Cilt Bakım 1 ay Nemlendirmeye ihtiyacı olmayan yerin var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Sapık mod off pls ❌ #BepantholSensiDaily ❣️ Güncellemeler1 ay Güncel Nemlendirmeye ihtiyacı olmayan yerin var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
1by_efendi Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% 1 ay Her yerim nemli nasıl kurtulacam bundan bilmiyorum açıkçası 1 5 Yorumla Edameda06 1 ay Kurtulamazsın Yorumla 1by_efendi 1 ay Aslında kışın kuru yazın nemli oluyor edoş Yorumla Edameda06 1 ay Anladım bu normal bir şey Yorumla 1by_efendi 1 ay Valla bazen yaz gelsin istemiyem ama denizden dolayı yaz gitsinde istemiyem 😅 Yorumla Edameda06 1 ay 🤣, Yorumla
Peripellonis Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Benim cilt yağlı zaten Ellerime bile nemlendirici kullanmıyorum o derece 😂genetik olarak yağlı cilde sahibim 1 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Benim cildim kuru zaten o yüzden cildimi nemlendirmem gerekiyor 1 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay heryerimün varsa bi tek yüzümü nemlendirio bırakıyorum 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Cildim kuru, hatta kışın kızarıyor soğukta. Her yerime lazım 🥶 1 0 Yorumla
Şebnemcim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% 1 ay Cildim fazlasıyla kuru soğukta sıcakta cildim hep kuru tüm vücudumun neme ihtiyaci oluyor 1 0 Yorumla
cuhbbvhj Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 ay Yoktur sanırım. Sana bir soru sorabilir miyim? izninle.. 1 9 Yorumla cuhbbvhj 1 ay şu an merak etmiş olabilsin, ne soracak diye, ben iznini almış varsayarsak soruyorum sorumu, sen kendini sergilemekten neden bu kadar hoşlanıyorsun? Beğenilme arzusu mu? Yorumla cuhbbvhj 1 ay E tabi soru hoşuna gitmedi cevap verme gereği duymadın, ama kendini sorgulamış olmalısın bu benim için yeterli iyi geceler Yorumla Edameda06 1 ay Kendini sergilemek dediğin yüzüm ve minicik dekolte mi :))) Yorumla cuhbbvhj 1 ay Senin minicik dekolteni söylemedim, sık sık profil değiştirmen den dolayı söyledim. Minicik dekoltenle sorum yok. Yorumla Edameda06 1 ay Sürekli profil değiştirmem niye sorun oldu Yorumla cuhbbvhj 1 ay Oda sorun değil aslında ben neden kendini sergiliyorsun bu hoşuna mı gidiyor onu öğrenmek istedim sadece Yorumla Edameda06 1 ay Yüzümü beğeniyorum, beğenilmek de her insan gibi hoşuma gider. Yorumla cuhbbvhj 1 ay Hesabı şikayet etmene gerek yoktu sadece soru sormuştum sana Yorumla Edameda06 1 ay Ben bir şey yapmadım Yorumla
m SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 13 gü Cilt Bakım konusunda 651 cevap paylaştı. Yüzümün ihtiyacı var sadece 1 0 Yorumla
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Hayır yok her yerimin nemlendiriciye ihtiyacı varrrr Aslında herkesin var sadece farkında değiller 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yani şimdi nasıl söylenir bilemedim :) 1 2 Yorumla Edameda06 1 ay 🤭😂🤣 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 ay 😀 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Ciğerlerim xcxcx 1 1 Yorumla Edameda06 1 ay Xdjxd Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay goguslerim 3 1 Yorumla geceninöfkesi200 1 ay Ne kullanıyorsun ki oraya Yorumla
Özgearasrecep Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Şimdi burdamı söyleyelim 😂😂 1 2 Yorumla Olugide 1 ay @Özgearasrecep özelden söyle😅😅 Yorumla Özgearasrecep 1 ay Özelden söylüyorum güneş görmeyen yerler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her yerim nemli nasıl kurtulacam bundan bilmiyorum açıkçası
Kurtulamazsın
Aslında kışın kuru yazın nemli oluyor edoş
Anladım bu normal bir şey
Valla bazen yaz gelsin istemiyem ama denizden dolayı yaz gitsinde istemiyem 😅
🤣,
Benim cilt yağlı zaten Ellerime bile nemlendirici kullanmıyorum o derece 😂genetik olarak yağlı cilde sahibim
Benim cildim kuru zaten o yüzden cildimi nemlendirmem gerekiyor
heryerimün varsa bi tek yüzümü nemlendirio bırakıyorum
Cildim kuru, hatta kışın kızarıyor soğukta. Her yerime lazım 🥶
Cildim fazlasıyla kuru soğukta sıcakta cildim hep kuru tüm vücudumun neme ihtiyaci oluyor
Yoktur sanırım. Sana bir soru sorabilir miyim? izninle..
şu an merak etmiş olabilsin, ne soracak diye, ben iznini almış varsayarsak soruyorum sorumu, sen kendini sergilemekten neden bu kadar hoşlanıyorsun? Beğenilme arzusu mu?
E tabi soru hoşuna gitmedi cevap verme gereği duymadın, ama kendini sorgulamış olmalısın bu benim için yeterli iyi geceler
Kendini sergilemek dediğin yüzüm ve minicik dekolte mi :)))
Senin minicik dekolteni söylemedim, sık sık profil değiştirmen den dolayı söyledim. Minicik dekoltenle sorum yok.
Sürekli profil değiştirmem niye sorun oldu
Oda sorun değil aslında ben neden kendini sergiliyorsun bu hoşuna mı gidiyor onu öğrenmek istedim sadece
Yüzümü beğeniyorum, beğenilmek de her insan gibi hoşuma gider.
Hesabı şikayet etmene gerek yoktu sadece soru sormuştum sana
Ben bir şey yapmadım
Yüzümün ihtiyacı var sadece
Hayır yok her yerimin nemlendiriciye ihtiyacı varrrr
Aslında herkesin var sadece farkında değiller
Yani şimdi nasıl söylenir bilemedim :)
🤭😂🤣
😀
Ciğerlerim xcxcx
Xdjxd
Her yerim nemli olmalı
hadi ya hemen heyer nemlendirilmeli mi?