Güzellik & Bakım 25 gü Nemlendiriciniz hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Hangi nemlendirici kremi kullanıyorsunuz?#Edameda 🤍#BepantholSensiDaily 🌸 Güncellemeler22 gü Güncel Nemlendiriciniz hangisi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 25 gü Clinique nemlendirici seviyorum genelde elim ona gidiyor ama cream co, cerave yağlı ciltler buldukları yerde la Roche yağlı hassas ciltliysen öneri arıyorsan la Roche yağlı hassas ciltler için efso bir nemlendirici çıkardı onu da alabilirsin. Vücut için nutralen, la Roche lipikar baume 1 4 Yorumla AKaKesKinKa 22 gü Fearlesgirll 🤔 sen misin kız 🤔 sen isen tam sana bir şey göstereyim gün hesabını kapatıp gitmişsin 😂 içime dert oldu. 😂 😂 Sen misin 👀 Yorumla ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 22 gü @AKaKesKinKa benim ben 😂 Yorumla AKaKesKinKa 22 gü Sensin dimi 🥺 oyun oynama benle bak 🥺Bana bir cümle kur. Sen olduğuna inandır 😂 sonra sana göstermek istediğim şeyi göstereceğim 😂 Yorumla ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 22 gü @AKaKesKinKa hahshahs benim benn bişey sor cevaplıyım 😂 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 25 gü Son zamanlarda bu nemlendiriciyi kullanmaya başladım gerçekten cok iyi nemlendiriyor. 1 0 Yorumla
s Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 25 gü Dönüşümlü kullandıklarım var. Asit rutinlerimde La roche posay b5 krem diğer günler ısntree green tea emulsion. 1 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 25 gü Yaşadığım yerin havası yetiyor 😂 doğal nemleniyorum ben 😂 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 25 gü Neutrogena hydro boost kullanıyorum yaz aylarında yeterli oluyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 25 gü arko klasik yeşil tüp krem 🤪 şaka yaptım kızlar 😂 1 0 Yorumla
galapagosludiego Takip Et Xper 2 Yaş: 35 25 gü kozmetik ürünlerin üretimi ve e ticaret alanında satişinda bulundum vazelin ve ayçiçek yağı çok fazla ekleniyor tahmin bile edemezsiniz 1 0 Yorumla
Boss_Lady86 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 25 gü Doğal Aloe vera geli...Doğal yağlar... 3 2 Yorumla Believer34 25 gü Bu en iyisi 👍 Yorumla Boss_Lady86 25 gü Bence de🫠 Yorumla
SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 24 gü Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. Cerave 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 25 gü Günaydın canım , nemlendirici kulanmıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Clinique nemlendirici seviyorum genelde elim ona gidiyor ama cream co, cerave yağlı ciltler buldukları yerde la Roche yağlı hassas ciltliysen öneri arıyorsan la Roche yağlı hassas ciltler için efso bir nemlendirici çıkardı onu da alabilirsin.
Vücut için nutralen, la Roche lipikar baume
Fearlesgirll 🤔 sen misin kız 🤔 sen isen tam sana bir şey göstereyim gün hesabını kapatıp gitmişsin 😂 içime dert oldu. 😂 😂 Sen misin 👀
@AKaKesKinKa benim ben 😂
Sensin dimi 🥺 oyun oynama benle bak 🥺
Bana bir cümle kur. Sen olduğuna inandır 😂 sonra sana göstermek istediğim şeyi göstereceğim 😂
@AKaKesKinKa hahshahs benim benn bişey sor cevaplıyım 😂
Son zamanlarda bu nemlendiriciyi kullanmaya başladım gerçekten cok iyi nemlendiriyor.
Dönüşümlü kullandıklarım var. Asit rutinlerimde La roche posay b5 krem diğer günler ısntree green tea emulsion.
Yaşadığım yerin havası yetiyor 😂 doğal nemleniyorum ben 😂
Neutrogena hydro boost kullanıyorum yaz aylarında yeterli oluyor
arko klasik yeşil tüp krem 🤪 şaka yaptım kızlar 😂
İşte bu
BİM’den alıyorum.
Le Nemlendirici, çok nemlendiriyor
kozmetik ürünlerin üretimi ve e ticaret alanında satişinda bulundum vazelin ve ayçiçek yağı çok fazla ekleniyor tahmin bile edemezsiniz
Doğal Aloe vera geli...
Doğal yağlar...
Bu en iyisi 👍
Bence de🫠
aloe vera jel kullanıyorum biorlx
Cerave
Vücudumun nemlendiriciye ihtiyacı yok ki
arko nemlendirici krem
Ceren co kullanıyorum şu aralar
Günaydın canım , nemlendirici kulanmıyorum.
İstanbul'un nemli havası..
Şu an bir şey kullanmıyorum
Yves Rocher
Nemliyim zaten
Arko 😂
nivea
Nivea kullanıyorum.
Kiko hydra pro matte
Pek kullanmıyorum ki
Nivea olabilir..
Nivea kullanıyorum
Adını bilmiyorum