+1 yılSelam😊
Senin içinden ne geçiyorsa elbette onu almalısın. İçine sinmeli fakat çoğu eşyanın siyah olması demek evin çok çabuk toz tutması demektir. Siyah tozu , kiri daha çok gösterir ve her gün temizlemek zorunda kalırsın. Uğraşmak istemiyorum dersen beyaz eşyaları tercih etmek en iyisi. 😊30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOfis tarzı istiyorsun yani, aslında benimde aklımda siyah ve gri renkli bir kaç fikir var, siyahın tonlarını kullana bilirsin sadece simsiyah bir ev hem ileriki zamanda aileni hem de gelen misafirlerini sıkabilir boğabilir. Sonuçta insan biraz olsun evinde renk olsun ister ama sen sadece siyah istiyorsan kapkara bir ev yerine onun açık tonları ile birlikte kullanabilirsin. Bir düşün araştır bak derim.
Şimdiden düğünün hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim 🎉🌺✨34 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben yanlış telaffuz ettim 😄 sadece siyah değil siyah beyaz gri tonları düşünüyorum beyaz eşyayı tamamen siyah istiyorum yemek masası mesela kırık beyaz olur sandalyeler siyah koltuk takımı gri siyah tonları falan böyle istiyorum nasıl?
- +1 yıl
Bak benimde aklımda öyle bir şey biliyomusun bende beyaz eşyaları siyah veya gri istiyorum
Soran+1 yılSadelik çok güzel ama ya😄
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Siyah biraz kapanık bi renk fakat renkleri yargılamak saçma olur değilmi ya da renge göre yorum daha doğrusu renkleri yargılamak yalnış siyah asil bi renk sanırım evine de böyle güzel ve asil renk eşyalar neden yakışmasın ki?
Evin MÜKEMMEL OLACAK🥰🥀12 Yorumla
Soran+1 yılSen ne güzel bi insansın🌸☺️
+1 yılSiyahın temizliği çok zor oluyor. Gün içinde silsen bile yine kirli gözüküyor. Siyah alt tonlu beyaz gri krem taş rengi falan güzel kombinasyon olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTişikkür ittim bebik😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiyah içini karartır gadası. Ama modern ve hoş durur.
23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Gada senin xper 1 olduğun günleri hatırlıyorum ne ara S oldun
- +1 yıl
@SonGeneral ömür bitiyor kardeşim ya
- Ev & Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılYapma desemde yaparsın deneyip kendin gör
00 Yorumla
+1 yılBen de yeni tanışacağım evde odamı full sarı-siyah, tasarlayacağım. Çok hoş duruyor bana göre. Sadece siyah istiyorsan mat siyah olsun, efsane durur.

Sana tavsiye ettiğim de bu şekil:
12 Yorumla
Soran+1 yılOww bu çok karanlık bu kadar siyah değil aile evi gibi olmaz böyle😄 tek başıma olsaydım kesinlikle mat siyah yapardım her yeri ama benim düşündüğüm siyah gri beyaz
- +1 yıl
Attığım sarı şsyah gibi, onun yerine siyah beyaz falan yapıyorlar, o da çok güzel oluyor.
Ben açıkçası her odanın bir renk olması taraftarıyım. Mesela mutfak ben kolay kolay acıkan bir insan değilim bu yüzden mutfağımda turuncu ve gri renk olmalı. Salonum sakinlik içermeli bu yüzden pastel renkler özellikle mavi ve lacivert olmalı ve nitekim rahatlığı sevdiğim için her koltukta ya da 1 koltukta 2 den fazla yastık olmalı ve o klasik görüntüyü engellemek için de yastıklar biraz esprili olmalı ve televizyon istemiyorum bunun yerine elektrikli şömine daha çok hoşuma gidiyor koridor mümkünse gri renk ve çerçeveler ile oluşmalı ayrıca yatak odası dop dolu olmalı halılar ile kaplı ve renk uyumu olarak da siyah ve gri olmalı. Ben böyle bir tasarım seçerim.
00 YorumlaBir ev var insanın dinlendiği orda bari huzur verin 🙃
Siyah kombin nedir 🤔🤦♂️
Bari gri beyaz sütlü kahve tonları ekle🤦♂️🤦♂️
Sonra adam her zaman uyuyor diyeceksin 😂😂😂12 Yorumla
Soran+1 yılO karışmıyorum sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi napiyim 😂
+1 yılBırakın şu sosyal medya özentiliğini ya! Simsiyah olsun, sadece 2 ay sonra sıkılacaksın, değiştirmek isteyeceksin.
21 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyam yok yalnız burdan başka.
Gördüm biliyorum gencecik evli çiftlere hiç gitmez bir müddet sonra için kararır ayrıca tozu çok gösterir
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında biraz renk katarım bende ya da pastel tonları alıp siyahla sadeleştiririm belki
+1 yılSen bilirsin ama ev eşyaları insanın ruh halini etkiliyor. Tamamen siyah olunca için karara bilir. Siyah gri beyaz üçlüsünü kullanabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende tam da bunu istiyorum siyah beyaz gri kombini süper olur bence
- +1 yıl
Ha öyleyse çok modern durur yoksa siyahlar içinde kafayı yersin kizz
Siyah seven biri olarak ben bile sıkılıyorum ara sıra. Onun yerine köyü kahverengi ve beyaz tonlar daha hoş olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılValla ben yapmadım 😂
Çok güzel en güzel zaten ben çok severim ama mecbur kaldım açık ton boya yapmaya çocuk doğacak diye gözlere zararı var Siyah dediler
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten bişeye de karışmasalar olmaz
+1 yılElinde toz bezi sabah akşam gezer durursun :) hayallerini gercelestir sen sonra amannn başlarım siyahina tozuna diye atarsın hepsini
11 Yorumla
Soran+1 yılHsjdheıe biri de toz görünmesin diye siyah istiyosun demiş😂
+1 yılSimsiyah olursa boğar ve darlatır. Ben daha açık tonlar düşünüyorum mesela. Krem ve haki olabilir bi açık bi koyu. Royal Lila ve metalik gri olabilir. Sana kalmış. Ama asıl merak ettiğim 20 küsür yaşlarınızda nasıl evleniyorsunuz bu yaşıma gelmişim 4 ilişkim ancak oldu en uzunu da iki hafta izçcizçşzöcizçx
00 YorumlaSiyah yapsan ilerde çok pişman olursun
En ufak bir tozlanmada hemen belli olur ve saten insan evin, insanın içini ferahlatan bir etki yapmasını ister ama sen resmen karamsar ve karanlık bir dünya istiyorsun
En iyisi griy ta da bronz rengini düşün00 Yorumla
+1 yılBence çok güzel olmaz siyahı bende severim ama mutfakta her şey siyah boğar gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılKırarız bizde boğuculuğu😄
- +1 yıl
O zaman olur 😊😊nişanlına sor birde
Günümüzün çoğunu evimizde geçirdiğimiz için birçok eşla veya tamamen siyah olursa daraltır ve hiç ışık almaz ben evlerde beyazlıktan yanayım hem temizliği kolay oluyor siyah bir mobilyada toz eksik olmaz bu benim düşüncem tabiki
10 Yorumla
+1 yılKoca delirir, eşi kaçar. Benim de bi sınırım var arkadas🤔
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne diyosun 😂
- +1 yıl
Farkettim.😳😂😂siyah diyorum, delirtme diyorum, kocana sabır diyorum
Soran+1 yılNiye siyah delirtir mi insanı😄
- +1 yıl
Yok. Sen😂😂😂küçükken hiç siyah bişiin olmadı mı? Bırak beni. İçeri geçip meditasyon yapicam.
Soran+1 yılHerşeyim siyah🤣
Rahatsız eder. Anlıyorum seni ama biraz renk serpistirmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılYatak odası renkli yetmez mi😄
Eşyalar siyah olursa duvar kaplama beyaz olması gerekir.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum siyah beyaz gri tonları. full siyah dedim de evin öyle simsiyah olmasını istemiyorum yani
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌹
Aslında bende öyle düşünüordum aşırı güzel kombinler var hem şık hem güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi siyah gri beyaz çok güzel olur sadeliğe aşığım ya 😄
+1 yılDuvarlar full siyah olsa eşyalar rengarenk olsa daha güzel olur
14 Yorumla
Soran+1 yılBuda çok güzel olur da ben rengarenk bi ortam sevmiyorum duvarlar kırık beyaz eşyalar da siyaj gri beyazla kombine etsek nasıl olur sizce?
- +1 yıl
Çok boğucu olur. Renklerin önemi büyük insanın enerjisini dengeliyor. Hayatında renklere yer ver çakraların bile tıkanabilir
Soran+1 yılDikkate alıcam çok teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Rica ederim 💃
Ben tercih etmem,
Bence sen beğensen bile belli zaman sonra sıkılırsın evinden11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba. ben ilerisini düşünmemiştim doğru diyosun
+1 yılFull siyah kötü bana sorarsan aralara beyaz at derim ama zevk meselesi eşinle karar vermelisin.
13 Yorumla
Soran+1 yılGri ve beyazla kombinlesek daha güzel olur dimi
- +1 yıl
evet gride olur gayet iyi olur beyazda , kırık beyaz ama. :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌹🌸
+1 yılbüyük bir ayrıntı ama hatırlatayım, zenci ile evlenmeyi unutma :)
23 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
mizah duygun da karaymış :D
Soran+1 yılDüz insanım ben sevmem öyle çiçekli böcekli saçma sapan renkleri
Çok sıkılırsın Bi süre sonra daha aydınlık ev olursa iyi olur.. Birde siyah eşyada toz çok belli oluyor ne kadar silersen sil arkandan yine tozlanır insan kafayı yer
11 Yorumla
+1 yılBenim de mutfağım öyle olacak sanırım 🙈
12 Yorumla
Soran+1 yılMsjjsk görüş ayrılıkları çok fazla kimi çok seviyor kimi çok kötü olur diyor bilemedim😄
- +1 yıl
Bütün evimi simsiyah yapmak istemem. Araya renkler de atarım ama renklerin arka planı siyah gri ve taş rengi olacak.
Kızlar anca su olsun bu olsun istiyor. Yahu parasını soran yok. bu adamlar cidden su zamanda bu devrin kızlarıyla evlenmek yerine o kadar masrafa her hafta bir kadın getiririm 🤔
12 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım niye bilmeden yorum yapıyosun benim de ailem yok onun da hiç bi zaman şu olsun bu olsun demedim. Bir tane alyansım bile yok. Eşya zaten alınmak zorunda ve ortaklaşa alıyoruz ben fikir almak için sordum önyargılarınızı kendinize saklayın.
+1 yılRenk katabilirsin bence. Siyah gğzel evet ama ahşap siyah karışımı yapabilirsin ya da siyah beyaz vs.
10 Yorumla
+1 yılSiyahın asaleti vardır. Ama evin her köşesi siyah olması sizi karamsarlığa sürükleyebilir.
20 Yorumla
+1 yılÇok boğucu olur öyle de , ruhu daralır insanın evde durdukça afgjjff
20 Yorumla
+1 yılSiyah güzel renk ama bence enerjini alır tüm eşyaların siyah olması, hakikaten bu gerçek için kararır, o evde kavgada eksik olmaz ağırlık da :) Siyah giyinmeyi severim ama eşyalarda tercihim değildir. Bence yapma.
00 Yorumla
+1 yılGözünde ne canlandırıyorsan eve girdiğinde ne görmek istiyorsan onu al ve yap bence harika olur 😍😍 çok sade dosemen lazım ki göz yormasin ayrıca sık birkaç süs eşyası alsan da yeter siyahın asilligi ❤️🙏
00 YorumlaBende evimi siyah agrikli dösedim ama koötuköaru kadife gri sectim mesela sandaliyede öyle, masa siyah ama marmar sectim ve boraz da beyaz ama tv masasi beyaz sectim ustunde siyah marmar cam koydum ama sadece siyah yapsan cok karanlik olur gercekten ferah olmaz. Biraz da beyaz mobilya da olsun arada ve avizenilambalari cok olsun ki odaya aydin versin
10 Yorumla
+1 yılGüzel olabilir ama biraz renk verirsen daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılBende siyah hastasıyım. Bence mükemmel olur ama. Yatak odani siyah yapma renkli yap derim. Ben ilerde öyle bı şey olursa öyle yapcam.😊😊
13 Yorumla
Soran+1 yılYatak odası aldık sadece zaten oda dolapları yatak falan beyaz halılarını perdelerini renkli almayı düşünüyorum onun dışındaki yerler siyah beyaz gri kombini iyi mi sence
- +1 yıl
Harika. Mutluluklar dilerim. Allah mesut etsin😊🌹
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim seni de inşallah 🌸🌹
+1 yılerkek cıvıl cıvıl yuva ister. Simsiyah evde ruhunuz daralır. Tabi sen bilirsin
10 YorumlaSen bilirsin senin evin ki bende severim tek renk evleri.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında her odayı farklı renk tonlarındada yapabilirsin yatak odasına pembe beyaz kombinasyonu güzel ama eğer çok prenses gibi buluyorsan yatak odasına beyaz, buz mavisi, gri güzel durur ya da buz mavisi yerine morda olur, salonda beyaz ve krem yapıp mobilyaları ahşap kahve alabilsin Birazda bitki alırsan salona daha güzel durur.
Full siyahsa cenaze evi gibi olur yaa 😂😂araya ufak şirin renkler katarsan daha güzel olur bence bu arad MUTLULUKLAR DİLİYORUM 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılAmzks😂😂 teşekkür ederim gri siyah beyaz kombinesi nasıl olur sence?
Ömrünün yarısi temizlikle geçer siya h tozu hemen belli eder ufak toz olsun hemen silme uğraşırsın gün de 10 kere silmek zorunda kalırsın
17 Yorumla
Soran+1 yılAsnsm doğru diyosun ya biri de toz görünmesin diye siyah istiyosun demiş 😂 😂
Soran+1 yılAvukat sen misin xnsmks
Soran+1 yılBen manyak mıyım ndkdm
Soran+1 yıl😂😂İltifatınız için çok teşekkür ediyorum 🌹
Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Evin de siyah olsa manyak bir şey olur. Internette yaz görürsün gerçekte böyle bir ev var
10 Yorumlaİstediğini yap tabiki.
Ama full siyah bir ev düşününce gelen misafirleri ve evdekileri boğar.
Gri beyazda olsa içinde mesela?
Fosfor yeşili çok iyi yap xmnzznusw.01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılSalonum siyah, halılarm siyah ağırlıklı, yatak odası siyah bıktım toz tutmasndan sil bi gün sonra hiç silmemis gibi tozlu duruyor tercih senin🤷
02 Yorumla
Soran+1 yılZhsjs ben o kadar temizlik yapmayı sevmem en iyisi vazgeçmek 😂
- +1 yıl
😂
Siyah mobilya çok toz tutar ve tozu belli eder.
Evi çok kasvetli gösterir..
Bu yaşta senin karalara bürünmek yerine cıvıl cıvıl bir eve sahip olman lazım00 YorumlaSiyah ve mat. Sana tavsiyem siyah gri ve koyu Zümrüt yeşili kullana bilirsin tek tük renkli tablolar kullanıp daha asil göstere bilirsin. Bende siyaj istiyorum
00 Yorumla
+1 yılYeterki güze3kalıcı Bi yuva kur. Yıkıcı olma yapıcı ol. Hersey güzel gelir gözüne.
11 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyen için sana da tişikkür ittim ☺️
Siyah cok hos gozukur bir koseye bar da yapabilirsin eve 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılZadffgftde pavyona çevirelim😂😂
+1 yılşu an erkek kadın yorumları eşit 47 47 ama buraya oyunu bozmaya geldim!
12 Yorumla
Soran+1 yılFfvvhv😂😂😂😂
- +1 yıl
:D
+1 yılSiyahı çok severim ama beyaz eşyalarda falan siyah tercih etme bence. Tozu kiri çok belli eder. Ama koltuk, perde vs. siyah olabilir.
00 YorumlaHergun temizlik yapmaya raziysan siyah al hatta saat basi yapmam gerekiyor cunku siyah Hemen toz topluyor malesef😂
00 Yorumla
+1 yılicini karartir insanin birde assiri tozu belli eder cizigi yirtigi belli eder temizligi zor pencerelerini acamazsin ev toz olcak diyee
00 Yorumla
+1 yılSiyah asil ve güzel bir renktir 🖤 Ama ev full siyah olursa depresyona girersin. Evin havası kasvetli ve boğuk olur 🌺
00 Yorumla
+1 yılBende siyah çok severim eğer evim olsaydı ve dekorasyonu bana ait olsaydı aynı senin gibi hepsini siyah yapardım 🖤
00 Yorumla
+1 yılAy yok saçmalama depresyone girersin
Siyah ağırlıklı bile olmasın çok az aralara serpiştir02 Yorumla
Soran+1 yılTamam vazgeçtim nxjsk ama eşya alıcaz aklımda bi renk kombinasyonu yok yav 🤣
- +1 yıl
Bol bol mağaza gez gözün iyice alissin hemen karar verip alma
Instagram da YouTube da bir sürü ceyiz video var onları izle
+1 yılSiyah güzeldir ama herşey siyah olursa evde daralırsın 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılFarkettim knk bazen fikir almak iyi oluyor yoksa pişman olcaktım xd mxmd
- +1 yıl
Kanka derken yaşın kaç senin apla
Soran+1 yıl21 mzmsks
- +1 yıl
Doğrusunu sen bilirsin de evlenmek için erken değil mi
Soran+1 yılErken de zaten şimdi evlenmiyorum tek başımızayız aileler yok o yüzden herşey hazır olsun borçlar bitsin evlendikten sonra borcumuz olmasın diye şimdiden başladık en aşağı 2 yıl sürer zaten
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun her kadın mutlu olmayı hak ediyor
Soran+1 yılYaa çok teşekkür ederim 🌹 🌸
- +1 yıl
Rica ederim içimden gelenleri söyledim 😀🙂
+1 yılSiyahı bende severim fakat tamamen siyah biraz aşırıya kaçabilir. En azından bordo veya krem rengiyle meç etmen gerektiğini düşünüyorum
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Evde bi de şeytan ayini yapar, kedi kesersiniz tam olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılAhhahzjsks günah günah kedi kesilir mi nxsk kurban olurum ben onlara 😍
+1 yılBence ana temanın siyah olması müthiş olur ama araya ara renklerde katarak ortamı ferahlatmalısın. Ama siyah kesinlikle müthiş klas bir renk.
00 Yorumla
+1 yılRuhunu çok sıkar bence full siyah 😊 o karşıdan güzel duruyor emin ol sürekli içinde olsan sıkar diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok boğar bence siyah ve kırmızı ya da siyah ve gri kombini yapabilirsin
10 Yorumla
+1 yılToz almaktan iflahın kesilir.😄
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂Doğru valla
+1 yılSiyah çok hoş ama her siyah olsa depresif olursun.
38 Yorumla
Soran+1 yılÖyle simsiyah değil aslında ben yanlış telaffuz ettim 😄 siyah gri beyaz kombinesi nasıl olur?
- +1 yıl
Effsane olur
- +1 yıl
Koktuklar beyaz sehpa siyah gri dekorlar falan çok süper olur ama tüm ev öyle olmamalı bence yatak odası farklı renklerde olabilir
Soran+1 yılDimi ya çok teşekkür ederim 🌹
- +1 yıl
Rica ederim siyahsever kız🖤
Soran+1 yılYatak odası aldık sadece zaten oda beyaz dolapları falan halısını da renkli almayı düşünüyorum nevresim takımını da renkli beyaz eşyalar gri ve siyah tonları istiyorum yemek masası beyaz falan filan
- +1 yıl
İmrendiö valla hayalim gibi bi şey
- +1 yıl
Güle güle kullan
- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası