Memnun musunuz? Nereler için kullanıyorsunuz? Mobilyalara zarar verir mi? Ve en önemlisi gerçekten çevreye daha az zarar veren bir temizleyici mi gerçekten?Rengine bayıldım 😂
Viking Premium çok amaçlı temizleyici, güçlendirilmiş özel formüle sahiptir banyo, mutfak, fayans, seramik, PVC, parkeler, dolaplar, pervazlar dahil olmak üzere her yüzeyde mükemmel temizlik sağlar bunun yanı sıra halı, koltuk, kumaş ve tekstillerde kullanıma uygun ürün kir ve lekelere karşı güçlü etkisi ile evimizdeki en büyük yardımcımızdır diyebilirim
Viking Premium Mutfak Sprey fosfat, klor, amonyak, formaldehit ve hiçbir hayvansal kaynaklı hammadde içermez Vegan sertifikalı bu ürün geliştirilirken hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ürün esansı doğal özler içerdiği için, güçlü temizliğin yanı sıra etkili kokusuyla da büyülüyor biz yumuşatıcı olanı kullanıyoruz gayet memnunuz canım😍
Bu markanin yeşil renkli banyo temizleyicisini almıştık. Bin pişman olduk. İnanin temizlemiyor hiç aksine bir de öyle kötü koku birakiyordu ki suyla birlesince.. bitsin diye bol bol döküyorduk yere 😂 hiç tavsiye etmem.
Çok doğal ratlarsaniz almazsınız çünkü. Bu firma maalesef ülkemiz kadınlarının bilinçsiz liginden yararlanıp kokuyla ürün satar çünkü kadınlar ürünün sağlıklı olmasından daha çok kokusuna bakar
Bu ürünün Fransız marka muadilini kullanmıştım, bu üründe ondaki kadar etki göremedim. Ama bu da hiç işe yaramadığını göstermez, sadece umduğumu bulamadım işte.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kokusu güzel ama bende anlamadım bu ne işe yarıyor sürdüğüm yerlerde leke bırakıyor cam yüzeylerde falan almadım birdaha