Ev & Yaşam Duşakabin temizliğini nasıl yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Banyo duvarına gömülü duşakabinimiz var, hem duşakabin camlarını hem de birleşme yerlerini temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum. Bilmeden silikonları kaldırmak veya metali karartmak istemiyorum, yardımcı olur musunuz? Duşakabin temizliğini nasıl yapmalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Duşakabin için spreyler veya köpük temizleyiciler var. Marketlerden bulabilirsin. Onları püskürtüp temizle kolay olur. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı. çamaşor suyu ve sıcak su yeterli 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl marketlerde duşakabin temizleyici diye spreyler var bazı markaların onlardan alın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bulursam deneyeceğim Yorumla
Cailleach Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Sirke ve karbonatı macun yapıyorsunuz ve onunla ovarak temizliyorsunuz. Bende hep işe yarar 0 0 Yorumla