günlük olarak cilt temizliği için neler yapıyorsunuz?
şahsen 28 yaşıma kadar çok dikkat etmediğim ve pişman olduğum bir konu ): tabiki istenmeyen tüyler, sivilceler temizliğine önem verdim ama araştırma girişiminde çok bulunmadım. fazla ürün kullanmıyordum. ama görüyorum ki işe yaramıyor, yarıyorsada istediğim etkiyi göremiyorum.
cildim kuru, fazlaca sivilcem var ve güneş kremi kullanmama rağmen yüzümde güneş lekeleri oluştu :( neler önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yüz yıkama jeli olarak sinozun salisilik asitli olanını öneririm normalde karma ciltler için diye geçiyo ama kurutmadan temizlediği için sende kullanabilirsin içeriğinden dolayı sivilcelerine iyi gelir. özellikle sivilceli ve siyah noktalı kısımlara 1 dk masaj yaparak yıkarsan daha etkili olur. güneş kreminde de yine sinozun lekeli ciltler için olanı gayet güzel ikisininde linklerini atcam şimdi
https://www.sinoz.com.tr/sinoz-yagli-ve-karma-ciltler-icin-yuz-temizleme-jeli-528-p
https://www.sinoz.com.tr/sinoz-spf50-lekeli-ciltlere-ozel-fluid-gunes-kremi-yeni-nesil-gunes-filtreleri-ile-hibrit-formul-50ml-3875-p
Tek kullanıcağın ürün gül suyu ve soda. İçilen gül suyu kullanıcıların. Biraz soda ve biraz gül suyu dök bi kaba pamukla yüzüne tampon hareketleri şeklinde uygula hem cildine parlaklık veriyo kuruluğunu alıp nemini arttırıyo hemde sivilce ve siyah noktalara etki ediyo ayrıca doğal.
İçilen gül suyu kullanıcaksın olucaktı o klavye hatası😅
çok teşekkür ederim.:) doğal olması benim için daha güzel oldu
Tereddüt etmeden kullanabilirsin bende kullandım uzun süre rica ederim bu arada🌸💞
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!