Kendiniz evde dekoratif objeler yapıyor musunuz hiç? Evde yapılabilecek dekoratif eşyalar neler? En kolay ve malzemesi kolay bulunan önerilerde bulunursanız sevinirim. Ayrıca bu tarz dekoratif eşyaları yaparken ortalık da epey kirlenecektir diye düşünüyorum. Bunun için bana temizlik önerileri de verebilir misiniz? evde yapılabilecek dekoratif eşyalar
Ben de böyle evde diy (do it yourself) yani el işi tarzındaki dekorasyon çalışmalarını çok seviyorum. Hatta kızıma hamileyken onun odası için birçok şey yapmıştım, tabi birçoğunu yeni doğum yapan arkadaşlara verdim, üstlerine isim falan işlememiştim. Her neyse, benim evde yapılabilecek dekoratif eşyalar ile ilgili ilham aldığım ve çok da işine yarayabilecek birkaç video ekliyorum, işine yarayacağına eminim ;)
büyük sallanan bir içki şişesi vardı onun üstünü deniz kabukalrıyla değişik süs aksesuarlarıyla kapladım. süs kabağının üstüne pullarla yıldız deseni yapıştırdım tavana astım. ağaç dallarından palmiye kabuğundan 3d büyük kılıç balığı yaptım duvara astım. en büyük eserimse orta sehpa içine plajdan kum getirdim dalışta topladığım deniz ürünlerini içine koydum yanları ve üstü cam dan gayet şık oldu:) daha yaptığım ve yapmak istediğim şeyler var zamanla inş.
Birçok eşya var aslında. Her şey değerlendirilebilir. Kibrit çöllerinden tut ki eski bluzuna kadar değerlendirebilirsin. Sayfalar var bu yönde onları takip edip öğrenebilirsin.
Takı askılıgı yapıla bilir Bir adet tuval Pano raptiyesi Zincir Askılık başı gerek Raptiyeleri en üst sıraya monte edin (buraya kolyeler gelicek böylece raışmayacak) Tuvalin kendisine küpeler gelicek Zinciri tuvalin etrafına dolayın buraya da bileklikler gelicek Askılık başınıda tuvalin başına ekleyin boylece istediğiniz yere rahatça asa bilirsiniz 😇😉
En İyi Cevaplar