Alışveriş & Hediyeler Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? (Sayfa 7) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3739 Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
ahmetkara-xyz Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl en dinlemeyi sevdiğim şarkı vimle gitsin 1 0 Yorumla
Merttt3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl The weeknd - Blinding lights 1 2 Yorumla canselcanım +1 yıl Çok güzel şarkı ya :) Yorumla Merttt3434 +1 yıl @canselcanım bir de in your eyes :) efsane Yorumla
gecedenbirvakit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Spotide açıyorum 90'lar hit. Allaahhhh 1 0 Yorumla
LavantaSevenHatun Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ahmet Kaya Müslüm Gürses/seni yazdım 2 0 Yorumla
Sedefağaoğlu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Şarkı değil şarkı türü olarak pop :) 2 0 Yorumla
gülaltayy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Tarkan - dududu dilleri lıkır lıkır içmeli 2 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Oyun havası dinlerim yeter ömrüm vs 2 0 Yorumla
geceningölgesix Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Genel olarak hep modu düşük şarkılar 2 0 Yorumla
Duygu_su34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Değişiyor tabiki ama en çok hold on dinliyorum 2 0 Yorumla
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Hareketli şarkılar. Tercihim 90lar pop. 2 0 Yorumla
SanEM69 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Arabesk müzik dinliyorum muslum gürses falan 😂😂 2 1 Yorumla Sohbetçiniz +1 yıl Babaya laf yok 😂 Yorumla
Dkflgjdsk Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 95% +1 yıl Her telden var bende ya sjskd ortaya karışık 2 0 Yorumla
whenıwasolder Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl hiç farketmez mod düşürücü olmadığı sürece 1 0 Yorumla
Msalbey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Delisin Delisin 😁 şarkısı beni benden alıyor 1 0 Yorumla
xbossredbabyx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Şehinşah - Kıskanç şarkısı çok güzael 1 0 Yorumla
caglakarahan4 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Playlistimde ne varsa dinlerim otomatik 1 0 Yorumla
yeşilseverdeli Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hareketli şarkıları dinlemeyi severim 1 0 Yorumla
merverahatli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Tarkan, Oya-Bora ve bazı Türkçe pop şarkılar 🥰 1 0 Yorumla
suslahanasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Lush Life, Armageddon dinlemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
mrssqueenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Bum bum 😅😅😅😅 en sevdiğim enerjik şarkıdır 1 0 Yorumla
AlaRenkliArsızKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Aya benzer ve Serdar ortaç tüm şarkıları 1 0 Yorumla
Prensesiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Beyonce - daddy lesson Kesinlikle bu şarkı 1 0 Yorumla
klrabsmanur Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Hiç fark etmiyor spotify'den düz sıra çalıyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
en dinlemeyi sevdiğim şarkı vimle gitsin
Anıl piyancı yagmurlar şarkısı
Genelde radyo ne çıkarsa artık...
Iron madien dinlerim son ses 😁😁😁
The weeknd - Blinding lights
Çok güzel şarkı ya :)
@canselcanım bir de in your eyes :) efsane
Spotide açıyorum 90'lar hit. Allaahhhh
Kalben-saçlar shshshzxjdnx
Denerim bir ara iyi gibi görünüyor
Serdar Ortaç - Karabiberim
Ahmet Kaya Müslüm Gürses/seni yazdım
Yüzyüzeyken konuşuruz 😂😂😂😂
Yabancı müzikleri seviyorum.
LP ve Black Pink
Şarkı değil şarkı türü olarak pop :)
Sıla kafa nereye biz oraya
O anlık ruh halime göre tabiki
Tarkan - dududu dilleri lıkır lıkır içmeli
Oyun havası dinlerim yeter ömrüm vs
Genel olarak hep modu düşük şarkılar
Değişiyor tabiki ama en çok hold on dinliyorum
Dua lipa/ be the one💕💕💕
Human dinliyorum gaza getirtiyor 😂
Sibelcan - bil diye söylüyorum...
Hareketli şarkılar. Tercihim 90lar pop.
taylor swiftin tum sarkilari 😍🥳
Arabesk müzik dinliyorum muslum gürses falan 😂😂
Babaya laf yok 😂
Çok var doksanlar güzel oluyor
Her telden var bende ya sjskd ortaya karışık
Diptirs Diptirs disko yeah
Nostaljik şarkılar dinlerim
Hangi moddaysam değişiyor aslında :)
hiç farketmez mod düşürücü olmadığı sürece
Oynak parçalar benim için
Hareketli yabancı şarkılar
Temizlik yaparken şarkı dinlemem
Hareketli şarkılar motive ediyor
Tuğçe Kandemir
gördüğüme sevindim
Buray-Deli Kız❣️
Sıla-Zor sevdiğimden
Delisin Delisin 😁 şarkısı beni benden alıyor
Melek mosso arzular arsız
Cifin sesi kulağıma müzik 🎶
ahahah hayır dinlemiyorum
delikız sinin geliyorr, 😀
Şehinşah - Kıskanç şarkısı çok güzael
berkcan güven harman dinliyorum
Playlistimde ne varsa dinlerim otomatik
Hareketli şarkıları dinlemeyi severim
Lord huron tanıştığımız gece
Ibrahim tatlises yorgun djdjfj
Her şeyi dinlerim xper isterim
Meg dinlerim. genelde sesini seviyorum
Yıldız tilbe haberi olsun
Tarkan, Oya-Bora ve bazı Türkçe pop şarkılar 🥰
Lush Life, Armageddon dinlemeyi seviyorum
Bum bum 😅😅😅😅 en sevdiğim enerjik şarkıdır
Aya benzer ve Serdar ortaç tüm şarkıları
Çok karışık bir listem var 😂
Vida loca cokselll ❤❤❤❤❤❤❤❤
Herşeyi dinlerim farketmiyor 😅😅
Beyonce - daddy lesson Kesinlikle bu şarkı
Hiç fark etmiyor spotify'den düz sıra çalıyor.