Güzellik & Bakım Duş alırken sıcak su mu soğuk su mu kullanmak gerekir? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Duş alırken hangisi daha sağlıklıdır? Genelde sıcak suyla mı soğuk suyla mı duş almayı tercih edersiniz? Duş alırken sıcak su mu soğuk su mu kullanmak gerekir? Duş alırken sıcak su mu soğuk su mu kullanmak gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Ben soğuk kullanırım. 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ilık olmalı ama ben ılık su ile bile üşüdüğüm için biraz daha kaynar su ile duş almayı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Soğuk su yararlı deniyor ama ben asla soğuk suyla duş almam temizlik hissi vermiyor o yüzden hep sıcak suyla duş alırım. 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Esasında olması gereken soğuk su kullanmak gerekiyor. Kan akışını hizlandiriyor cilde tazelik katıyor 0 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ılık iyidir sanırım ama ben yazın bile sıcak suyla yapıyorum dayanamıyorum pek 0 0 Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçlar ılık suyla daha iyi taranıyor ama en son saçıma dökerim o kadar 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Orta sıcaklıkta olacak yoksa soğuksa vücudu temiz yapmaz kaşındırır ayrıca çabuk yaşlandırır sıcakta aynı şekilde vücudu çabuk yağlandırır 0 0 Yorumla
VViolet Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sıcak sudan vazgeçemiyorum, soğuk sevmiyorum.Ama soğuk duşun faydaları var 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Soğuk suyla duş alabilmek oldukça sağlıklı.. Bunu yapabilmeyi çok isterdim ama asla başaramıyorum.. 0 0 Yorumla
Elifgece_01 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Erken yaşlılık falan diyorlar soğuk duş daha iyiymiş güya qma ben 3-5 sene erken öleceğimi de bilsem kaynar suda yıkanırim (hava 50 derece bile olsa) 0 0 Yorumla
UfukUfuk0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Sıcak suyun derecesi önemli. Fazla sıcak geçici hafıza kaybı yapıyor. Dikkat etmek gerek 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl once vucudu alistircan sonra bascan kaynar suyu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben soğuk kullanırım.
Ilık olmalı ama ben ılık su ile bile üşüdüğüm için biraz daha kaynar su ile duş almayı tercih ediyorum.
Soğuk su yararlı deniyor ama ben asla soğuk suyla duş almam temizlik hissi vermiyor o yüzden hep sıcak suyla duş alırım.
Esasında olması gereken soğuk su kullanmak gerekiyor. Kan akışını hizlandiriyor cilde tazelik katıyor
ılık iyidir sanırım ama ben yazın bile sıcak suyla yapıyorum dayanamıyorum pek
Saçlar ılık suyla daha iyi taranıyor ama en son saçıma dökerim o kadar
Orta sıcaklıkta olacak yoksa soğuksa vücudu temiz yapmaz kaşındırır ayrıca çabuk yaşlandırır sıcakta aynı şekilde vücudu çabuk yağlandırır
Sıcak sudan vazgeçemiyorum, soğuk sevmiyorum.
Ama soğuk duşun faydaları var
Soğuk suyla duş alabilmek oldukça sağlıklı.. Bunu yapabilmeyi çok isterdim ama asla başaramıyorum..
Erken yaşlılık falan diyorlar soğuk duş daha iyiymiş güya qma ben 3-5 sene erken öleceğimi de bilsem kaynar suda yıkanırim (hava 50 derece bile olsa)
Sıcak suyun derecesi önemli. Fazla sıcak geçici hafıza kaybı yapıyor. Dikkat etmek gerek
Ilık su, hafif soğuk da olabilir.
once vucudu alistircan sonra bascan kaynar suyu.
ilik ya cok ta sicak olmaz
Soguk
Sen nasıl rahat edersen
Ilık su ideal.
Ilık
Ilık
Soğuk kullanirim
Soğuk su
Soğuk su