Arkadaşlar bizim 32 yıllık emektar var. Onu emekli edip, güzel estetik fonksiyonel ve dayanıklı sorun çıkarmayacak bir buzdolabı almayı düşüyoruz. Biz Azerbaycanliyiz orda yaşıyoruz yani. Bizim burda pek bir seçenek yok.
Esas istediğimiz tip gardrop tip buzdolabı. Samsunglar var lakin bazıları bütçeyi zorluyor, bazıları yaklaşacak gibi değil. Ben kendim aradım taradım Sharp bir buzdolabı buldum. Bizim burda da Türkiye'de de ingiliz sitelerden de sordum soruşturdum firmayı ve dolabı. %70 iyi, memnunuz dedi. Şimdi buraya bir kaç modelin resmini ve fiyatını koyacağım anketten seçerseniz sevinirim. Bütçemiz 1400-2200manat civarında.
Ayrıca şöyle bir konu var, ablamlarda Hitachi buzdolabı var 2sindede. Biri 5 diğeri 7 yıldır kullanıyor. Sorun çıkmadı şükür. Onuda ekleyeceğim.
Şimdilik 4 model ekledim. Renginin Siyah olmasını isterdik. Bahsedilen ürünlerden kullanlar fikirlerini bildirseler çok sevinirim. Bosch harici diğer seçeneklere açığım. Çünkü hem doğru dürüst bu tip dolabı yok, hemde fiyatı çok tuzlu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer