafasına göre yapmıyor
O zaman araştırırım bana daha fazla hizmet sunacak olanı tercih ederim
Mesela size nasıl bir hizmet verseler tercih sebebi olur
Öyle bir şeyi bende kabul etmem zaten. Işin sonrasında da verdikleri garantiye bakarım kullandiklari malzemenin cinsine vs.
İç mimar. Daha bilgili bence bu konularda.
Neticede eğitim almış insan
evet
ben kendim tasarlarım
Ya hehe
belki mimarım safmısın?
bankaya bir uğrarım param var mı diye
Uğramana gerek yok
dekarasyonucu
Neden?
elektirkçi oldum için bu işler den anlıyorum
Ne alaka yav
elektik anahtar pirizlerin yerleri değişmesi gerkiyor lamba aydınlatma yerleri dekarasyoncuların işi bana düşüyor çoğu ile çalıştım
iç mimar çalıştım
İyi hoşta, Bunun soruyla ne alakası var?