Açıklamasından hiç birşey anlamadım yazdıklarını yaptım kontrol ettim petekleri hâlâ ısınmadı Daha yenide yaptırdım ama bir türlü beceremedim çalıştırmayı kombiyi nasıl yakıcam kurcaladım biraz sadece sıcak su ayarını yaptım 😏
Petek işareti olan düğme setinin + olanına basacaksınız. Ayrıca eco modu açık. Kombi max kac derece ısıtıyor? En düşük ayarın 10 derece üstündeyse eco modu çalıştırılır. Öbür türlü ısıtmaz. Basıncı düşük diyenler birşey bilmiyor. Kitapçığın ne kadar basınçta çalışacağı yazar. Genelde 1 - 2 arasında uygundur. fazla olursa kombi altından su tahliye etmeye başlar...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1.3 bar sizin kalorifer peteklerinize uyumlu mu bilmiyorum. Değiştirmeyin siz yinede ama uyumlu olmayabilir. Bu sefer fazla bar yükseltirsiniz evi su basar.
Aynen kalorifer peteklerinizin taşıyacağı bir basınç sistemi olur. Ben mühendisim ister istemez bunları biliyoruz. Ama sizin kombinizin ekranı tam okunmuyor. Ne yazıyor göremiyorum. Sıcaklık düşüşünü etkleyen bir çok durum olabilir kombide.
Bu evin derecesini gösteriyo güya kombi isi derecesi değil gelen adam bana göstermişti yaktığın zaman en düşük 30 da yanar en yüksek 60a kadar yükselir demişti