Güzellik & Bakım Vücut bakımına kadınlar mı daha çok önem veriyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Sizce?Gına geldi... #EdamedaVücutbakımı 💫#L’Occitane 💛 Güncellemeler+1 yıl Güncellen derhal Vücut bakımına kadınlar mı daha çok önem veriyor? Cevapla Kadın Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Kişisel bakımlarına kadınlar daha çok önem veriyor 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kadınlar kadar önem veren erkekler de var. Sadece kadına özgü bir şey değil ki bakım yapmak. Kendine değer veren herkes yapar bence 2 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çoğu erkek taş devrinde gibi yaşıyor da Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Tabi haklısın öyle olanlar da var maalesef ama kendine hiç bakmayan kadınlarda var. Herkes aynı olmuyor işte Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet öyle Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor durumlar, iki taraf içinde geçerli durumlar Yorumla Edameda06 +1 yıl Aynen öyle dedim yaa 😂 Yorumla Eddy_0606 +1 yıl Tamam bir şey demedim ben de 😅😅😅 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kadınlar estetik yapıyor tonlarca bakım ürünü anca güzel olabiliyor. Erkek adam dotunu sildigi havluyla temizleniyor eşit değil yine onlardan iyiyiz djdj 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl saçlarıma peeling yapıyorum vücuduma da bazen perling yapıyor ve lazer tamam yeter işte 😃 çok bile şımarmasın daha fazla vücudum 1 0 Yorumla
MasterForBdsm Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bence biz erkekler daha çok önem veriyoruz. 2 0 Yorumla
alonee0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadınlar daha çok mesai harcıyor. Erkeklerden de önemseyen vardır tabi ama 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kadınlar bence. Ama her iki cinsiyette önem vermeli. Kişisel bakım ve iyi hissetmek adına. 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öyle gibi, biz temizlik hariç kendi haline salıyoruz 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Erkekler de artık vermeye başladı örnek olarak ben 😂 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Tabiki de öyle, konu bakım oldu mu kadınların önüne asla geçilemez 😂😂 1 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Vala genelde kadınlardır ama her iki tarafsa yeteri özeni göstermeli 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Elinize su dönebilir miyiz Allah aşkına? Biz kamyon yağlar gibi. tek krem ile iş görüyoruz siz elinize ayrı krem ayağınıza ayrı krem vs... 🤣 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kadınlar tabi ki 1 2 Yorumla almancimuratt +1 yıl @MrKuzey kadinlar daha cok önem veriyorlar Yorumla MrKuzey +1 yıl ben farklı bir şey demedim zaten :D Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Bence kadınlar 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkekler sadece yüzlerini yıkıyolar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aynen onların dikkate almalarına normal 1 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Tabii ki biz daha çok önem veriyoruz 1 1 Yorumla almancimuratt +1 yıl eve bende dedim yaaa sen kac yasindasin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişisel bakımlarına kadınlar daha çok önem veriyor
Kadınlar kadar önem veren erkekler de var. Sadece kadına özgü bir şey değil ki bakım yapmak. Kendine değer veren herkes yapar bence
Çoğu erkek taş devrinde gibi yaşıyor da
Tabi haklısın öyle olanlar da var maalesef ama kendine hiç bakmayan kadınlarda var. Herkes aynı olmuyor işte
Evet öyle
Kişiden kişiye değişiyor durumlar, iki taraf içinde geçerli durumlar
Aynen öyle dedim yaa 😂
Tamam bir şey demedim ben de 😅😅😅
Kadınlar estetik yapıyor tonlarca bakım ürünü anca güzel olabiliyor. Erkek adam dotunu sildigi havluyla temizleniyor eşit değil yine onlardan iyiyiz djdj
saçlarıma peeling yapıyorum vücuduma da bazen perling yapıyor ve lazer tamam yeter işte 😃 çok bile şımarmasın daha fazla vücudum
Mustafa hoca kadar değil 😃
Bence biz erkekler daha çok önem veriyoruz.
Kadınlar daha çok mesai harcıyor. Erkeklerden de önemseyen vardır tabi ama
Kadınlar bence. Ama her iki cinsiyette önem vermeli. Kişisel bakım ve iyi hissetmek adına.
Öyle gibi, biz temizlik hariç kendi haline salıyoruz
Erkekler de artık vermeye başladı örnek olarak ben 😂
Tabiki de öyle, konu bakım oldu mu kadınların önüne asla geçilemez 😂😂
Vala genelde kadınlardır ama her iki tarafsa yeteri özeni göstermeli
Elinize su dönebilir miyiz Allah aşkına?
Biz kamyon yağlar gibi. tek krem ile iş görüyoruz siz elinize ayrı krem ayağınıza ayrı krem vs... 🤣
Erkekler kadınları solladı
Evet öyle olması gerekiyor
Kadınlar tabiki buda soru mu😌🌸😂
artık erkeklerde veriyor
Tr kızları bakımı makyaj sanıyor (Türk değilim)
Kadınlar tabi ki
@MrKuzey kadinlar daha cok önem veriyorlar
ben farklı bir şey demedim zaten :D
Bence kadınlar
Tabiki kadınlar daha çok önem verir
Erkekler sadece yüzlerini yıkıyolar
Aynen onların dikkate almalarına normal
Tabii ki biz daha çok önem veriyoruz
eve bende dedim yaaa sen kac yasindasin
Otacı kullanıyorum vücut bakımı için en iyi marka Otacı
Evet öyle
Evet