Güzellik & Bakım Vücuduna asla neyi sürmezsin? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Vücuduna asla neyi sürmezsin?#EdamedaVücutbakımı 🤍#L’Occitane 🌷 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Vücuduna asla neyi sürmezsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kokusunu sevmediğim hiçbir şeyi sürmem. Cilt güzelliği için sperm falan süren kadınlar var asla sürmem. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl İğrenç cidden 😑 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kimyasal şeyler sürmem onun dışında ne varsa sürebilirim. Ne var elimizde. 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aklına ne gelirse 😂 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Ben vazgeçtim 😅 sen kendin sür Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla Asil-Bey +1 yıl 😂😂 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Berberde yüz ağdasından sonra şeftalili yüz maskesi yapıyorlar artık çok bozuldu ortam 😂😂😂😂 Bizimde kafamız karışık 1 0 Yorumla
bekir0233 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 65% +1 yıl ne merhem nede kolanya kozmetik ne varsa hepsi boş bana göre en iyi çamur bence çamur hariç hiç birin asla mecbur kalmadım sürece asla kulanmam 1 0 Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bal sürmem mesela vıcık vıcık o ne öyle. Arı mıyım ben 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Krem şanti , çikolata sosu falan 1 0 Yorumla
Züzü1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl O sivilce temizleme Jelilerini (markette satinlar) 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaka. 1 2 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl En iğrenç cevabı ben verdim ama gerçekçi olmak lazım, kim kaka sürer ki? Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Haklısın jdjs Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni asla surmem 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nolur sür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaaaaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kokusunu sevmediğim hiçbir şeyi sürmem. Cilt güzelliği için sperm falan süren kadınlar var asla sürmem.
İğrenç cidden 😑
Kimyasal şeyler sürmem onun dışında ne varsa sürebilirim. Ne var elimizde.
Aklına ne gelirse 😂
Ben vazgeçtim 😅 sen kendin sür
🤣
😂😂
Berberde yüz ağdasından sonra şeftalili yüz maskesi yapıyorlar artık çok bozuldu ortam 😂😂😂😂 Bizimde kafamız karışık
ne merhem nede kolanya kozmetik ne varsa hepsi boş bana göre en iyi çamur bence çamur hariç hiç birin asla mecbur kalmadım sürece asla kulanmam
Bal sürmem mesela vıcık vıcık o ne öyle. Arı mıyım ben
Kokusunu sevmediğim şeyler misal
Alerji yapan her şeyi asla sürmem
Her şeyi sürerim
Krem şanti , çikolata sosu falan
Kötü kokan seyler
kokusu kötü olan ürünleri
O sivilce temizleme Jelilerini (markette satinlar)
Kaka.
En iğrenç cevabı ben verdim ama gerçekçi olmak lazım, kim kaka sürer ki?
🤣 Haklısın jdjs
Bok sürmem. Çiş falan 😅
Jel tarzı seyler
Makyaj
Tüy dökücü
Kezzap
Ağda
Oje ağda
Çukulata
Seni asla surmem
Nolur sür
Olmaaaaz