Elektrikli Ev Aletleri Bulaşıklarını elinde yıkamaktan yorulmadın mı? (Sayfa 4) Hoover Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2427 Bulaşıklarını elinde yıkamaktan yorulmadın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 51 kişi beğendi
Diego65755 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kişinin bulaşık makinesi alacak parası yok öyle dediğiniz gibi olmuyor işte 0 0 Yorumla
bıngobango Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Siz elektrikli süpürge üretmeye devam edin bence.. en iyi onu yapiyordunuz 0 0 Yorumla
dilaraziyagil Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Vallaha yoruldum, ama para yok ne yapalim işte fakirligin yüzü kara olsun 0 0 Yorumla
Guvenlikhanim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok yorulmadim🤣evde bulaşık makinesi yok o yüzden el mahkum🤣🐻 0 0 Yorumla
Tina_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bulaşıkları elde yıkamayalı uzun zaman oldu. Makine sağolsun 0 0 Yorumla
Nurcanın Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl İster çılgın bir partide ister kalabalık bir ofiste, 0 0 Yorumla
Firstofall Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Sudan bile geçirmiyorum valla. 2 günlük dünyada kendimi hiç yıpratamam. 0 0 Yorumla
Alyamnaz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Genellikle makina kullanıyorum ama elde yıkamakta çok hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
gallerm10 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Öğrenci evine bile aldık bulaşık makinesi, hiç çekilmez elde yıkamak 0 0 Yorumla
ProffX23 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bıktım gerçekten ama ülke şartlarında bulaşık makinesi almak büyük zahmet 0 0 Yorumla
Oguzergunn1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bulaşık Makinesi Bazen Açarım Onun Dışında Elle Yıkamak Hem Daha İyi Hemde Eğlenceli Keyifli 0 0 Yorumla
buglemafrakaya Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Tek tük varsa yıkarım elbette. Diğer türlü makineye atıyorum hep. 0 0 Yorumla
Nagehankız Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Yorulduk tabii canım, o yüzden makine de yıkıyoruz. 0 0 Yorumla
kafayıyemişsiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yoruldum ama bulaşık tek değil komple dünyadan yoruldum 0 0 Yorumla
Gladyatör378 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Elde yıkamak gercekten cok zararli hem su bosa godiyor hem zaman kaybi 0 0 Yorumla
trololololooklokllll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Aslında ekonomik durumlardan dolayı alinmiyor herkes almak ister 0 0 Yorumla
Bekes79 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Yıkamaya başladım mı bulaşıkları elle mutfağı komple temizlerdim 0 0 Yorumla
emre0pp Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Elde yıkamak brnce eziyetten baska birsey değil. Ve du tasarrufuna ters birsey. 0 0 Yorumla
virtualkaaann Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Teknoloji ilerliyor her şey kolaylaşıyor insanlar zorlaşıyor insanlar ile uğraşmak 0 0 Yorumla
gölgedekigizem Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Evet çok yoruldum bunun için bulaşıkları makinada yıkıyorum. 0 0 Yorumla
Mamii0134 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bulaşık yıkamak zor bide makineyle uğraşamam el devamke 0 0 Yorumla
barbielixi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Elde yıkamayı hiç sevmem ama bazen kafan doluyken stres atıyor 0 0 Yorumla
DonJuanSY Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bulaşık işi en nefret ettiğim ve üşendiğim iş. Yemek yapmayı çok severim oysa ki. 0 0 Yorumla
PeltekPalyaco Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tahta kaşıkları bile makineye koyuyorum artık ne oluyorsa olsun 0 0 Yorumla
canyerlii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl elde yıkamak zor olsa da çok hoş müzik eşliğinde güzel bi aktivite benim için 0 0 Yorumla
yarensancak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Az makinayı doldurmaz diye diye bıktık iyice bulaşıktan 0 0 Yorumla
AloneStreet Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl elde yıkamayı tercih ediyorum müzikte açtım mı gayet eğlenceli oluyor 0 0 Yorumla
revaS Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bulaşıkları elimle yıkanıyoruk bulaşık makinası diye bir icat çıkarmışlar ona atıyorum 0 0 Yorumla
Gorkem0935 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Ellerim catlayana kadar yikadim faydasini gormedim 😁 artik makina da yikamaya devam 0 0 Yorumla
lovedogal Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Geliştirilmiş iyi güzel ama istediği kadar tasarruflu desenizde insanlar faturaları ödeyemiyor 0 0 Yorumla
Paradissss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yorulmak bir kenara giden suya üzülüyorum boşu boşuna su israfı oluyor çok üzücü 0 0 Yorumla
Gizemliikullanıcıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Asla elde yıkamam sadece makineye girmeyen tavanları yıkarım elde. 0 0 Yorumla
Morpessa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Konuşan bı bulaşık makinası dahice evimde kullanmayı düşüneceğim markalardan teşekkürler 0 0 Yorumla
eceyleeceledoğru Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl yoruldum ayol babam çok cimri makinayı çalıştırmıyor sadece misafir gelirse 0 0 Yorumla
Mistikcan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben olsam Hanıma Devamlı Bulaşık yıkarım Ona Yardımcı olurum Tabiki Seve Seve Yaparım Hanıma Bakarım 0 0 Yorumla
msldmr Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bulasik fazla ise elde yıkamak kesinlikle zaman kaybı 0 0 Yorumla
gnllm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet çok yoruldum keşke makinemiz olsa orada yikasak 0 0 Yorumla
seda-123456789 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl elle yıkamak mı kaldı yaaa tabi ki de at gitsin makineye 😊👌 pörfektooo 0 0 Yorumla
TesettürlüBacınız Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bulaşık makinesinde yıkıyorum 1 0 Yorumla
BegümÇelik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Ben yıkamıyorum eşim bakıyor o işlere 1 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Sene 2000'in gönderisi heralde hoover'cım. 0 0 Yorumla
TahresERHAT Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Yorumladım neden yorulmam gerekiyor? 0 0 Yorumla
theWalk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Yoooo iki parça bir şey zaten ne var sanki 0 0 Yorumla
Nightwisht_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Yoruldum zor sevmem zaten nefret ediyorum 0 0 Yorumla
juliettex Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Bulaşık makinesi kullanıyoruz tabi ki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
374Cevap
Kişinin bulaşık makinesi alacak parası yok öyle dediğiniz gibi olmuyor işte
Siz elektrikli süpürge üretmeye devam edin bence.. en iyi onu yapiyordunuz
Vallaha yoruldum, ama para yok ne yapalim işte fakirligin yüzü kara olsun
Yok yorulmadim🤣evde bulaşık makinesi yok o yüzden el mahkum🤣🐻
Bulaşıkları elde yıkamayalı uzun zaman oldu. Makine sağolsun
İster çılgın bir partide ister kalabalık bir ofiste,
Sudan bile geçirmiyorum valla. 2 günlük dünyada kendimi hiç yıpratamam.
Genellikle makina kullanıyorum ama elde yıkamakta çok hoşuma gidiyor.
Öğrenci evine bile aldık bulaşık makinesi, hiç çekilmez elde yıkamak
Bıktım gerçekten ama ülke şartlarında bulaşık makinesi almak büyük zahmet
Bulaşık Makinesi Bazen Açarım Onun Dışında Elle Yıkamak Hem Daha İyi Hemde Eğlenceli Keyifli
Tek tük varsa yıkarım elbette. Diğer türlü makineye atıyorum hep.
Yorulduk tabii canım, o yüzden makine de yıkıyoruz.
Yoruldum ama bulaşık tek değil komple dünyadan yoruldum
Elde yıkamak gercekten cok zararli hem su bosa godiyor hem zaman kaybi
Aslında ekonomik durumlardan dolayı alinmiyor herkes almak ister
Yıkamaya başladım mı bulaşıkları elle mutfağı komple temizlerdim
Elde yıkamak brnce eziyetten baska birsey değil. Ve du tasarrufuna ters birsey.
Teknoloji ilerliyor her şey kolaylaşıyor insanlar zorlaşıyor insanlar ile uğraşmak
Evet çok yoruldum bunun için bulaşıkları makinada yıkıyorum.
Bulaşık yıkamak zor bide makineyle uğraşamam el devamke
Elde yıkamayı hiç sevmem ama bazen kafan doluyken stres atıyor
Bulaşık işi en nefret ettiğim ve üşendiğim iş. Yemek yapmayı çok severim oysa ki.
Tahta kaşıkları bile makineye koyuyorum artık ne oluyorsa olsun
elde yıkamak zor olsa da çok hoş müzik eşliğinde güzel bi aktivite benim için
Az makinayı doldurmaz diye diye bıktık iyice bulaşıktan
elde yıkamayı tercih ediyorum müzikte açtım mı gayet eğlenceli oluyor
Bulaşıkları elimle yıkanıyoruk bulaşık makinası diye bir icat çıkarmışlar ona atıyorum
Ellerim catlayana kadar yikadim faydasini gormedim 😁 artik makina da yikamaya devam
Geliştirilmiş iyi güzel ama istediği kadar tasarruflu desenizde insanlar faturaları ödeyemiyor
Yorulmak bir kenara giden suya üzülüyorum boşu boşuna su israfı oluyor çok üzücü
Asla elde yıkamam sadece makineye girmeyen tavanları yıkarım elde.
Konuşan bı bulaşık makinası dahice evimde kullanmayı düşüneceğim markalardan teşekkürler
yoruldum ayol babam çok cimri makinayı çalıştırmıyor sadece misafir gelirse
Ben olsam Hanıma Devamlı Bulaşık yıkarım Ona Yardımcı olurum Tabiki Seve Seve Yaparım Hanıma Bakarım
Bulasik fazla ise elde yıkamak kesinlikle zaman kaybı
Evet çok yoruldum keşke makinemiz olsa orada yikasak
elle yıkamak mı kaldı yaaa tabi ki de at gitsin makineye 😊👌 pörfektooo
Güzel olmuş elinize sağlık
Bulaşık makinesinde yıkıyorum
Azıcık zaten yorulmuyorum hiç
Ben yıkamıyorum eşim bakıyor o işlere
Makina da olmasa nasil zor olurdu
çok güzel yıkıyor en iyi bulaşık detarjanı
Yoruldum buna yoruldum evet
Makineye atıyorum ellerim yorulmuyor
Kesinlikle makina elimi sürmem
Makine her zaman daha kolaydır
Guzel bilgiler tesekkurler.
İnan sofra toplamak daha çok yorucu
Yoruldum valla 😂 öneriniz nedir
Sene 2000'in gönderisi heralde hoover'cım.
Yorumladım neden yorulmam gerekiyor?
Yoooo iki parça bir şey zaten ne var sanki
Yoruldum zor sevmem zaten nefret ediyorum
Makine en iyisi bence ideal
yorulmadım niye yorulayım
Bulaşık makinemiz var aşko sağol
Bulaşık makinesi kullanıyoruz tabi ki.
Bulaşık makinesinde yıkıyorum