Duş alırken hangisi daha sağlıklıdır? Genelde sıcak suyla mı soğuk suyla mı duş almayı tercih edersiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duş alırken hangisi daha sağlıklıdır? Genelde sıcak suyla mı soğuk suyla mı duş almayı tercih edersiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben soğuk kullanırım.
Ilık olmalı ama ben ılık su ile bile üşüdüğüm için biraz daha kaynar su ile duş almayı tercih ediyorum.
Soğuk su yararlı deniyor ama ben asla soğuk suyla duş almam temizlik hissi vermiyor o yüzden hep sıcak suyla duş alırım.
Esasında olması gereken soğuk su kullanmak gerekiyor. Kan akışını hizlandiriyor cilde tazelik katıyor
ılık iyidir sanırım ama ben yazın bile sıcak suyla yapıyorum dayanamıyorum pek
Saçlar ılık suyla daha iyi taranıyor ama en son saçıma dökerim o kadar
Orta sıcaklıkta olacak yoksa soğuksa vücudu temiz yapmaz kaşındırır ayrıca çabuk yaşlandırır sıcakta aynı şekilde vücudu çabuk yağlandırır
Sıcak sudan vazgeçemiyorum, soğuk sevmiyorum.
Ama soğuk duşun faydaları var
Soğuk suyla duş alabilmek oldukça sağlıklı.. Bunu yapabilmeyi çok isterdim ama asla başaramıyorum..
Erken yaşlılık falan diyorlar soğuk duş daha iyiymiş güya qma ben 3-5 sene erken öleceğimi de bilsem kaynar suda yıkanırim (hava 50 derece bile olsa)
Sıcak suyun derecesi önemli. Fazla sıcak geçici hafıza kaybı yapıyor. Dikkat etmek gerek
Ilık su, hafif soğuk da olabilir.
once vucudu alistircan sonra bascan kaynar suyu.
ilik ya cok ta sicak olmaz
Soguk
Sen nasıl rahat edersen
Ilık su ideal.
Ilık
Ilık
Soğuk kullanirim
Soğuk su
Soğuk su