Dünyanın En Tatlı Masum Canlıları Olan Kedi Ve Köpek Dostlarımızdan En Çok Hangisini Seviyorsunuz Kedi mi? Köpek mi? Neden? Ben İkisini de Çok Seviyorum Ayrım Asla yapmam Kediler de köpekler de ilgi sevgi gördüğünde İnsana dost Sıcak yaklaşıyorlar Şimdi Bazıları Köpekleri kötü Görüyordur Şunu unutmamak lazım ki kötü hayvan yoktur kötü insan vardır Bi köpek Saldırıyorsa insana Yetiştirilme Veya iç güdüsel olarak yapar Yani gidiyim de şunu Öldüreyim diye düşünmez anlık gelişir durum Onlara yeter ki Sevgi gösterelim bakalım Görün bakın o zaman saldırgan olmaz yani suç biraz da insan da
Kedi 🐈😻
Köpek 🐕🐶
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Köpekleri mi daha çok seversiniz yoksa kedileri mi?
Köpekleride seviyorum ama kedileri daha çok seviyorum. Kedinin yumuşaklığını, severken o hamur kıvamında şekilden şekilden girişini ve rahatlatıcı hissini köpek vermıyor maalesef. Kediler bebek gibi gelıyor bana büyüseler bile. O yüzden daha çok seviyorum. Yüzlerine gözlerine baktıkca aşık oluyorum resmen özenle yaratılmış asil canlılar.
Köpekler de Sakinler Ama Onlar da Vahşi doğa kediye göre biraz daha baskın 😅 He ilgi gösterir seversen Köpekler de Çok uysal Ama damarına Dokunursan yandın Daha hassaslar Kedi Daha narin İnsandan korkuyor birde Canlarım ya Bizim burada Apt kedi varda Yavruları da var 3 gün önce annesi çıkardı Annesini Seviyorum da Yavruları Sevemedim Korkuyorlar Öyle bakıyor gözüme Rabbim ne güzel yaratmış ya
Adamsın Be Aynen 😊 Hayvanlar Yaratılmış en güzel Canlılar dir Saldırgan Türleri de var ama onu Düşünerek Yapmıyor iç güdüsel doğasında Olan bir şey Ama kediler en güzeli çok sevimliler
Helal Be çok doğru Söyledin Tabi Her İnsan aynı değil çok Güzel Merhameti sevgiyi içinde barındıran çok Güzel dışına çıkaran güzel insanlar da Var öyle İnsanlardan Allah razı olsun Ama Şeref (siz bi hayvandan bile daha aşağı Mahluklarda var maalesef onlar da Kalp Yok zaten duygusuz Pislikler Ama hayvan Nasıl Ona sevgi göster Peşinde Pervane oluyor hayvanların tek istediği sevgi İlgi bakım Bunları yaparsa insan o hayvan ona dost olur ve korur