Herkese iyi akşamlar ufak 1+1 ev almak istiyorum birikmiş 400.000 TL param var evimin dekoruna özenmek istiyorum yalnız yaşayacağım bir kaç ev baktım beğendiğim ve bütçeme uygun bir ev var ancak mutfağı ve banyosunu yenilicem tabi badana gerekiyor tamamen bembeyaz tek renk bir ev istiyorum aşağıdaki görsellerdeki gibi. Ancak annem ev almamı mutfak banyo yaptırmamı istemiyor daha sevgilim bile yok diyor düğününe sakla parayı evlenince istediğin evi kurarsın fakat ben şu an kurmak istiyorum önemli olan benim kocam değil fakat bunu anlatamıyorum istediğim gibi evimi alıp kursammı yoksa ailemle yaşamaya devammı edeyim ve sizce aşağıdaki evler nasıl?
Beyaz ev dekorasyonu nasıl olur? Annemin dediğini mi yapsam, kendi istediğimi mi?
Bence kendi kararlarını kendi verme yaşına ulaşmışsın. Benim tavsiyem sen nasıl mutlu oluyorsan onu yapman.. Ailenin yanında mı daha mutlusun yoksa hayalinde ki evi dizayn ettiğinde mi daha mutlusun... Bu soruyu cevaplarsan problem kalmaz...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aa deliye bak tabii ki kendi ayakların üstünde duracaksın. Anneni dinlemeyecek yaşa geldin. Evlilik meselesini sonra düşünürsün.
Kendi ayaklarının üstünde durmak en dogrusu ve bu zamanda insan kendi kararını vermeli. Sen kendi yolundan şaşma uygula
Kendi paranı kazan kendi evini kendi zevkine göre tasarla.
Bence kendi kararlarını kendi verme yaşına ulaşmışsın. Benim tavsiyem sen nasıl mutlu oluyorsan onu yapman.. Ailenin yanında mı daha mutlusun yoksa hayalinde ki evi dizayn ettiğinde mi daha mutlusun... Bu soruyu cevaplarsan problem kalmaz...
Kendi hayalini gerceklestir benimde hayalim senin gibi az kaldı ve o zaman kimseyi dinlemiycem
Küçük evi geniş ferah gösterir
Olablirrrr