Elektrikli Ev Aletleri Bulaşıklarını elinde yıkamaktan yorulmadın mı? (Sayfa 5) Hoover Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2427 Bulaşıklarını elinde yıkamaktan yorulmadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 51 kişi beğendi
bahriye_atasoy34 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Elde yıkamıyoruz makinede yıkıyoruz 0 0 Yorumla
BeratBozkurt Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bizim makine var ya. elde yıkamıyoruz o yüzden. 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Yorulmadım makinem var ama elde yıkıyorum genelde 0 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Makina mı hediye edeceksin hoover 0 0 Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Bulaşık makinesine atıyorum, el bakımım önemli. 🌺 0 1 Yorumla UğurKoç_ +1 yıl Sadece el bakımı için mi yapıyorsun bunu. d Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bulaşık yıkamıyorum annem sağolsun 0 1 Yorumla cem34341 +1 yıl Sen yikasana anneni neden yoruyorsun Yorumla
Heryer_heryerde Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Valla yoruldum evlensem iyi olacak :) 0 0 Yorumla
06Zeus06 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Temizlik yapmak tel basına olunca zulüm oluyor 0 0 Yorumla
Sevvkardesiim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bulaşık makinası çoktan icat edildi :) 0 0 Yorumla
Muhammet_3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Denemek gerekir kaliteli ürüne benziyor 0 0 Yorumla
Pergamonkralı35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Elinde yıkayan fazla kalmamıştır heralde 0 0 Yorumla
Regardless33 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Elle yıkamak daha rahat geliyor bana. 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bazen terapi gibi geliyor bulaşık yıkama 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Elle yıkayın em kollarınız gelişir beleş spor 0 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Ben bulaşık yıkamam ki o işi makina yapıyor😂 0 0 Yorumla
Bir_Müslüman_Türk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Bulaşık yıkamıyorum o yüzden gerek yok 0 0 Yorumla
dilaramar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Bulaşıklar makineye atmaya bile üşeniyorum 0 0 Yorumla
nullmanmit Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl ne güzel bir şey bu icatssssssssssssssss 0 0 Yorumla
Murat_Dmr Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 78% +1 yıl Makine hallediyor elde yıkamak mı kaldı 0 0 Yorumla
Haymalifalatikoloy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Elde yıkmanın tadı Baska oluyor 0 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Genelde makinede sorun yok no problem 0 0 Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Özellikle kalabalık olunca elde yıkamak çok yorucu 0 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Yoo çok kolay oluyor ben seviyorum 0 0 Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Makina ile yıkanıyor o yüzden yorulmadım 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Elle yıkamak daha keyifli alerjim yoksa sorun yok 0 0 Yorumla
Sadecemeraklı00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 47% +1 yıl Eliyle bulaşıkları yıkayan kaldı mı? 0 1 Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Ben😆 Yorumla
aliynn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 33% +1 yıl Yoruldum da annem makineye koyunca laf ediyor 0 2 Yorumla PişmanBiri010 +1 yıl O nasıl bir anneymiş aga çok su faturası gelir Yorumla aliynn +1 yıl @PişmanBiri010 daha doğrusu şöyle bizim evde duran yok 2 tabak 2 bardak oluyor annem o yüzden koyma diyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
374Cevap
Elde yıkamıyoruz makinede yıkıyoruz
Yorulmadım... :)) maalesef
Elde bulaşık yıkamıyorum ki 😊
Bizim makine var ya. elde yıkamıyoruz o yüzden.
Yorulmadım makinem var ama elde yıkıyorum genelde
Güzel yazı olmuş eline sağlık
Yıkamıyom ki kardeşim benşm
Makina mı hediye edeceksin hoover
Bulaşık Makinesi ayrıcalığı
yikamiyom elimde bulasik falan
garsonlara makina yok ki kardesim
Bulaşık makinesine atıyorum, el bakımım önemli. 🌺
Sadece el bakımı için mi yapıyorsun bunu. d
Kesinlikle faydalı buldum.
Yıkamak güzeldir severim ya
Yoruldum hemde çok yoruldum
Bulaşık yıkamıyorum annem sağolsun
Sen yikasana anneni neden yoruyorsun
Valla yoruldum evlensem iyi olacak :)
Yorulmadım bulaşığa aşığım
Temizlik yapmak tel basına olunca zulüm oluyor
Bulaşık makinası çoktan icat edildi :)
Yok yorulmadım knkkkk👎👎👎👎👎
Denemek gerekir kaliteli ürüne benziyor
faydalı bir bilgi olmuş sağolun
Elinde yıkayan fazla kalmamıştır heralde
Makina yıkıyor bizde ama neyse
Bulaşık makinesinde yıkıyorum zaten
Elle yıkamak daha rahat geliyor bana.
Bazen terapi gibi geliyor bulaşık yıkama
Makine var bizde dayi makine yikiyor
Cok güzel yazı eline saglık
Elle yıkayın em kollarınız gelişir beleş spor
Ben bulaşık yıkamam ki o işi makina yapıyor😂
Bulaşık yıkamıyorum o yüzden gerek yok
Bulaşıklar makineye atmaya bile üşeniyorum
Bulaşıkları yıkamak hoşuma gidiyor
ne güzel bir şey bu icatssssssssssssssss
Yok bulaşık makinesi aldım
Makine hallediyor elde yıkamak mı kaldı
Elde yıkmanın tadı Baska oluyor
Genelde makinede sorun yok no problem
hala elde bulaşık yıkayan var mı :)
Elle yıkayınca stres atıyorum ben
Makine duruken niye elle yıkıyalım
Özellikle kalabalık olunca elde yıkamak çok yorucu
Yoo çok kolay oluyor ben seviyorum
Bulaşıklarımı elimle yıkamıyorum 🙂
Makina ile yıkanıyor o yüzden yorulmadım
Hemde cok yoruldum yeter artık
Elle yıkamak daha keyifli alerjim yoksa sorun yok
Eliyle bulaşıkları yıkayan kaldı mı?
Ben😆
Hiç bir zaman elde yikadim
Ben yıkamıyorum, makine yıhıyi
elimde yıkamıyorum zati gg
En güzeli elde yıkama boş ver sen makineyi
Cokkk tikadimmm ama artık yapmıyor ummmmm
Yoo bu devirde elle yıkama mı kaldı
Tek bekarım fazla bulaşık çıkmıyor:)
Bulaşık makinesine atıyorum😃
Hemde nasıll yoruldum bi bilsen
Yoruldum da annem makineye koyunca laf ediyor
O nasıl bir anneymiş aga çok su faturası gelir
@PişmanBiri010 daha doğrusu şöyle bizim evde duran yok 2 tabak 2 bardak oluyor annem o yüzden koyma diyor