Güzellik & Bakım Vücudunuza ne sürünce yumuş yumuş oluyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Reklamlaaaar#VücutBakımı 🌸 #BEPANTHOLSENSIDAILY Güncellemeler1 yıl Erkolar yumoş olmasın tabisi 😝😆 Vücudunuza ne sürünce yumuş yumuş oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% 1 yıl Bir şey sürünce değil de ancak kese atınca olabilir kısa süreliğine tabi de etim sert benim yumuşadığımı hiç görmedim 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şahsen vücuduma bir şey sürünce yumuşasın istemem 😅 1 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% 1 yıl Ne surersem süreyim yumus yumus olmaz.. taş gibi adamım masalllah ✌️😁 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Güneş kremi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir şey sürünce değil de ancak kese atınca olabilir kısa süreliğine tabi de etim sert benim yumuşadığımı hiç görmedim
Şahsen vücuduma bir şey sürünce yumuşasın istemem 😅
Ne surersem süreyim yumus yumus olmaz.. taş gibi adamım masalllah ✌️😁
bir şey sürmüyorum cildim yumşak
Güneş kremi
Tenim normalde bile yumuşak genelde
Yumuş yumuş olması imkansız
Bebe yağı 🤭🤭🤭
nemlendirici ve onarıcı bepanthol krem
Ne sürünce oluyormuş
Gres yağı 😂
nemlendirici
krem