Güzellik & Bakım Lavantayı vücut bakımında kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Lavantayı vücut bakımında kullanır mısınız? 🪻#EdamedaVücutbakımı 🪻#L’Occitane 💜 Güncellemeler+1 yıl Güncellik Lavantayı vücut bakımında kullanır mısınız? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl güzel faydalı bir yağ lavanta yağıhatta cinsel gücü arttırma faydası bile var 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kullanmam aromaterapi olarak kullanırım. Yastığa damlatınca lavanta yağı mükemmel uykuya geçmeyi sağlıyor. 0 0 Yorumla
Bir__Cadı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Kokusunu sevmiyorum sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır sadece kokluyorum stres için 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben de lavanta yağı kullanıyorum Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Kullanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel faydalı bir yağ lavanta yağı
hatta cinsel gücü arttırma faydası bile var
Hayır kullanmam aromaterapi olarak kullanırım. Yastığa damlatınca lavanta yağı mükemmel uykuya geçmeyi sağlıyor.
Kokusunu sevmiyorum sadece Hindistan cevizi yağı kullanıyorum
Hayır sadece kokluyorum stres için
Ben de lavanta yağı kullanıyorum
Sadece koku olarak evet
Hayır kullanmadım hiç 😂
Hacı şakir kullanıyorum 😄😄😄
Hayır, çok ağır olduğu için sevmiyorum
Hayir denemedim
Kullanırım
temizlikte kullanıyorum
Lavanta yağını kullanıyorum arada.
Evet kullanoliyor