Arkadaşlar merhaba
Sizce iyi buzdolabı markası ve modeli önerebilecek var mı?
Sizce iyi buzdolabı markası ve modeli önerebilecek var mı?
Merhaba 😊
Benim önerdiğim buzdolabı markası beko. Geçen yıl aldığım ürünle de tecrübe ettiğim ve bildiğim kadarı ile istediğiniz fiyata göre ve kullanışlı buzdolabı bulabileceğinizi düşünüyorum.
Bütçenizi belirleyin ve buna göre ürün incelemesini gerçekleştirin. Alacağınız buzdolabının ne kadar enerji harcadığını ve tasarruf sağlayıp sağlamadığını, ürünleri içersinde kaç gün taze tuttuğu gibi konuları mutlaka incelemelisiniz.
Yanı sıra buzdolabın boyutuna, genişliğinede bakmalısınız. Kendinize yetecek kadar olmalı.
Bu da örnek olarak bırakmak istediğim bir ürün.
https://www.gizerler.com/urun/beko-674581-ei-kombi-inox-buzdolabi
Keyifli alışverişler dilerim. ❤
1500 - 2000 liradan başlıyor 25.000 liraya kadar var iyi buzdolabı. Yani anlayacağın biraz göreceli bu seçin. Ama eğer evladiyelik çok iyi bir şey istiyorsan siemens tavsiye ederim. Sesini duymazsın hiç buzdolabının. Bir de en çok dikkat edeceğin şey servis ağının bol olması ve parçasının uygun olması. Yerlilerde de en iyi Vestel. Parça fiyatı uygun ve heryerde servisi var.
Cevap
18Cevap
Buzdolabı tavsiyesi alabilir miyim? ↗
Bu soruda önermiştim. Aynı şeyi yazmak durumunda olmayayım inceleyebilirsiniz. Muhakkak ben ve diğer arkadaşların önerdiği dolaplar da dikkatinizi çekecektir.
Keyifli alışverişler dilerim, Slash.
Merhaba,
Bende buzdolabı bakıyorum. Sanrım Beko alacağım. Çünkü evdeki fırın ve çamaşır makinesi Beko. Çok çok memnun kaldım. Baya dayanıklı çıktı ürünleri. Bence sende bir değerlendir.
Ariston, Bosch, Samsung ve bulabiliyorsanız White Westinghouse, sharp veya Hitachi en iyisidir.
şu an piyasadaki en sorunlu ve kalitesiz marka ise beko ve arçelik..
Samsung'un çift yönlü inverter motor buzdolapları çok güzel. Derin dondurucu bölümünü bile buzdolabı moduna (tatil modu) alabiliyorsun. 10 yıllık motor garantisi cabası...
boch güzel fiyatta sorun yoksa daha iyileri var tabi
Hotpoint alma da ne alırsan al arıza yapıyor sürekli biz değiştirdik arçelik aldık.
Bosch var bende Gardrop tipli Buzdolabi hem geniş hacmi var hemde elektrik tasarrufu he büyük olmasın diyorsan da alman markasına her zaman güven derim
Vestelin no frost dolapları iyi oluyor
Bizim beyaz eşyalar hep profilo çok memnunuz
Arcelik al samsung alma
Profilo 💯
Arçelik saglam
Beko ya bakın
Kesinlikle bosch👍🏻
Bosch bence ya da en bilindik marka arcelik
Bosch en iyi marka
Arçelik
Boşşş
Beko hanımefendi