Cailleach | Ev & Yaşam konusunda 415 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Su ve beyaz sirke karışımını sıkıyorum biraz bekletip ardından sünger ile ovalıyorum ve bol su ile duruluyorum. Eğer kireç lekeleri dirençli ise sadece beyaz sirke döküp ardından diş fırçası ile ovalamak da kesin sonuç verecektir.
0|0
0|0
biradetmehmet | Ev & Yaşam konusunda 631 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
çok kireç tutarsa kireç çözücü ile temizlenebilir hergün silinirse kireç tutmaz günlük sabun ya da temizlik sirkesi ile silinirse kireç tutmaz
0|0
0|0
nordun_gadasi | Ev & Yaşam konusunda 2,2b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Karbonat ve sirke ikilisi harika iş çıkarıyor gadası
Kireç çözücü ağır kimyasallar içerir. Hem sizin sağlığınız için hem de çevre için son derece zararlı. Benim tavsiyem Karbonat ve sirke ikilisi. Karbonatı hafif ıslatarak macun kıvamına getirin. yüzeye sürün sonra üzerine bir fısfıs yardımıyla sirke sıkın bir süre bekleyip ovalayın. Kimyasal olmayan mucizevi bir çözümdür.
Kireç sökücü ile birkaç saat beklenmeli bence. ya da asitli bişeyler de olabilir "soda" gibi. Belki çözülmesinde yardımcı olabilir. Kireç zaten ıslak kalması yüzünden oluyor genelde. Kuru bırakabiliriz böylece kireç sorunu azalabilir.🙂
Baran_Günay | Ev & Yaşam konusunda 57 görüş paylaştı.
Yoda
2 ay
Kireç sökücü dışında karbonat ve sirke öneriyorum. Sıvı karışımı hazırlayıp kireç olan bölge püskürterek birkaç dakika bekletip ovalayarak çıkartabilirsiniz..
En İyi Kız Görüşü