Cilt Bakım Sonbaharda cilt bakımında nelere dikkat ediyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Yaz bitiminde artık sonbahara giriyorken cilt bakımınızda ne gibi değişimler oluyor?#Edameda 🧡#Bepanthol SensiDaily 🍁 Güncellemeler1 yıl Günco Sonbaharda cilt bakımında nelere dikkat ediyorsunuz? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dudak ve vücut çatlaklarına karşı doğru kremleri ve balmları seçerim.. 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Nemlendirici krem ile dudak balmı kullanırım 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Daha çok kuruyor bunun içinde, nemlendirici kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hyaluronik asit serumları ve b5 kremleri kullanırım mutlaka. 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Sonbahardayiz dimi biz 🤦 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Öyle oldu :d Yorumla Rossoneri2206 1 yıl Maalesef medaa Yorumla
Ofaq00 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl El ve dudaklarım kuruyor bu yüzden nemlendirici kremler kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dudak ve vücut çatlaklarına karşı doğru kremleri ve balmları seçerim..
Nemlendirici krem ile dudak balmı kullanırım
Daha çok kuruyor bunun içinde, nemlendirici kullanıyorum.
Hyaluronik asit serumları ve b5 kremleri kullanırım mutlaka.
Yazın neyse kışın da o
Pek bişey yapmıyorum
Sonbahardayiz dimi biz 🤦
Öyle oldu :d
Maalesef medaa
El ve dudaklarım kuruyor bu yüzden nemlendirici kremler kullanıyorum.
asitli yiyecekler içecekler içemem
Cilt bakımı yok erkekiz
Nemlendirici krem kullanıyorum
Etmiyorum cildim çok iyi zaten
Etmiyorum etmiycem 🤣
nemlendirici ve dudak bakımına
Antioksidan içeren besinler tüketiyorum
Hala yaz son bahar da bile değiliz
Yüzümü suyla yıkıyorum 😅😅
Kullanmıyorum bişey
Bol bol nem
Yüzümü yıkamaya 😅😅