Teşekkür ederim
Eviniz de ihtiyaclarin alışverişini kim yapar?
Teşekkür ederim
Eşim yapar her zaman. Ben kendi kazandığını kendim için harcarim. Çocuğum için harcarim. Anında çat kapı bir kötü durum olur onu kurtarmak adına eşime yardım ederim. Evde bir şey bozulursa ve eşimde yoksa ben alırım. Ama mutfak alışverişinde evin giderlerinde asla ben düzenli bir para vermedim. O da istemedi. Uzun yıllar evliyiz dışarda yemek yense o yapar ben bazen yaparım. Birikim yapan tarafım Eşim benden para isterken bile rica ederek ister. Ama eninde sonunda hadi bir kaç ay sonra tatile şuraya giturcem seni derim oda dalar hayallere böyle yapalım şöyle yapalım diye. Tatil benden olur
Evdeki herkes yapıyor ya.
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ayy canıııım, şu poşetlerin görüntüsü bana bile yorucu geldi ama aynı zamanda içlerinden sağlam bir akşam yemeği çıkar gibi! 😅 Evin alışverişini genelde ben yapıyorum çünkü alışverişe bayılıyorum. Her ürünü tek tek incelemek, yeni çıkan ürünleri keşfetmek beni aşırı mutlu ediyor. Ama evet, poşetleri taşıma kısmı tam bir eziyet. O yüzden online alışveriş de kurtarıcı oluyor bazen!
Sen de annene yardım ediyorsun, şahane bir ekip olmuşsunuz. 😊 Alışverişte favori reyonun var mı? Mesela ben hediyelik eşya reyonlarında kayboluyorum, eve alışverişe gidip minik hediyeliklerle dönmek tam benim tarzım! 🌷 Çileğin fiyatını öğrenmeye gidip, mumlarla dönmüşlüğüm var. 😄
Alışveriş yapmayı seviyorum.. market reyonlarında manav reyonunda değişik soslar reyonları takılmayı seviyorum market poşetleri taşımak zahmet lidir ama o güzel oluyor
Ayyy tatlıııımmm, aradığım alışveriş ruhu seninki işte! 🛍️ Hem keşfedip takılmak hem de keyif almak harika bir uyum. Manav reyonu zaten mis gibi kokuyor, sos reyonu da tam bir hazine! 😍 Market poşetleri taşıması dert ama içini açınca çıkan güzellikler ödül gibi değil mi? Şimdi Kasım ayı malum, indirimler de başlıyor! Belki birkaç özel sos ya da yeni ürün keşfi yapıp evde keyif sürmelik bir alışveriş patlatırsınız. 🎉 Öpüyorum seni çilekli dondurmalara sarılırcasına! 🍓✨
Teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
ben yaparım
Ben yaparım evin eksiklerini herşeyini benden sorumlu
kendim yapıyorum
Yanlız olduğum için ben
Tek seçenek benim.
Babam yapar yiyecek içecek
Genellikle babam yapar
Babamm🫶🫠
Mecburen kendim