Evde 2 kedim var ve: -Güçlü çekiş özelliği olan -Mümkün olduğunca sessiz -Güç ayarı modu olan -Mümkünse tutulan kolunda kumandası olan (uzaktan kumandalı deniyordu sanırım) -Mümkünse hatta koltuk altlarını da rahatça süpürebilmeme imkan verecek bir süpürge harika olur -Fiyat olarak da çok yormayacak, uzun yıllar kullanabileceğim bir süpürge arıyorum.
Yeni evleniyoruz da malum yeni ev kurmak maliyetli.. Genelde philips ten fiyat performans açısından memnun olduklarını duydum.
Her türlü önerilerinize açığım. Kendi süpürgesinden memnun olanlar da marka model verebilirse çok sevinirim 😍
Görsel dikkat şeysidir 🤭
Evde 2 kedim var ve güçlü çekimli, aynı zamanda sessiz bir elektrik süpürgesi arıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
ac motorlu degil dc motorlu ve hepa filtreli oldugu surece gerisi onemsiz... dc motor miknatisla surtunmesiz calisma prensibi oldugu icin hem kullandim degeri uzun olur hem de surtunme az oldugu icin ses desibeli az olur.. mekanik sesleri az duyulur cunku duz akimli enerjiyi mekanik olarak calistirir... cekim gucleri de daha iyidir ac motorlara gore... satin alacaginiz ya da karar verdiginiz bir urun varsa teknik ozelliklerine varsa danisacaginiz satis danismanina bunlari sorun... gerisi markaya verilen paradir... planli tuketim urunleri hepsi kapitalizmin catal diline aldanmayin...
dedigim gibi teknik ozellikler kismindan bakin ben tavsiye vermem ona siz karar verin... kucuk ev aletleri dedigin aman genis bir urun ama onlarda da genel temel prensibler gecerli.. bicaklarin metal olusu kesme dograma.. cirpma da ve tabii ki motor ozellikleri wattlari.. inox malzemelerin kullanim degeri daha uzun oldugu icin ne kadar malzeme de kullanilmis vb konular onemli..
watt kullancaginiz urunun daha nitelikli calismasini saglar ama uzun omurlu olmasi sadece kullandigi motor ve gucuyle alakali degil dedigim gibi kullanilan malzemelerdeonemli.. metal bir ucla alimunyum alasim bir uc ayni kullanim degerini vermez..
Electrolux ultra captic EUC99TMT bu ürünü incelemenizi tavsiye ederimEvcil hayvan bakanlar için çok iyi bir süpürge. Ultra captic serisine özel 5 yıl garantili. Yıkanabilir allergy plus filtreli, uzaktan kumandalı ekstra aparatlarında koltuk dövme aparatı var ve muhteşem işe yarıyor 👌
Mükemmel süpürgeymiş hemen de baktım inceledim ama inanır mısınız dün akşam almıştık. Fiyatı da tuzlu geldi azıcık biz 700tl ye philips powrr pro city aldık ya ultimate ile karşılaştırdık ona karar verdik teşekkürler yine de ilginize
En İyi Cevaplar