Alışveriş & Hediyeler Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? (Sayfa 6) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3739 Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
90sbabe Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Eski ev arkadaşımla temizlik yaparken hep Sertab Erener - O;ye dinlerdik. 1 0 Yorumla
Felicity56 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Azelia Banks - 212Favorimdir temizlik esnasında swh 1 0 Yorumla
ayazmelll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl daha çok hareketli şarkılar tercih ederim baya iyi sarıyor😂😂 1 0 Yorumla
Sevimlidünya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En çok sevdiğim ve temizlik yaparken dinlediğim şarkı huyu suyu 😁 1 0 Yorumla
mısraasel Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl O an kulagıma ne hoş gelirse tabi moduma görede değişiyor :) 1 0 Yorumla
derin__15 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hızlı ve hareketli olmasi yeterli temizlik eglenceli oluyor 1 0 Yorumla
ayselgormus Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl serdar ortaç mesafeee aslında serdar ortacın bütün şarkıları temizlik yaparken iyi gidiyor 1 0 Yorumla
Pathless Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Cogu kisi eğlenceli şarkılar dinler ben ise slow hüzünlü müzikler. d 1 0 Yorumla
Yasjmin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Rafael-Bilsen ne kadar mytlaka dinləyin Azerbaycan şarkısı 1 0 Yorumla
Nesibi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl rihanna Work Work en cok dinlemeyi sevdigim :) gaza getiriyor :)) 1 0 Yorumla
RobynG Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Şarkı dinleyerek yapmak temizliği daha kolay ve çekilebilir hale getiriyor 1 0 Yorumla
findom Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel soru. Sürekli değişiyor ama son sıralar Swish Swish dinliyorum. 1 0 Yorumla
hukukcubirkiz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bir başka sevgiliyi sevemem dinliyorum bu ara bulaşık yıkarken falan iyi oluyor 1 0 Yorumla
Kanarya2345 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Daha çok hareketli şarkılar dinlerim ibrahim Tatlıses nankör kedi😀🦋 1 0 Yorumla
astsubayprenses Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Beni gaza getirecek her şarkı olabilir o zaman temizliğin süresi kısalıyor 1 0 Yorumla
Yrnbyz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kulağa hoş gelen her şarkıyı kulaklığı takıp telefonu cebime koyarak iş yaparım😂😂 1 0 Yorumla
Civcivesmer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Temizliğe başlamadan müzik de dinliyorum hem keyif hem temizlik 1 0 Yorumla
KEBELEğğk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sana bi düzen bana bi düzen bize bi bize bi masal lazım...😄☺ 1 1 Yorumla KEBELEğğk +1 yıl Oahh eksk yazmısım😂😂 Yorumla
Sananekibeeeh Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kore şarkıları veya bariton sesli orta derece erkek dinlemeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
Azizаeіıк Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Çemberimde gül oya ve baba zula bir sana bir de bana 1 11 Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Merhaba, Türkmen misin? Yorumla Azizаeіıк +1 yıl Hayır :) Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Merak ettim nerelisin 😊 Yorumla 8 yorumu gör Azizаeіıк +1 yıl Albanım ben Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Alban ne Yorumla Azizаeіıк +1 yıl 🤷🏻♀️ google Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Baktım 😊 nerede yaşıyorsun Yorumla Azizаeіıк +1 yıl Bunu sorma sebebiniz öncelikle nedir Türkiye.. Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Merak, neden kızdın ki Yorumla Azizаeіıк +1 yıl Hoşuma gitmedi beyfendi uzatmayın. Yorumla Parlamentmavi +1 yıl Peki Yorumla
kapusonlukiz Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Simge - Miş Miş Favorim. Temizlik yaparken bağırarak söylemelik şarkı 1 0 Yorumla
heygirl_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl spotify da haraketli şarkılardan karışık açarım. 2 0 Yorumla
coronavar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Bass'ı yüksek şarkılar.. Farketmiyor 😍🤣 2 0 Yorumla
erkann29 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Temizlik yapmıyorum son zamanlarda müzikte dinlemiyorum pek 0 0 Yorumla
Olympuscazg Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Temizlik zor be keyifli değil benim için 😬Bundan dolayı Motive Eden Herşey :) 0 0 Yorumla
rzgarcan47 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kafam o an ne isterse onu dinlerim zaten ayda yılda bir yapıyorum :)) 0 0 Yorumla
Castrol01 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben tek kaldiğim icin hiç dinlemem eğer dinlersem isleri başdan sağma yaparım 😂😂 0 0 Yorumla
Cengizk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Temzilik yapmayı hiç sevmem çünkü benim işim farklı 0 0 Yorumla
bellkiiolur Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Azer bülbül eeyyyy hegyy eheyy falan daha güzel temizlik yapılır 0 0 Yorumla
alperenuzum Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl oh noo diye bir sarki var, beni benden aldiydi geçen kardesimle dinlerken kesfettim 0 0 Yorumla
Anonimsx001 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl temizlik yaparken dinlemek istediğim şarki genelde hadise şarkilair oluyor 0 0 Yorumla
servandgn Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl genellikle kirletenler iş arkadaşlarım olduğu için küfür terapisi yapıyorum 😂👍 0 0 Yorumla
BakirBirErkek Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl En son dinlediğim parça hep dilime dolanıyor nedense. 0 0 Yorumla
Sohbetçiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Pop arabesk dinliyorum hele eşlik edince kendini kaybediyon çok güzel oluyo 😂 0 0 Yorumla
hengin Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Temizlik yaparken gaza getiren şarkılar tercih edilmeli 0 0 Yorumla
serkankemer Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Daha sonra dinlemeyeceğim şarkı:) her dinlediğimde aklıma o an gelmesin istiyorum:) 0 0 Yorumla
cdserd Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Merhaba evet temizlik hoş ben sever temizlik ve müzik çok téssekkur ne biliyor az türkçe simdilik 0 0 Yorumla
poyrazzzz54 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Maryln monse on numara bir sanatçı dinlemek zevk veriyor 0 0 Yorumla
Riles Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kafam senden bile güzel ben hep bunu dinliyorum baya güzel oluyo dndndndn 0 0 Yorumla
erkn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Temizlikle yaparken birşeyler dinlemek güzel ama süpürge makinesi işi bozuyor 0 0 Yorumla
xiomia220 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kapıdaki güvercin. Yalidaki çapkın. Lalallalalaa lalallalalla 0 0 Yorumla
fatihakgn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik yaparken dinlediğim sarkilar arasında Velet salına salına 😂 0 0 Yorumla
Yiğittt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hozan reşo dinleyin tavsiye ederim ya da şakiro🤣😂kizlar deneyin cidden pisman olmasjniz 0 0 Yorumla
Klyahmek Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Temizlik yapmıyorum ve ben genelde şarkıyı gece yatarken dinlerim 0 0 Yorumla
Cigizer Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Belli bir şarkı tarzım yok klasikten rap e kadar dinliyorum. Şu aralar hidra dinliyorum 0 0 Yorumla
Sanalizasyon_Faresi Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Bıktım bıktım... Sırf önüme gelmesin diye görüş yapıyorum 🥴 0 0 Yorumla
alimkral Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Temizlikle çok aram yok ama bazen çok titiz oluyorum 0 0 Yorumla
Klaxandres Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl temizlik temizlik temizlik hayatta olmazsa olmazımız. 0 0 Yorumla
se__as1 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Şarkı değilde, konuşanlar izlemeyi çok seviyorum jxjdjjx 0 0 Yorumla
Özgür6778 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl Eşime temizlik konusunda hareketli müzik eşliğinde yardımcı olurum. 0 0 Yorumla
Jour83 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Candan Ercetin bahar sarkisiyla ben de esime yardimci oluyorum 0 0 Yorumla
iyibirpiyanist Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Kulağıma güzel gelen şarkıları dinlerim açıp dinlediğim tek bir şarkı yok sanirim 0 0 Yorumla
kirmiziatkilikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Serdar Ortaç. Her şarkısı gider 3 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Sırada hangi şarki varsa onu 3 1 Yorumla sapadam4 +1 yıl En iyisini dedinc👍👍👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
Eski ev arkadaşımla temizlik yaparken hep Sertab Erener - O;ye dinlerdik.
Azelia Banks - 212
Favorimdir temizlik esnasında swh
daha çok hareketli şarkılar tercih ederim baya iyi sarıyor😂😂
En çok sevdiğim ve temizlik yaparken dinlediğim şarkı huyu suyu 😁
O an kulagıma ne hoş gelirse tabi moduma görede değişiyor :)
Hızlı ve hareketli olmasi yeterli temizlik eglenceli oluyor
serdar ortaç mesafeee aslında serdar ortacın bütün şarkıları temizlik yaparken iyi gidiyor
Cogu kisi eğlenceli şarkılar dinler ben ise slow hüzünlü müzikler. d
Rafael-Bilsen ne kadar mytlaka dinləyin Azerbaycan şarkısı
rihanna Work Work en cok dinlemeyi sevdigim :) gaza getiriyor :))
Şarkı dinleyerek yapmak temizliği daha kolay ve çekilebilir hale getiriyor
Çok güzel soru. Sürekli değişiyor ama son sıralar Swish Swish dinliyorum.
Bir başka sevgiliyi sevemem dinliyorum bu ara bulaşık yıkarken falan iyi oluyor
Daha çok hareketli şarkılar dinlerim
ibrahim Tatlıses nankör kedi😀🦋
Beni gaza getirecek her şarkı olabilir o zaman temizliğin süresi kısalıyor
Kulağa hoş gelen her şarkıyı kulaklığı takıp telefonu cebime koyarak iş yaparım😂😂
YouTube de mix olarak açıyorum Allah ne verdiyse 😂
Temizliğe başlamadan müzik de dinliyorum hem keyif hem temizlik
Sana bi düzen bana bi düzen bize bi bize bi masal lazım...😄☺
Oahh eksk yazmısım😂😂
Kore şarkıları veya bariton sesli orta derece erkek dinlemeyi seviyorum.
Çemberimde gül oya ve baba zula bir sana bir de bana
Merhaba, Türkmen misin?
Hayır :)
Merak ettim nerelisin 😊
Albanım ben
Alban ne
🤷🏻♀️ google
Baktım 😊 nerede yaşıyorsun
Bunu sorma sebebiniz öncelikle nedir Türkiye..
Merak, neden kızdın ki
Hoşuma gitmedi beyfendi uzatmayın.
Peki
Simge - Miş Miş
Favorim. Temizlik yaparken bağırarak söylemelik şarkı
spotify da haraketli şarkılardan karışık açarım.
Trans müzikleri tercih ediyorum 😬
Bass'ı yüksek şarkılar.. Farketmiyor 😍🤣
şarkı dinlemem kendim söylerim
Kendim ettim kendim buldum dırırm
Temizlik yapmıyorum son zamanlarda müzikte dinlemiyorum pek
Temizlik zor be keyifli değil benim için 😬
Bundan dolayı Motive Eden Herşey :)
Kafam o an ne isterse onu dinlerim zaten ayda yılda bir yapıyorum :))
Ben tek kaldiğim icin hiç dinlemem eğer dinlersem isleri başdan sağma yaparım 😂😂
Temzilik yapmayı hiç sevmem çünkü benim işim farklı
Azer bülbül eeyyyy hegyy eheyy falan daha güzel temizlik yapılır
oh noo diye bir sarki var, beni benden aldiydi geçen kardesimle dinlerken kesfettim
temizlik yaparken dinlemek istediğim şarki genelde hadise şarkilair oluyor
genellikle kirletenler iş arkadaşlarım olduğu için küfür terapisi yapıyorum 😂👍
En son dinlediğim parça hep dilime dolanıyor nedense.
Pop arabesk dinliyorum hele eşlik edince kendini kaybediyon çok güzel oluyo 😂
Temizlik yaparken gaza getiren şarkılar tercih edilmeli
Daha sonra dinlemeyeceğim şarkı:) her dinlediğimde aklıma o an gelmesin istiyorum:)
Merhaba evet temizlik hoş ben sever temizlik ve müzik çok téssekkur ne biliyor az türkçe simdilik
Maryln monse on numara bir sanatçı dinlemek zevk veriyor
Kafam senden bile güzel ben hep bunu dinliyorum baya güzel oluyo dndndndn
Temizlikle yaparken birşeyler dinlemek güzel ama süpürge makinesi işi bozuyor
Kapıdaki güvercin. Yalidaki çapkın. Lalallalalaa lalallalalla
Temizlik yaparken dinlediğim sarkilar arasında Velet salına salına 😂
Hozan reşo dinleyin tavsiye ederim ya da şakiro🤣😂kizlar deneyin cidden pisman olmasjniz
Temizlik yapmıyorum ve ben genelde şarkıyı gece yatarken dinlerim
Belli bir şarkı tarzım yok klasikten rap e kadar dinliyorum.
Şu aralar hidra dinliyorum
Bıktım bıktım... Sırf önüme gelmesin diye görüş yapıyorum 🥴
Temizlikle çok aram yok ama bazen çok titiz oluyorum
temizlik temizlik temizlik hayatta olmazsa olmazımız.
Şarkı değilde, konuşanlar izlemeyi çok seviyorum jxjdjjx
Eşime temizlik konusunda hareketli müzik eşliğinde yardımcı olurum.
Candan Ercetin bahar sarkisiyla ben de esime yardimci oluyorum
Kulağıma güzel gelen şarkıları dinlerim açıp dinlediğim tek bir şarkı yok sanirim
Serdar Ortaç. Her şarkısı gider
Temizlik imandan gelir arkadaşlar
Temizlik yaparken müzik dinlemiyorum
Sırada hangi şarki varsa onu
En iyisini dedinc👍👍👍👍