Annem neden böyle davraniyor anlamıyorum onunla yaşamak zor tahammül edemiyorum artık :( ?

Gece aniden odama geldi çıkamadı bir saattir odam dağınıkmış toplayacakmış falan anne uykum var yorgunum sabah erken kalkmam lazım pazartesi sinavim vat üstümü degistiricem dedim inat etti 10 15 dakikadır çıkmadı sonra kardeşim birden çekmeceyi açtı ordan annemden gizli aldığım sabun şampuan vs vardi onlari gördü tabiki ve sonra kızdı ne diye aliyorsun hemde dört tane sabun almış üstüne şampuan diye aldi ikisini sakladi oysa ben bu hafta sınav haftası diye dışarı cikmamak için almıştım duş alirim diye çünkü duş jeli pahali bende küçük güzellik sabunlarından aliyorum köpürüyor diye ve yüzümü yikamak için aliyorum ayrıca. herşeyime karışıyor ben onlari kendi kazandığım alın terimle almıştım sinav haftasında dışarıda çıkamam odamda olmasam hepsini almıştı :( sadece bu sebep değil evde huzur birakmiyor emin olun hep hakaret küçümseme kaç defa beni evden kovmuştu onun yüzünden hiç bilmediğim pansiyon tarzi yerlerde kaldim yaşadım en son erkek arkadaşımın evine gitmiştim çünkü paramda yoktu bir gelirim babam yok vefat etti o da en son çağırdı beni kızım çok hastayım eve dön diye ağladı telefonda ama şartta koştu benim istediğim gibi bir kız olacaksin kurallarıma uyacaksin diye bende saf gibi geri döndüm eve ona birşey olmasin diye ama gerçekten kimse onunla yaşayamaz babam bile o kadar sessiz iyi biriydi ki onunlada kavga etmeyi başarıyordu ben duştayken sıcak suyu kapattiği günü fatura çok geliyor diye hiç unutmadim unutmayacamda :(
Annem neden böyle davraniyor anlamıyorum onunla yaşamak zor tahammül edemiyorum artık :( ?