Halıları ve koltukları silmekten çok yoruldum. Bundan kurtulmak için halı yıkamalı elektrik süpürgesi arıyorum, bulursam da almayı düşünüyorum. Sadece halı ve koltuğu yıkamasın aynı zamanda da süpürsün tabi, var öyle süpürgeler, ama hangisi daha iyidir bilemiyorum o başka. Bana yıkamalı elektrik süpürgesi önerir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.yıkamalı elektrik süpürgesi
Halı yıkamalı elektrik süpürgesi tavsiye eder misiniz?
Halı yıkama makinesini örselemeden, dikkatlice kullanacak iseniz maliyet olarak ARNİCA HYDRA RAİN HALI YIKAMA MAKİNASI nı öneririm, KKTC yaşadığım dönemde 3-4 haftada bir evimin halı ve koltuk döşemelerini yıkardım, işimi ziyadesi ile gördü, tabii ufak püf noktaları sayesinde, örneğin makinenin ilaç püskürtme noktasından halıya püskürtülen ilacı halı yıkama fırçası ile ufaktan fırçalayıp atıp suyu çektirdiğin de 3 katı temizlik elde edersin 😉
Halı yıkamalı elektrik süpürgesi, normal elektrikli süpürgeler kadar iyi çekmiyor genelde. Halı ve koltukları yıkama konusunda iyi olsa da süpürme için ayrı bir güç gerektiği için ikisini bir arada barındıran süpürgeler yeterli performansı göstermiyor maalesef. Arnica ve Philips markalarının halı yıkamalı elektrik süpürgeleri var, onlara bakabilirsin.
Ha dersen ki elektrik süpürgesi daha güçlü olsun, halı ve koltuklara başka bir çözüm bakarım, o zaman sana kablolu olarak Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2, kablosuz olarak da Dyson V11 süpürgeyi öneririm, memnun kalırsın ;)
Halı yıkama makinesi olarak ayrı almanı tavsiye ederim. Biz de bosch var 15 yıllık falan ve oldukça memnunuz. Yılda 2 kere yıkıyoruz ki dışardan kir toz gelmemesine rağmen zift gibi oluyor su. Emin ol o kir asla silinerek çıkmaz.
Annem bunlara çok ön yargılı bakardı sevmezdi ki kendisi temizlik hastasıdır. sonra bir gün zorla aldım denedi ve hoşuna gitti kullanıyor şimdi ama yinede elinde bir bezle tekrar üstünden geçiyor kadında huy olmuş bu 🤷♂️😂