Cilt Bakım Erkekler maskeden başka cilt bakımı uyguluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Berberde maske yaptırıyolar sadece#VücutBakımı 🖤 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günco Erkekler maskeden başka cilt bakımı uyguluyor mu? Cevapla Cilt Soruları Erkek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Vallaha duş jeliyle yüzünü yıkıyorlar bide herhalde 😃 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet duş jeli ile ya şaka gibi 🤣 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Neutrogena sivilce karşıtı jel Nivea aqua sensetion ile yüzümü temizlerim arada Kuaföre gidince maske yapılır 1 0 Yorumla
kaanefe007 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Maske hiç yaptırmadım. Onarıcı bakım kremi, yüz temizleme köpüğü, arındırıcı peeling, göz altı kremi, ve gözenek arındırıcı bant kullanıyorum. 1 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Tıraş oluyoruz banyo yapıyoruz tırnak kesiyoruz. Başka da yok saha nolsun 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Maske yaptırmıyorum ben bi ara saç bakımı yaptırıyordum 1 0 Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Arabanın camlarını sildiğim bez ile yüzümü siliyorum 😋 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Erkekler maske uyguluyormu desen daha iyiydi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl O berberdekiler dışarıda oturmasın maskeyle ya o kadar komik oluyor ki gülmemek için kendimi zor tutuyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Bizim berbere maske yap desem top musun sen der 😂 2 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Senin berber bile senin gibi, kendine uygun yer bulmuşsun 🤣🤣 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Çocukluk arkadaşım normaldir 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl gizli yapan çoktur 1 3 Yorumla aysekaptan 1 yıl @edameda06 izle canım https://www.instagram.com/p/C_6EbqzupLy/ Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣🐦💛 Yorumla aysekaptan 1 yıl @edameda06 sahibi japon canım Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Onlarn bakimdan anladg hacı şakir sabun 2 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet uyguluyor 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niacinamid retinol falan uygularım 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kuaförlerde bizde krem filan yaptırıyoruz. 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Nadir olsa da evde uygulayan vardır 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gizli gizli yaparlardır.. 1 5 Yorumla everkeğii 1 yıl Gizli gizli mi 😃 Yorumla Bravehrart 1 yıl Evet.. 😂😂 Yorumla everkeğii 1 yıl Ne yapıyolar gizli gizli pedikur falan mı 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Orasını siz erkekler biliyorsunuz.. 😂😂 Yorumla everkeğii 1 yıl Manikur falan yapıyoruz gizlice buluşup 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Vallaha duş jeliyle yüzünü yıkıyorlar bide herhalde 😃
Evet duş jeli ile ya şaka gibi 🤣
Neutrogena sivilce karşıtı jel
Nivea aqua sensetion ile yüzümü temizlerim arada
Kuaföre gidince maske yapılır
Maske hiç yaptırmadım. Onarıcı bakım kremi, yüz temizleme köpüğü, arındırıcı peeling, göz altı kremi, ve gözenek arındırıcı bant kullanıyorum.
Tıraş oluyoruz banyo yapıyoruz tırnak kesiyoruz. Başka da yok saha nolsun
Maske yaptırmıyorum ben bi ara saç bakımı yaptırıyordum
Arabanın camlarını sildiğim bez ile yüzümü siliyorum 😋
Erkekler maske uyguluyormu desen daha iyiydi
O berberdekiler dışarıda oturmasın maskeyle ya o kadar komik oluyor ki gülmemek için kendimi zor tutuyorum
Bizim berbere maske yap desem top musun sen der 😂
Senin berber bile senin gibi, kendine uygun yer bulmuşsun 🤣🤣
Çocukluk arkadaşım normaldir 😂
😂
gizli yapan çoktur
@edameda06 izle canım https://www.instagram.com/p/C_6EbqzupLy/
🤣🐦💛
@edameda06 sahibi japon canım
Onlara çeşme suyu yetiyor
Onlarn bakimdan anladg hacı şakir sabun
Evet uyguluyor
Niacinamid retinol falan uygularım
Kuaförlerde bizde krem filan yaptırıyoruz.
Ben onu bile yapmıyorum:D
Nadir olsa da evde uygulayan vardır
Kusursuz vücut için önemli 😄
Gerektiğinde maske yapılabilir
Gizli gizli yaparlardır..
Gizli gizli mi 😃
Evet.. 😂😂
Ne yapıyolar gizli gizli pedikur falan mı 😂
Orasını siz erkekler biliyorsunuz.. 😂😂
Manikur falan yapıyoruz gizlice buluşup 😅
Hangi erkekler maske uyguluyor
Temizliyorum ben ya yağ felan sjhs