Soruma gösterdiğiniz bunca ilgi ve samimi görüşleriniz için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar bazılarınız resmi bizim ev sanmış da değil. Bizim ev daha beterdi çekip atsaydım bu sorumu her görüşümde kalp krizi geçirirdim😂😂

Ev işi yapmak dünyada kadınların birinci vazifesi zaten yapacak bir şey yok ben bütün gün evde olmaktan çok sıkılmaya başladım artık ev işlerinden değil 😄
Bıktığım bir ev işi yok. Çünkü ben temizlik takıntısı olan biriyim. Ve aşırı keyif alıyorum. Durup durup biyerleri siliyorum. Rafları indirip toz alıyorum önümde dört beş sepet ütü olsa akşama kadar yaparım bıkmam. Ütü demişken bugün çamaşırları yıkamam lazım😬 Bıktığım bir iş yok yani biraz daha yapmaya devam edersem hastalık boyutuna ulaşcak ama onu biliyorum
Cevap
32Cevap
Ben olsam okullar açılana kadar evi toplamam assff😂
Şaka bir yana Allah kolaylık versin tüm anneciklere. Başta benimki olmak üzere 😊🌷
Uygun bir noktaya uzanın ve yorgunum dostlarım yorgunum yorgun şarkısını söyleyin 😂😂
Balkona çıkıp bağıra çağıra söylemeyi düşünüyorum😂
O zaman inandırıcı gelmez 😂
😂😂Yaaaa Allahım isyan edicem sonunda😂😂
Dediğim gibi edin isyanınızı :)
Oyuncagı kabulledim artık ama mutfak dolaplarını toplamaktan tükendim. Oynasa vallahi sorun yapmıcam zevkine yere döküyor ya. bir dolabı toplarken diğeri dagılıyor. Rabbim sabırrr 🤲
Çocuklu evler hep öyle ya Allah kolaylık versin sana.
Ben fazla bir şey yapmıyorum. Kolonya ile sağı solu temizliyorum o kadar.
Size, Allah kolaylık versin diyorum. Bulaşıkları toplama ve genel temizlikte yardımcı oluyorum. Şu an sıkıntı yok
Tamda anlattığın işi.
Işten geldiğimde evi böyle görüyorum ve cinnet geçiyorum. 🙄
Bu çok nalet bir durum :D :D Yeğenlerimden biliyorum :D Allah yardımcın olsun :D
Çocuklara ne yaptın böyle bezmişler resmen ahahha :))))
bende biktim utu camasir bulasik derken her seye zar zor yetisoyorummm
Hiçbiri. Aksine evde bir çocuk bir kedi var daha da organize olmak zorundayım
Tumunden biktim valla. Calisirken o kadar planliydim ki ev bile derli toplu temizdi her ne kdr calisirsam calisiyim kendimi ona gore ayarliyodm smdi cok kotu 😢
Bulaşık yıkamak ellerim hep çatladı üstüne birde kolanya kırmızı benekler oluştu
offf bendede ayni... sürekli yemek yao topla bulaşık vs bayfimm
Bulaşıkları makineye dizip yıkandıktan sonra yerleştirmekten
sende toplama :D :D kendi toplasın :D :D benim ev tertemiz :D :D oyun oynuyorum dizi izliyorum falan...
Bıkmadım aksine sevdim en çok lavabolari yikamak ve gün içinde hir kac defa evde ki kapi kolu ışık anahtarı musluk şifon dezenfektan ile temizlik yapmak. 🥰
annem ikidebir yemek yap yemek yap diyor. oyle demesinden biktim. o yapsin ya da babam yapsin. 😂
Sağ solu toplamaktan bıktım.
Mutfak temizlemek daha iyi geliyor.
Bulasik yikamak! kadinlar sizin koleniz degilejejejejejejeje
Bunları ikisi mi yaptı ya 😊 olur olur benim için de topla çorbada tuzum olsun... 🌹💙😊
Mutfağı toplamaktan yav... Sürekli bir şeyler yeniyor sürekli dağınık
Ufff keske bende 30 larımda cocik anasi olsam boyle guzel tipsiz olmauan cociklarim olsa oç*olmayan kocam olsa her gece sikiseksssk
karantina olmasada ayni isleri yapiyoduk zaten sorun olmadi bize en cok bebegi olanlar faydalandı tabi zorluğu var ama iyi oldu 😊
Pek ev işi bırakmıyorlar 🤭🤣
Zaten hep yapıyorduk bir değişiklik yok yani
Evi süpürmekten yıldım güzel anneee
Ev işi yapmıyorum ki 😂
Evdeke her işten bıktım
Valla bütün herşey den bıktım
Ev işi yapmak. Yemek temizlik bulaşık vs
Bıkmıyorum yapıcak pek bir iş yok.
Mutfak dolabını silmekten bıktım 🌺
kedi kumu temızlemekten:)
Ev işi değil de evde durmaktan bıktımmm.
Bıkmadım ev işlerini severim
Hiç ev işi yapmadım
Toz almaktan bıktım, zaten alerjim var.🤧
Bulaşık yıkamaktan deri değiştirdim 😅
ev işi yapmıyorum ki :)
Evde bulunmaktan bunaldım
Makinalar yıkıyo sağolsunlar 😂
Süpürge yapmaktan bıktıııııım😂😂😂
Karantinaya gidemedik calismaktan
Yerleri silmek, kapıları, kapı kollarını silmek
Senin çocuktan farkım yok şu an
bulaşık makinesini boşaltmaktan
Yerleri silmekten 🤪🤪
Uyumaktan bile sıkıldım
Cocukların arkasını topla bitmiyor 😂😂
Kocalik vazifemi.. 😏
Bebişleri yerim. Ev işini hallediyorum.
Domestos kokusu solumaktan bıktıımm.
Bıkmadım uğraş oluyor 😄
Yasamaktan biktim, gercekten dyaanamiyorum artik.
Ev işi mişi yapmıyore la boş boş oturmaca
Mutfaktan çıkamadım ki
Ortalığı toplamaktan
Ruh halime bağlı
Çalışıyorum ben
Ev işlerinden bıkmadım onlarda olmasa zaman geçmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?