eda miydi ne o kizin adi issiz gibi her yerde #ini goruyorum bu markanin ayni soruda olabilir yalan soylemiyim simdi sor basligina dikkat etmedim ama sureklio etiketi goruyorum
Anladım, şimdi bu tarz kategoriler sponsora özel açılır. Fenomenleri de az sayıda kişiden belirlenir. Kategoriyi ürün açtırdığı için sorular ona göre şekilleniyor. Ben de uzun zamandır güzellik konusuna bakamadım hem işlerim hem buradaki sorumluluğum fazla. Ama zaman lazım ilgilenmek için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben fiyata göre alıyorum
Fiyat benim için de önemli
Nuxe içerik olarak beğendiğim ve memnun kaldığım ürün.. Cilt ve saç için kullandığım her ürünün kaliteli olmasına özellikle dikkat ederim..
Saç için henüz kullanmadım, memnun musun
Hala reklami yapildiigna gore yazik yeterince satamadiniz ellam🤣🤣 Herkes beceremiyor bu pazarlama isini. Ederim etmem kalitesine gore
Bu kategorideki ilk sorum farkındaysanız.
''Hala reklami yapildigina gore'' , ''Herkes beceremiyor''. Bu demektir ki sadece senden bahsetmiyorum
Kim yapıyor ki başka hiç takip edemiyorum sayfayı açıkçası. Fenomeni olduğum konulara eşit dağılmaya çalışıyorum.
eda miydi ne o kizin adi issiz gibi her yerde #ini goruyorum bu markanin ayni soruda olabilir yalan soylemiyim simdi sor basligina dikkat etmedim ama sureklio etiketi goruyorum
birtane daha vardi ama hatirliyamadim onu
Anladım, şimdi bu tarz kategoriler sponsora özel açılır. Fenomenleri de az sayıda kişiden belirlenir. Kategoriyi ürün açtırdığı için sorular ona göre şekilleniyor. Ben de uzun zamandır güzellik konusuna bakamadım hem işlerim hem buradaki sorumluluğum fazla. Ama zaman lazım ilgilenmek için.
biliyom bro
Bir şey soracağım
sor
İçeriğinin temiz olmasına dikkat ediyorum daha çok onlarda haliyle bir tik daha pahalı
Evet sırf o yüzden bitkisel, vegan formüllü ürünleri tercih ediyorum. Ama az pahalı oluyor diğerlerine göre.
Evet ama cilt bariyeri önemli ya ucuz olup dermatologa para dökmektense
O da tam düzelmiyor bile maalesef. Dermatologtan randevu ayrı bir sıkıntı zaten. Çok yoğun oluyorlar
Cildim kuru değil ama yine de yumuşacık olması için ederim
Ben de öyle
Bana göre krem bile lüks 😂
Cildin iyi o zaman :)
Köseleden hallice 😂
Yo değil, gördük fotonu da gayet iyi
Eyvallah ama o şey fake diyecem fake olsa onu mu seçerim mantıklı olmadı 😂😂
Ciddi misin 🤣🤣🤣
Hayır etmem hepsi aynı bana göre
Bence de
Ama bazıları pek faydalı diyorlar. Ben de bazınkrenşerin elime iyi geldiğini gördüm
Hayır etmem
:)
tercih etmem
Asya bu enfes kokuyor
Arko krem
Evet kaliteli
etmem
Faydalı olsa bile mi
evet çok para harcayinca bana kızan bir kitle var malasef.
Kendi paransa kimse bir şey diyemez
okuyorum ben çalışmıyorum.
Hayır ne gerek var
İşe yarıyor olsa bile mi
Bazen
Bazıları gerçekten çok işe yarıyor diyorlar :)