Gece aniden odama geldi çıkamadı bir saattir odam dağınıkmış toplayacakmış falan anne uykum var yorgunum sabah erken kalkmam lazım pazartesi sinavim vat üstümü degistiricem dedim inat etti 10 15 dakikadır çıkmadı sonra kardeşim birden çekmeceyi açtı ordan annemden gizli aldığım sabun şampuan vs vardi onlari gördü tabiki ve sonra kızdı ne diye aliyorsun hemde dört tane sabun almış üstüne şampuan diye aldi ikisini sakladi oysa ben bu hafta sınav haftası diye dışarı cikmamak için almıştım duş alirim diye çünkü duş jeli pahali bende küçük güzellik sabunlarından aliyorum köpürüyor diye ve yüzümü yikamak için aliyorum ayrıca. herşeyime karışıyor ben onlari kendi kazandığım alın terimle almıştım sinav haftasında dışarıda çıkamam odamda olmasam hepsini almıştı :( sadece bu sebep değil evde huzur birakmiyor emin olun hep hakaret küçümseme kaç defa beni evden kovmuştu onun yüzünden hiç bilmediğim pansiyon tarzi yerlerde kaldim yaşadım en son erkek arkadaşımın evine gitmiştim çünkü paramda yoktu bir gelirim babam yok vefat etti o da en son çağırdı beni kızım çok hastayım eve dön diye ağladı telefonda ama şartta koştu benim istediğim gibi bir kız olacaksin kurallarıma uyacaksin diye bende saf gibi geri döndüm eve ona birşey olmasin diye ama gerçekten kimse onunla yaşayamaz babam bile o kadar sessiz iyi biriydi ki onunlada kavga etmeyi başarıyordu ben duştayken sıcak suyu kapattiği günü fatura çok geliyor diye hiç unutmadim unutmayacamda :(
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Egitimine onem verip tek basina guclu bir birey olana kadar dayan
Ama gerçekten beni neden olduğum gibi sevmiyor kabul etmiyor anlamıyorum belki hijjenime çok düşkün bir kız olabilirim ama hijjen dışında başka birşey için masraf yapmiyorum bir aldığım kıyafeti 2 3 sene eskiyene kadar giyiyorum mesela yinede şımarık bencil nankör olan ben oluyorum 😔
Biliyorum şu an yazdığım şey o kadar saçma ki yani sikayetim annemin davranışı falan ama ben bunu her gün yaşamak zorunda kaliyorum ve çok doluyorum bazen içime ata ata 😔
Yazdiginda sacma bir sey goremedim. Senelerdir olan derdini anlatmissin . Annen baban ölünce psikolojik çökmüş olabilir Allah Rahmet eylesin. Ele muhtac kalirim kizim gereksiz harcama yapmasin diye olusturmus galiba kafasinsa. Seni evden atmasi dogru degil . Sevgilin suanlik iyi biri gibi duruyor ama ona bel baglama. Tek basina guclu ol . Zaten calismissin da yaninda acil durum paran da vardir. Okumanin kurtulusun oldugunu dusunuyorum.
Bu sorunlari ben de dahil cogu kisinin kaldiramayacak kadar gucsuz oldugunu dusunuyorum. Sen bu kadar gucluyken ve buraya kadar gelmisken vazgecme. Don arkana bak ne zorluklar astigini dusun ve kendini tebrik et
Erkek arkadaşının annenden daha iyi olduğunu düşünüyorum. saçma gelebilir ama öyle..
Annem onu hiç istemiyor oysa
Niye böyle yapıyor sana yazık
Bilmiyorum uykumda kaçtı sabah erken kalkmam lâzımdı 😔
Nolcak peki konuşmak ister misin
Burdan mı?
Özelden yani bi nebze olsun belki kafan dağılır
Burdan konuşabiliriz
Sen bilirsin :))
Bu nasıl anne be. Kaç kurtar kendini
Neden :(
Hayatın zaten zor, baba yok. Ne diye zorlaştırıyor ki hala. Nerede yaşıyorsun sen
Bursada
inan çok üstüme geliyor erkek arkadaşımdanda ayrilmami istiyor onuda beğenmiyor istemiyor
Onun kimseyi beğeneceğini sanmıyorum. Düzgünce ayrıl hayatından. Git evlen
Ona göre erkek arkadaşım psikopat falan ve babama benzetiyor onu düzgün biri olmadığını onunla evlenirsem mutsuz olacağımı söyleyip duruyor geçen nasilsa ayrilacaksiniz birgün dedi mesela adini duymaya bile tahammülü yok
Ama erkek arkadaşım annem beni evden kovduğu gün o sahip çıkmıştı para göndermişti bana aç susuz kalmiyim diye ihtiyaçlarım için
Eğer haklılık payı varsa düşün, düzgün biri olsun. Zaten hayatın kötü geçmiş, ilerisi iyi olsun
Güçlüsün
Neden böyle dedin
Hijyen seviyorsun ondan.
Bence sende sorun yok.. Dert etme
Bendede sorun vardir belkide bilmiyorum ama annem beni olduğu gibi kabul etmiyor öyle sevmiyor hep hakaret aşağılayıcı sözler sarfediyor
Türkçe duzgun yaziyorsun bu biraz supheci geldi bana
Anlamadim?
Cok guzel turkce kullanıyorsun.. Bu cok tuhaf
Hobi olarak roman şiir vs yaziyorum ve kitap okuyorum belki ondandir :)
onun.. ..