Alışveriş & Hediyeler Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? (Sayfa 8) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3739 Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
leylaQq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Uğur çakır gerçeğim hoşgeldi evimin direği 1 0 Yorumla
Kckvlblb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ankaranın bağları 💃🏻 Dinlemeyi severiz 1 0 Yorumla
diipsizkuyuu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl C C Music Factory - Gonna Make You Sweat 1 0 Yorumla
serenad255 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl çok var yaa ama athena kafama göre güzeldir 1 0 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Azer bülbül sevmişim sevdanin çok ötesinde🍷 1 0 Yorumla
GuvenlıkGeldi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Müslüm Gürses Sevda yüklü kervanlar 🤝👍 1 0 Yorumla
sizofrenpsikologg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Müzik dinlerken iş yapmayı seviyorum 1 0 Yorumla
sorusoracagimben Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Bağlantı ekleyebilseydim anlatırdım.. 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Muzik kanalini acarim ne cikarsa dinlerim 1 0 Yorumla
kanatlarikirikkus Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl ask bu kziilotesi yarali muzesi 1 0 Yorumla
hhgggofoffoğğ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl emre aydın sarkıları dınlerım baya ıyı 1 0 Yorumla
psikolojiokuyankız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Selena Gomez-Slow down şarkısı 1 1 Yorumla fati34 +1 yıl harika Yorumla
HelloTodayy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Bas bas paraları leylaya bidaha mı gelicez dünyaya 1 0 Yorumla
Depaysement__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Zeytinyağlı yiyemem aman şarkısını dinlerim 1 0 Yorumla
coffeecream24 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Hit My Heart - Benassi Bros. & Dhany 1 0 Yorumla
beyazcikileta25 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Multitap - full depo janta nikelaj 1 0 Yorumla
gslikadin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Temizlik yapmıyorum ben o yüzden dinlemiyorum dam 1 0 Yorumla
MrsSmiles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bazen dertli bazen enerjik ruh halime bağlı... 1 0 Yorumla
Hayallerinrengi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ben şarkı dinlemem temizlik yaparken 1 0 Yorumla
mumaleviilekedi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Temizlik yaparken müzik dinlemiyorum. 1 0 Yorumla
Justlee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Tarık Mengüç Şakşuka desem😂 Acayip iştah veriyor 1 0 Yorumla
ghettogunesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Demet akalın genelde tempo veriyor ve sıkmıyor 1 0 Yorumla
topraakkokusu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Hareketli şarkılarla temizlik yaparken oynamak 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dinlemem, genelde kendi kendime mırıldanırım.. 1 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Hareketli parcalar parcalar motive ediyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
Uğur çakır gerçeğim hoşgeldi evimin direği
Spotifydan sırayla çalar genelde.
Sezen aksu şarkısı olmazsa olmaz 💝☺️
Coşturan türden ne varsa 😂
Guzel paylasim olmus tebrikler
Ankaranın bağları 💃🏻 Dinlemeyi severiz
atiye-ece seçkin arası shshshhd
C C Music Factory - Gonna Make You Sweat
çok var yaa ama athena kafama göre güzeldir
Acılara yürüyor korkmuyorum😂😂
Moduma göre şarkı dinlerim
Müzik dinlemeyi çok seviyorum
Baba radyo itirazım var bu zalim kadere
Azer bülbül sevmişim sevdanin çok ötesinde🍷
Duygularım darmadağın anlayamazsın
Müslüm Gürses Sevda yüklü kervanlar 🤝👍
şarkı dinlemem temizlik yaparken
Valla tek bir şarkı yok. Ruh haline göre
90'lar Türkçe pop kesinlikle ✌️
The cardigans- my favourite game
Hepposi pop pop poop özellikle
Müzik dinlerken iş yapmayı seviyorum
Jet are you gonna be my girl
Bağlantı ekleyebilseydim anlatırdım..
Muzik kanalini acarim ne cikarsa dinlerim
Genelde pop tarzı müzikler
Erik dalı gevrektir birde şinanay
ask bu kziilotesi yarali muzesi
emre aydın sarkıları dınlerım baya ıyı
Defkhan , fıght kulüp , katliam 💜😂
Selena Gomez-Slow down şarkısı
harika
Arabesk dinlemeye devam diyorum
Temizlik işine ben bakmıyorum.
Bas bas paraları leylaya bidaha mı gelicez dünyaya
Müslüm şarkıları güzel gidiyor
She’s a maniac - Flashdance
Zeytinyağlı yiyemem aman şarkısını dinlerim
Hit My Heart - Benassi Bros. & Dhany
Halaylar favorimdir temizlik yaparken
Ne dinlediğimin önemi yok ses olsun yeter
Fizy çevrimdışı listem her zamannn
Sibel Can - Suistimal ❤️❤️
Multitap - full depo janta nikelaj
Yabancı hareketli şarkılar genelde
Temizlik yapmıyorum ben o yüzden dinlemiyorum dam
Genelde hareketli ve 90 lar
temizlik yaparken şarkı dinlemiyom ki :D
Bazen dertli bazen enerjik ruh halime bağlı...
Ben şarkı dinlemem temizlik yaparken
Temizlik yaparken müzik dinlemiyorum.
Aya benzer yüreğim ahahhaha
Genelde pop şarkıları tercih ederim
Tarık Mengüç Şakşuka desem😂 Acayip iştah veriyor
Henüz almadık ama yakında
Pop dinlerim genelde 😃😃
Genelde pop şarkıları dinlerim
Demet akalın genelde tempo veriyor ve sıkmıyor
Hareketli şarkılarla temizlik yaparken oynamak
Dinlemem, genelde kendi kendime mırıldanırım..
Hareketli parcalar parcalar motive ediyor