Buzdolabı tavsiyesi verebilir misiniz?

Arkadaşlar bizim 32 yıllık emektar var. Onu emekli edip, güzel estetik fonksiyonel ve dayanıklı sorun çıkarmayacak bir buzdolabı almayı düşüyoruz. Biz Azerbaycanliyiz orda yaşıyoruz yani. Bizim burda pek bir seçenek yok.

Esas istediğimiz tip gardrop tip buzdolabı. Samsunglar var lakin bazıları bütçeyi zorluyor, bazıları yaklaşacak gibi değil. Ben kendim aradım taradım Sharp bir buzdolabı buldum. Bizim burda da Türkiye'de de ingiliz sitelerden de sordum soruşturdum firmayı ve dolabı. %70 iyi, memnunuz dedi. Şimdi buraya bir kaç modelin resmini ve fiyatını koyacağım anketten seçerseniz sevinirim. Bütçemiz 1400-2200manat civarında.

Ayrıca şöyle bir konu var, ablamlarda Hitachi buzdolabı var 2sindede. Biri 5 diğeri 7 yıldır kullanıyor. Sorun çıkmadı şükür. Onuda ekleyeceğim.

Şimdilik 4 model ekledim. Renginin Siyah olmasını isterdik. Bahsedilen ürünlerden kullanlar fikirlerini bildirseler çok sevinirim. Bosch harici diğer seçeneklere açığım. Çünkü hem doğru dürüst bu tip dolabı yok, hemde fiyatı çok tuzlu.

Hitachi R-W660/7GBK - - - 2100manat.
Sharp SJ-X640
Samsung RS61R50
Midea HQ-627
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İlk model 2100manat2ci 1450manat3cu 2300manat4cu 1500manat
Buzdolabı tavsiyesi verebilir misiniz?