Cilt Bakım Cilt bakımında üşendiğin bir aşama var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 🍀 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günceld Cilt bakımında üşendiğin bir aşama var mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Gerçekten sakallarım çok uzadığı zaman kesmek sıkıntı oluyor 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Sabah kalktığımda yüzümü yıkamak diyebilirim ancak musluk suyuyla yüzümü foşur foşur yıkarım 😂 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Üşenmeye üşenmiyorum ama bazı şeyler var çözüme ulaştırmak istiyorum 1 0 Yorumla
pastaveketcap Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl sacimi 2. kez sampuanlamak cok zor geliyo ama aksatmiyorum 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır yok genelde 1 0 Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl yapılacak bir bakımım varsa üşenmem 1 0 Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Sürdükten sonra yikanmasi gereken serumlar 🙃🙄 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Koltuk altı ve bel altı traşı 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşi cins bu 2 konuda senden yardım istese tepkin nolurdu s. vişemiyeceğin bir karşi cins
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gerçekten sakallarım çok uzadığı zaman kesmek sıkıntı oluyor
Sabah kalktığımda yüzümü yıkamak diyebilirim ancak musluk suyuyla yüzümü foşur foşur yıkarım 😂
Üşenmeye üşenmiyorum ama bazı şeyler var çözüme ulaştırmak istiyorum
sacimi 2. kez sampuanlamak cok zor geliyo ama aksatmiyorum
Hayır yok genelde
yapılacak bir bakımım varsa üşenmem
Banyoya girip ayna karşısına geçmek
Hayır bu konuda pek üşengeç değilim
Nemlendirici sürmek 🤠🤦♀️
Mahrem yerleri 🙂↕️🙂
Maske beklemek sıkıcı.
Sürdükten sonra yikanmasi gereken serumlar 🙃🙄
Ben genel olarak hep üşengecim
Koltuk altı ve bel altı traşı
Karşi cins bu 2 konuda senden yardım istese tepkin nolurdu s. vişemiyeceğin bir karşi cins
knk kışın çok üşeniyom ya
Direk kendisi
hayır canım
Hayır yok
Yok..
Cilt bakımı evresi
Sabah yüzümü yıkamak
hayır yok
Ayağına sür bunları bakımsız duruyor
Makyaj temizliği 🙄
Makyaj çıkarmam