Nereeeyee baksam gozlerim seni aaariiiiiyooooor nereye baksam gözlerim seni ariiiiyooooooor Çapkın edaasinaaaaaa kurban olduguuuuummm çapkın edasiiiinaaa kurban oldugummmm.
Ayrım yapmam ama harekli bir müzik olmalı çünkü temizlik yaparken sözlere değil melodiye odaklanırım o da hareketli olacak ki iyice vetimli olsun temizlik sööskdkdkdl
Evi supururken enerjik şeyler dinlemek olabilir ama bulaşık yıkıyorsam melankolik tarzlar arabesk dinleyebilirim o zaman daha düşünceli oluyorum sanırım
Temizlik yaparken efor sarf ediyoruz, bunun müzikle desteklenmesi temizliği daha da verimli hale getirir. Gym motivasyon müzikleri bence harika bir seçim olur tavsiye ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
422Cevap
“Evimizin önü keridimi kürdan bir güzele ben vuruldum”
Temizlik yapılınca evden çıkanlar danım genellikle 🙂
Temizliği genel de ben yapmıyorum ama yaptığım sıralar rap müzik dinliyorum.
Mozart dinliyorum. Özellikle yüzey ovarken requıem For a dream.
İç Anadolu insanıyız Angara oyun havaları dinliyorum temizlik yaparken tavsiye ederim iyi geliyor :)
Temizlikte aram yok maalesef genelde hanım ilgileniyor 😂
Onu bunu bilmem vim herkesten önce vardı ve çocukluğumun markasiydi iyi ki döndü
Temizlik yaparken en çok klasik müzik dinlemeyi severim.
Zorlu yağ lekelerini çıkarırken Rammstein dinliyoruz. Sağı solu ciflerken gaza geliyor insan 🤟🤟
Kişisel temizlikte bazen hakan altun dinliyorum konuşarak iyi gidiyor
Üzgünüm eşim vif çidir ve bunu değiştirebileceğimi sanmıyorum
So * I. Çok severim, hareketli anlarda iyi gidiyor.
Bunu dinliyorum 🤦♂️😊😊
Trap müzik ya da Urfa sana küstüm ile güzel oluyor ya. d
Arabesk takılırım genelde tam olarak duruma uygun fkskfh
Bazıları seviyor evet, temizlik yapsam ben de dınlerdim.
Perdenşn arkasındakiler bak bu grup iyi yer tutun benden demesi
Mirildanmayi tercih ederimm daha zevkli hale donusurr
Arabesk olsun da hertürlü dinlerim. Bu arada ev temizliği değilde araba temizliği notunu düşeyim 😃
Müzik listemde ne varsa.
Genellikle yabancı pop var.
Yavrum kaldir kollarini tam adini hatirlamiyorum ama sarki boyleydi
Vazgeçilmez şarkım Katy Perry- ROAR
Beyaz sabun kokusuna bayılırım o yüzden Vim Beyaz Sabun Yüzey Temizleyici 🙏
Temizlik şarkısız olmaz hele ki hareketli şarkı olmazsa olmaz. Bu yüzden hareketli ne varsa dinliyorum diyebilirim
Kalben-Saçlar
Şarkı sözü
Heryer de saç var, yerlerde saçlar
Kimin bu saçlar? Bilemiyorum
Roman havası dinliyorum genelde bol oynamalı bir temizlik oluyor
temizlik yaparken söylediğim en sevdiğim şarkı kafamda kentsel dönüşümler şarkısı
Tuğçe kandemir bu ara :) kurban oldugum.
Nereeeyee baksam gozlerim seni aaariiiiiyooooor nereye baksam gözlerim seni ariiiiyooooooor
Çapkın edaasinaaaaaa kurban olduguuuuummm çapkın edasiiiinaaa kurban oldugummmm.
Her türlü parçayla yaparım. Ruh Halim hangisine uygunda sjdjksks
Retro müzikler dinliyorum. Beni resmen sonsuzluğa sürükleyen acayip müzikler...
Ev temizliği yapmam ama beden temizliği konusunda genelde yabancı şarkı dinlerim hoş hava katıyor 😂
Ibrahim tatlises nankör kedi remix su siralar rn cok dinledigim😃
Aklıma gelmiyor şimdi. ama kulağıma hoş gelen enerjik şarkılar dinlemeyi tercih ederim temizlik yapıldığında
angaralı namıktan atım Arap dinliyorum 😂
Bu ara athena ben böyleyim dinliyorum aşırı gaza getiriyor :)
Hareketli rap tarzi dinlerim beni gaza getiriler genelde 😃
Aleyna tilki şarkılarııı hahaha bana aşırı enerji veriyor
Ayrım yapmam ama harekli bir müzik olmalı çünkü temizlik yaparken sözlere değil melodiye odaklanırım o da hareketli olacak ki iyice vetimli olsun temizlik sööskdkdkdl
Temizlik yaparken daha çok duygusal dinliyorum o duyguylada işim hemencecik bitiyor
Tabi moduma görede deşiyor çok eylenceli dinlediğimde oluyor 😁
Evi supururken enerjik şeyler dinlemek olabilir ama bulaşık yıkıyorsam melankolik tarzlar arabesk dinleyebilirim o zaman daha düşünceli oluyorum sanırım
Itzy Dalla Dalla Itzy Icy Itzy Not Shy ya da Everglow Adios Everglow La Dı Da Everglow Dun dun
Bunları dinliyorum genellikle
Call me maybe💓
Şarkı hızlı ve neşeli olduğu için moda sokuyor beni.
#VimleGitsin temizlik yaparken en sewdigim sarkİ ferman zor geliyor.
Sezen Aksu - Onu alma beni al başlangıç şarkımdır. #VimleGitsin 🎶🎶🔊
genelde mor ve ötesi, manga, athena... enerji deposu şarkılar
temizlik yaparken dinlemekten asla sıkılmadığım tek şarkı Ahmet Şafak - Siz topunuz ben tek dinleyin gaza geliyorum hep
en çok sevdiğim şarkı sahabenin komşu şarkısı :DD çünkü temizlik yaparken bazen rahatsız oluyorlar saçma sapan bi şekilde...
Metal müzik tabiki çok daha, hızlı yapıyorum öyle 🌊 Arch Enemy _ Nemesis 🌊🌊🌊💀
türkçe rock ile öfkeli bi şarkı açtın mı daha güzel ovalarsın
Yağ çözücü ve yaşadığım aşk ile Zerrin Özer Herşey seninle güzel:-):-)
Aahhh kadeerr sevdiklerin olacak peki ya gömdüklerin... Böyleydi sanırım sözleri 😂😂 güzel oluyor temizlik yaparken 😄😄😄
Canım sıkkınsa , sinirliysem temiz olsa bile tekrar tekrar üstünden geçerim tabi hareketli şarkılarla
Temizlik yaparken efor sarf ediyoruz, bunun müzikle desteklenmesi temizliği daha da verimli hale getirir. Gym motivasyon müzikleri bence harika bir seçim olur tavsiye ederim.
bu aralar main tera boyfriend şarkısına fena taktım:D temizlik yaparken de onu dinliyorum
Şarki pek dinlemem genelden ilahi dinliyorum ama ben temizlik yapmam sıkıntı orda işte
Alev alev dinleyip gaza gelir ve işime devam ederim. Gaza gelerek yaptıgın iş hızlı ve de güzel olur.
Temizlik yaparken şarkı dinlemeyi çok değilde sohpet temalı youtube videoları izlemeyi daha çok severim😍
Temizlik yaparken sezen aksu mustafa sandal iyi gidiyor. Genelde pop favorim temizlikte.
Temizlik demeyelim de, dağınıklığı kaldırmak favorim de fredd mercury