Güzellik & Bakım Cildimde 20 dk buz gezdirdim böyle oldu, ne yapmam lazım? Geçer mi🥺? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aslında daha kötüydü acile gittim alerji iğnesi yapıldı biraz rahatladı ama böyle bisey hala duruyor napmam lazım geçer mi madecassol sürdüm Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar teşekkürler hepinize uyudum uyandım cildim tertemiz oldu🦋 Cildimde 20 dk buz gezdirdim böyle oldu, ne yapmam lazım? Geçer mi🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Buz kızarıklık yapar ama 5, 10 dakika sonra geçer 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kılcal damarların gitti cildi hassas olanlara tavsiye edilmiyor buz gezdirme Maka yarın dakika tutman gerekirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Leke mi kalacak yani Yorumla ɐɹznɯɔɐ +1 yıl Kalmaz Güneşe çok çıkma sıcak suyla duş alma Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Geçer geçer nasıl buz gezdirdin böyle yapmaması lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz beklettim Yorumla Blackflights +1 yıl Fazla beklettiğin için böyle olmuş Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tuzlu suyla yıka her sabah cildin yagli gibi sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Krem sürdüm Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Cok uğraşıyorsan eger yuzunle ondanda olabilir Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey yapmadan kendi haline bırakırsan zaten geçer 0 0 Yorumla
PastafaryanKöfte Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yakmışsın, buz yanığı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gecer mi Yorumla PastafaryanKöfte +1 yıl Geçer Yorumla Soran +1 yıl Madecassol sürdüm Yorumla
Mehmet09876 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Birazdan düzelir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Öğlende oldu zaten hemen acile gittim Yorumla Mehmet09876 +1 yıl Alerjin var ozaman yinede bir süre sonra geçer hızlandırmak istersen duş al Yorumla Soran +1 yıl Madecassol iyi gelir mi Yorumla Soran +1 yıl Onu sürdüm Yorumla Mehmet09876 +1 yıl En etkili krem o geçer inşallah ya Yorumla
Class69 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Fucidin sür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Madecassol sürdüm Yorumla Class69 +1 yıl İse yaramaz o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Buz kızarıklık yapar ama 5, 10 dakika sonra geçer
Kılcal damarların gitti cildi hassas olanlara tavsiye edilmiyor buz gezdirme Maka yarın dakika tutman gerekirdi
Leke mi kalacak yani
Kalmaz Güneşe çok çıkma sıcak suyla duş alma
Geçer geçer nasıl buz gezdirdin böyle yapmaması lazım
Biraz beklettim
Fazla beklettiğin için böyle olmuş
Tuzlu suyla yıka her sabah cildin yagli gibi sanki
Krem sürdüm
Cok uğraşıyorsan eger yuzunle ondanda olabilir
Hiçbir şey yapmadan kendi haline bırakırsan zaten geçer
Yakmışsın, buz yanığı
Gecer mi
Geçer