Alışveriş & Hediyeler Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? (Sayfa 5) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3739 Bu soru ödül kazandırıyor: Temizlik yaparken dinlemeyi çok sevdiğin şarkı hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 76 kişi beğendi
mamiderler00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mangayi çok severim her dinlediğim zaman gaza geliyorum mükemmel bence 1 0 Yorumla
denizdekikarpuz Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl ben buraya çıplak geldim- nil karaibrahimgil :)hareketli olsun da yeter bana. gazlanmadan temizlik yapamıyorum maalesef :) 1 0 Yorumla
laallaas Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl temizlik yaparken serdar ortaç şarkılarını dinlemeyi severimm eğlenceli ve eskiye götürüyorlar birini seçiceksemm şeytan şarkısı 1 0 Yorumla
Dança Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl valla o kadar karışık ki, Mustafa Sandal'dan aya benzer yüreğimle ile başlıyorum Senoritayla bitiyor, o an ne kulağıma hoş gelirse artık :) 1 0 Yorumla
Papatyanınsözü Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Annem tüm işi bana yüklediğinden dolayı arka fonda çalan şarkı ve sadece o kısmı mırıldandığım ; "Bu daa geliiir, bu da geçeeer..." 1 0 Yorumla
xxxxgirl11 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yabancı şarkılar dinlemeyi severim i love you baby güzel daha sonra wap güzel Türkçe de remix kare kedi iyi İbrahim tatlisesin 1 0 Yorumla
Aybuke1455 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik yaparken bılıbende şarkısını dinleyince şarkının ritmiyle akşama kadar temizlik yapsam yorulmam 1 0 Yorumla
cileklimagnolia8 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl valla Rihanna-Work dinliyorum work work work , şarkının anlamı ile benim işim aynı. Kirli işler peişinde koşmak = ev temizliği..😂🙋🏻♀️ 1 0 Yorumla
Izmiringozbebegi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet tabikidedinliyorum karsik sarkilar ama en cok oguzhan koc ve yildiz tilbe 2 0 Yorumla
İsimsizz_adsiz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl 2015 2016 pop şarkıları ve bazı yeni çıkan hoşuma giden şarkılar. ruh halime göre değişiyor. 2 0 Yorumla
manolya40 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl temizlik yaparken hareketli şarkı severim nostaljik şarkılarda vazgeçilmezlerimden 2 0 Yorumla
Manolyaçicek Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben zaten kimseye yaptirmam benden daha iyi kimse yapamaz 2 0 Yorumla
anonimovsky Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sönmüyor ateşimiiiiiz ama alev alev deee yanmiyooorrr :djfbakdnsa 2 0 Yorumla
lovenlsy Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Şanışerin susamam şarkısı 15 dakikalık şarkıyı ezberledim dinleye dinleye😂😂 2 0 Yorumla
cücelerisor Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl 👑Serdar Ortaç👑temizlik değil terapi mübarek iyi ki varsın Serdar Ortaç 2 0 Yorumla
Merakksss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İBRAHİM ERKAL- SEVME olmazsa olmazzzzzzzzz. #VimleGitsin 2 0 Yorumla
anonimgz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Rap müzikler insanı daha çok gaza getiriyor. Temizlik için ideal bence 2 0 Yorumla
ElcinQulusoy Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Xir-sallan iyi gidiyor sonra sago sertlik kanında var hayatın 0 0 Yorumla
btssum Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hareketli müzikler sanırım. Bir elimde vileda, diğer elimle de dans figürleri falan.. 2 0 Yorumla
Revesma Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Temizlik benim işim değil ama birşeyler yaparken güncel, sevdiğim melodiler olur. 0 0 Yorumla
Daisyy01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kesinliklee I will survive ama Galatasaray farkıyla ❤️💛 2 1 Yorumla fati34 +1 yıl guzel Yorumla
ketçaplıkurabiye Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Neşe Karaböcek, kulakların çınlasın şimdi dargınız seninle inan sen herkesten başkasın 2 0 Yorumla
hilal201 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik yapmak benim için olmazsa olmazlardan birisidir. 2 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Şimdi temizlik yapmıyorum diyecem kısa diyecek buna bende uzatarak Temizlik yapmıyorum diyeyim 0 0 Yorumla
5elin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Pek seçmem hareketli olsun yeter ama kulaklık mutlaka takılıdır 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. ajdar çikita muz. ödüller nasıl olsa fenomenlere gidecek neyin ödülünden bahsediyoırsunuz? 0 0 Yorumla
arhezkar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sırayla:Nowhere to runFalling.Play date Train wreck 2 0 Yorumla
çaylıkahve Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Oyun havası listesi yaptım kendime sırayla açıyım dinliyom🤣🤣 2 0 Yorumla
bayıltanadam Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Evet temizlik müşterek yapılmalı ama ben beceremediğim için evden kovulan tarafım. O yüzden yorumsuzum... 0 0 Yorumla
srtdm08 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bunu cevaplamam için once temizlik yapmam ve temizlik yaparken şarkı dinlemem lazım ondan sonra gelir cevap veririm 😂😂😂😂😉👍😎 0 0 Yorumla
qweqweqweasdasd Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl bunuhttps://www.youtube.com/embed/M8TxAsLegbk 0 0 Yorumla
BirkulumişteV5 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Temizlik yapmayı sevmediğim için hiçbir şarkı keyfimi yerine getiremez. Temiz olmayı seviyorum ama o ayrı 0 0 Yorumla
Beraton7 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl ahanda bu kral https://www.youtube.com/embed/WXxTb9uk4-I 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kafaya ne eserse onu dinliyorum. 3 0 Yorumla
whiteas Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Sözsüz müzik dinlerim. Acelem varsada hızlı bişiyler fgfdgf 1 0 Yorumla
Electraa_75 Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Ankara havaları tabi ki. Ankaralıyız belli olsun dimi. 1 0 Yorumla
MariuS0 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl hareketli şeyler dinlemeyi tercih ediyorum genelde. 1 0 Yorumla
realpullups Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sönmüyooor ateşimiiiiz ama alev alev deee yanmiyooorrr 1 0 Yorumla
Police__grill Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hareketli müzik dinliyorum en çok. Kazanan arkadaşlara tebrikler. :) 1 0 Yorumla
Alevvimsi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Nirvana şarkısı ve Nimet şarkısı favorimdir kesinlikle👍👍 1 0 Yorumla
fatmanuryilmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tousand milesZakkum hüzzam Muhteşem ikili 🤓🤓 1 0 Yorumla
TheHilarious Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok temizlik yapmam doğrusu ama yapınca Zühtü şarkısını dinliyorum 😂 1 0 Yorumla
melisass_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Türkçe pop ve türkçe 90 lar pop çok iyii terapi gibii 1 0 Yorumla
Troy1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Temizlik yapmıyorum 😂 illa dinleyeceksem hareketli bir şey dinlerim herhalde 1 0 Yorumla
kübraakdmr24 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl ingilizce şarkılar hariç her tarz şarkılar dinlerim 1 0 Yorumla
TheSadrazam Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Valla ruh halime bağlı🤣bazen yabancı pop slow metal her türden dinlerim 1 0 Yorumla
Iremamadelikanlıolan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Model - sanane ve tabi ki gökçe - her şey bitmedi bitemez 1 0 Yorumla
ebruss00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik yaparken en çok müslüm gürsesle ferdi tayfur dinlemeyi severim 1 0 Yorumla
Joker739 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl temizlik yaparken şarki dinlemeyi bi tek ben sevmiyorum herhalde reklama bile koymuşlar ahaha 1 0 Yorumla
miyaavks Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sezen aksu- karşıyım herşeye karşıyım var mı rabbim adaletinnn bu kadar mııı 1 0 Yorumla
3xhaticex Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl My neck my back şarkısı. Dinlerken kopuyorum. Daha iyi temizlik yapıyorum. 1 0 Yorumla
_Zennube_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Demet akalın şarkıları sırasıyla dinlenir temizlik denildimi 😂 1 0 Yorumla
Eccccceeeeeeee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Tkn yi dinliyorum modumu o kadar yükseltiyor ki dans ede ede 😅🤣 1 0 Yorumla
Denizlilikızz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sürekli SAGOPA KAJMER dinlerim ve tabi siz de dinleyin çok iyii💕 1 0 Yorumla
rapdinleyicisi96 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Tahribat - Sigara Tablasında Yirmi Ben Ve Düşlerim Pt 2 1 0 Yorumla
nurkay74 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Je veux. Bayılıyorum bu şarkıyla temizlik yapmasına. Bir de dans ederek mis mis 😂😂😂 1 0 Yorumla
hmmbilmemkiiiğ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl En eskiden beri , türlü bela, yerli plaka, var, nabiz, imza vb. 1 0 Yorumla
Gizlikkkk473 Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Eda baba-beni vur. Eda baba-geceler kara trenSongül- yalan dünya 1 0 Yorumla
AlinKanat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ah bu şarkıların gözü kör olsunÇoktan bitirirdim ben o temizliğii çoktann.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
Mangayi çok severim her dinlediğim zaman gaza geliyorum mükemmel bence
ben buraya çıplak geldim- nil karaibrahimgil :)
hareketli olsun da yeter bana. gazlanmadan temizlik yapamıyorum maalesef :)
temizlik yaparken serdar ortaç şarkılarını dinlemeyi severimm eğlenceli ve eskiye götürüyorlar birini seçiceksemm şeytan şarkısı
valla o kadar karışık ki, Mustafa Sandal'dan aya benzer yüreğimle ile başlıyorum Senoritayla bitiyor, o an ne kulağıma hoş gelirse artık :)
Annem tüm işi bana yüklediğinden dolayı arka fonda çalan şarkı ve sadece o kısmı mırıldandığım ; "Bu daa geliiir, bu da geçeeer..."
Yabancı şarkılar dinlemeyi severim i love you baby güzel daha sonra wap güzel Türkçe de remix kare kedi iyi İbrahim tatlisesin
Temizlik yaparken bılıbende şarkısını dinleyince şarkının ritmiyle akşama kadar temizlik yapsam yorulmam
valla Rihanna-Work dinliyorum work work work , şarkının anlamı ile benim işim aynı. Kirli işler peişinde koşmak = ev temizliği..😂🙋🏻♀️
Evet tabikidedinliyorum karsik sarkilar ama en cok oguzhan koc ve yildiz tilbe
2015 2016 pop şarkıları ve bazı yeni çıkan hoşuma giden şarkılar. ruh halime göre değişiyor.
temizlik yaparken hareketli şarkı severim nostaljik şarkılarda vazgeçilmezlerimden
Ben zaten kimseye yaptirmam benden daha iyi kimse yapamaz
Sönmüyor ateşimiiiiiz ama alev alev deee yanmiyooorrr :djfbakdnsa
Şanışerin susamam şarkısı 15 dakikalık şarkıyı ezberledim dinleye dinleye😂😂
👑Serdar Ortaç👑temizlik değil terapi mübarek iyi ki varsın Serdar Ortaç
İBRAHİM ERKAL- SEVME olmazsa olmazzzzzzzzz. #VimleGitsin
Rap müzikler insanı daha çok gaza getiriyor. Temizlik için ideal bence
Xir-sallan iyi gidiyor sonra sago sertlik kanında var hayatın
Hareketli müzikler sanırım. Bir elimde vileda, diğer elimle de dans figürleri falan..
Temizlik benim işim değil ama birşeyler yaparken güncel, sevdiğim melodiler olur.
Kesinliklee I will survive ama Galatasaray farkıyla ❤️💛
guzel
Neşe Karaböcek, kulakların çınlasın şimdi dargınız seninle inan sen herkesten başkasın
Temizlik yapmak benim için olmazsa olmazlardan birisidir.
Şimdi temizlik yapmıyorum diyecem kısa diyecek buna bende uzatarak Temizlik yapmıyorum diyeyim
Pek seçmem hareketli olsun yeter ama kulaklık mutlaka takılıdır
ajdar çikita muz.
ödüller nasıl olsa fenomenlere gidecek neyin ödülünden bahsediyoırsunuz?
Sırayla:
Nowhere to run
Falling.
Play date
Train wreck
Oyun havası listesi yaptım kendime sırayla açıyım dinliyom🤣🤣
Evet temizlik müşterek yapılmalı ama ben beceremediğim için evden kovulan tarafım. O yüzden yorumsuzum...
Bunu cevaplamam için once temizlik yapmam ve temizlik yaparken şarkı dinlemem lazım ondan sonra gelir cevap veririm 😂😂😂😂😉👍😎
bunu
https://www.youtube.com/embed/M8TxAsLegbkTemizlik yapmayı sevmediğim için hiçbir şarkı keyfimi yerine getiremez. Temiz olmayı seviyorum ama o ayrı
ahanda bu kral
https://www.youtube.com/embed/WXxTb9uk4-IKafaya ne eserse onu dinliyorum.
Sözsüz müzik dinlerim. Acelem varsada hızlı bişiyler fgfdgf
Ankara havaları tabi ki. Ankaralıyız belli olsun dimi.
hareketli şeyler dinlemeyi tercih ediyorum genelde.
Sönmüyooor ateşimiiiiz ama alev alev deee yanmiyooorrr
Hareketli müzik dinliyorum en çok. Kazanan arkadaşlara tebrikler. :)
Nirvana şarkısı ve Nimet şarkısı favorimdir kesinlikle👍👍
Tousand miles
Zakkum hüzzam
Muhteşem ikili 🤓🤓
Çok temizlik yapmam doğrusu ama yapınca Zühtü şarkısını dinliyorum 😂
hadisenin tüm şarkıları
. ... . . .
Türkçe pop ve türkçe 90 lar pop çok iyii terapi gibii
Temizlik yapmıyorum 😂 illa dinleyeceksem hareketli bir şey dinlerim herhalde
ingilizce şarkılar hariç her tarz şarkılar dinlerim
Valla ruh halime bağlı🤣bazen yabancı pop slow metal her türden dinlerim
Model - sanane ve tabi ki gökçe - her şey bitmedi bitemez
Temizlik yaparken en çok müslüm gürsesle ferdi tayfur dinlemeyi severim
temizlik yaparken şarki dinlemeyi bi tek ben sevmiyorum herhalde reklama bile koymuşlar ahaha
sezen aksu- karşıyım herşeye karşıyım var mı rabbim adaletinnn bu kadar mııı
My neck my back şarkısı. Dinlerken kopuyorum. Daha iyi temizlik yapıyorum.
Demet akalın şarkıları sırasıyla dinlenir temizlik denildimi 😂
Tkn yi dinliyorum modumu o kadar yükseltiyor ki dans ede ede 😅🤣
Sürekli SAGOPA KAJMER dinlerim ve tabi siz de dinleyin çok iyii💕
Tahribat - Sigara Tablasında Yirmi Ben Ve Düşlerim Pt 2
Je veux. Bayılıyorum bu şarkıyla temizlik yapmasına. Bir de dans ederek mis mis 😂😂😂
En eskiden beri , türlü bela, yerli plaka, var, nabiz, imza vb.
Eda baba-beni vur.
Eda baba-geceler kara tren
Songül- yalan dünya
Ah bu şarkıların gözü kör olsun
Çoktan bitirirdim ben o temizliğii çoktann..