Ev & Yaşam Aynadaki kireçli su lekesi nasıl çıkar? Die-Mutter Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 kullanmadığım ürün kalmadı bunun için, sirke, soda bile uyguladım lakin ;tam çıkaramıyor hiçbiri ;sizin bildiğiniz farklı ve etkili yöntemler var mı? Güncellemeler+1 yıl Silmek hiç gelmemiş ki aklıma teşekkür ederim )) Aynadaki kireçli su lekesi nasıl çıkar? Cevapla Ürün Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Madambovvaryy Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Limon tuzunu kaynar suda eritip hafif ılıkken silebilirsin 0 0 Yorumla
_Boncuğum_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kireç çıkarıcı deterjanlar var onlardan kullan derim 0 2 Yorumla Die-Mutter +1 yıl calgon mu kullansam ki :\\ Yorumla _Boncuğum_ +1 yıl Yok canım belli markalarin kireç sökücü banyo ve lavobolae için var onlara vak istersen cifle birde Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Benim de duştaki ayna da ayni sıkıntım var. Traş olmak için kullanıyorum ama su lekeleri çıkmıyor. 0 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Her seferinde silerek iz kalmamasini saglayarak 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Limon tuzunu kaynar suda eritip hafif ılıkken silebilirsin
Kireç çıkarıcı deterjanlar var onlardan kullan derim
calgon mu kullansam ki :\\
Yok canım belli markalarin kireç sökücü banyo ve lavobolae için var onlara vak istersen cifle birde
Benim de duştaki ayna da ayni sıkıntım var. Traş olmak için kullanıyorum ama su lekeleri çıkmıyor.
Her seferinde silerek iz kalmamasini saglayarak 😂
Limon suyu ve karbonatı karıştır etkili oluyor.
Kireç varsa Calgon 🙄
Sirkeyi kaynatip sicak sirkeyle sil
Silerek