Yardımınıza ihtiyacım var, banyodaki su ve sabun lekeleri nasıl çıkar?(Dökmediğim deterjan kalmadı ıslaklık kuruyor geri eskisi gibi oluyor.. Birisi bir şeyler desin valla tribe girdim çıkartmam lazım bunları)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBanyodaki Su ve Sabun Lekeleri Nasıl Çıkar?

Banyodaki su ve sabun lekeleri nasıl çıkar diye merak edenler için evde ne yapabileceğinizden ve banyonuzu nasıl temizleyeceğinizden bahsedeceğim. Doğal bir yöntem olarak sirke ve limon tuzu ile, su ve sabun lekelerini ovabilirsiniz. Daha etkili temizlik için kireç çözücü ürünlerden yardım almanızı tavsiye ederim. Bahsettiğim yöntemleri uyguladıktan sonra, banyonuzdaki su ve sabun lekeleri çıkacak ve banyonuz pırıl pırıl olacaktır.
Kireç Çözücü ile Su Lekesi Temizliği

Kireç çözücüler, banyodaki su lekelerini çıkarmada etkili ve pratik yardımcıdır. Ben evimde Vim Sirkeli Kireç Çözücü kullanıyorum. Sirkeli formülüyle yüzeylere zarar vermeden, etkili ve pratik bir temizlik sağlıyor. Su lekelerini, kireçleri temizliyor ve parlatıyor.
- Kireç çözücüyü, kullandığınız yüzeye göre üzerindeki talimatlara da uyarak, sıkın.
- Bir sünger ya da yüzeye zarar vermeyecek bir fırça yardımıyla, lekeli alanları ovun.
- Durulayın.
Bu yöntemle zahmetsizce su lekelerinden kurtulabilirsiniz ve banyonuz tertemiz olur.
Banyo Temizliği Nasıl Yapılır?
Banyo, evde sık kirlenen ve sık temizlenmesi gereken yerlerin başında gelmektedir. Özellikle kireç, su ve sabun lekeleri, rutubet gibi nedenlerle banyoda istenmeyen görüntüler oluşabilir ve temizliği ertelendiğinde bu lekeler daha zorlu hale gelir. Bu nedenle evde çok yorulmadan, etkili banyo temizliği nasıl yapılır bahsedeceğim.

Vim Sirkeli Kireç Çözücü Banyonuzun temizliğinde, özellikle kireç ve su lekelerinde, kireç çözücü ürünler oldukça kullanışlıdır. Sirke, su ve kireç lekelerini temizlemede doğal bir çözümdür. Vim Sirkeli Kireç Çözücü ile banyonuzdaki su ve kireçleri zahmetsizce temizleyebilirsiniz, bu ürün oldukça etkili.

Vim Beyaz Sabun Banyonuzu temizlerken, özellikle günlük temizliğinde kullanabileceğiniz, pratik ve etkili bir diğer ürün de çok amaçlı temizleyicilerdir. Banyonuzu Vim Beyaz Sabun çok amaçlı temizlik spreyi ile oldukça pratik şekilde temizleyebilirsiniz. Sadece sıkın, silin ve durulayın. Bu kadar kolay.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCif banyo sprey kullan bulasik sungeriyle ov sabunu kiri kireci cikariyo b3n cok memnunum tavsiye ederim
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim şey fayans rengi siyah ve sabun lekeleri var üstünde cif banyo spreyi alcam doğru mudur
- +1 yıl
Evet dogru her markette bulabilirsiniz a101de bile
- +1 yıl
Teşekkürlerimi sunuyorum
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşır deterjanıyla ovaladıktan sonra sıcak suyla yıka.
01 Yorumla- +1 yıl
Çıkmıyor ki öyle siyah renk fayans üstünde sabun lekeleri var
+1 yılKarbonat sirkeye bişey diyemem denemedim de tuz ruhu çamaşır suyu diyenler, adamı zehirleteceksiniz hee 😁 Aman haa dikkat et. Gaz maskesine ihtiyacın olabilir 😁
Fayans, mutfak, banyo temizleyiciler var onları denesene. Ben öyle yapıyorum işe yarıyor 👍05 Yorumla- +1 yıl
Patron 😅😅 banyo temizleyici ne kadar varsa döktüm ayrı ayrı hala aynı
- +1 yıl
Başkan dediğin lekeler bende de oluyor, fayansta çeşmede vs. Banyo için ayrı ürün olanı var onu kullanıyorum geçiyor valla. Ama seninki nasıl bir lekeyse bilemedim 🤷♂️
- +1 yıl
Siyah fayans sabun lekesi
- +1 yıl
Siyah için bilgim yok ama tuz ruhu porçöz ç. suyu kullanacaksan aman ha dikkat et zehirlenme.
- +1 yıl
Tamam patron sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
Bol bol Karbonat ve tuzu sıcak suda karıştır. Sonra bu karışımla temizle
13 Yorumla- +1 yıl
Karbonat ve karbonat tuzu mu
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim :) anlamıyorum o yüzden sordum karbonat tuzu olur mu olmazmı diye :)
+1 yılRenkli mi?
Renkliyse tuz ruhu kulanma
Beyazsa kulan sirke kabonat etkili porçöz çamaşır suyu ama iyice telle.03 Yorumla- +1 yıl
Siyah renk fayans ve sabun lekeleri var en etkili ne olur acaba?
- +1 yıl
Tıpacı tak karnar su dök içine bol karbonat sirke azcık çamaşır suyu telle geçer
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok sağolun
+1 yılKarbonat ve sirke karışımı ile..
11 Yorumla- +1 yıl
%100 etkili mi acaba ☺️
Tuz ruhu. Ama zararlı dök kaç
06 Yorumla- +1 yıl
Fayans taki sabun lekelerini tamamen çıkıyor mu
- +1 yıl
Neden kızıyorsun :) bilmediğim için soruyorum
- +1 yıl
Tamam dikkat ederim teşekkür ettim
Camasır suyu ve tel cıkarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi çıkması lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl çıkacak ortak fayans ta leke kalıyor
Por çöz ben memnunum
05 Yorumla- +1 yıl
Fayans taki sabun lekelerini çıkartıyor mu por çöz :) ve nerde satılıyor
- +1 yıl
Tamam alcam 😂😃 bakalım Dökmediğim şey kalmadı ama inş bu sefer çıkar
- +1 yıl
Tamam teşekkürlerimi sunuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcak su ile çıkar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında