Cilt Bakım Hangi mevsim cildinize daha sık bakım yapıyorsunuz? mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sonbahar dönemi daha fazla bakım yapıyorum, kışa hazırlık olsun diye. Hangi mevsim cildinize daha sık bakım yapıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yazın yapıyorum genelde 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Sanırım ilkbahar'da 0 1 Yorumla mrcasual +1 yıl Yaza hazırlık mı? Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yazın 0 2 Yorumla mrcasual +1 yıl Halim kalmıyor yazın benim. Yorumla primadonna_girl +1 yıl Güneşten yüzüm yanıyor ya. Ayrıca daha çok yağlanıyor. Sivilce yapıyor bu da. Yazın çok uğraşmam gerekiyor cildimle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yazın yapıyorum genelde
Sanırım ilkbahar'da
Yaza hazırlık mı?
Kış, cildim çok kuruyor.
Yazın daha çok yapıyorum.
Kışın daha sık yapıyorum.
Yazın
Halim kalmıyor yazın benim.
Güneşten yüzüm yanıyor ya. Ayrıca daha çok yağlanıyor. Sivilce yapıyor bu da. Yazın çok uğraşmam gerekiyor cildimle
yazları
kışın
Yapmıyorum
Yazın
Her zaman