Cildimde sivilceler var, sivilcelerimi azaltacak yüz temizleme jeli arıyorum. Kullanıp etkisini gördüğünüz sivilce karşıtı yüz temizleme jeli tavsiye eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de cildim sivilceliydi. Sonrasında ilaç kullanmak durumunda kaldım ama ilaç kullanana kadar doktor önerisiyle kullandığım ve etki gördüğüm birkaç ürün önereceğim.
Sivilceli ciltler için en iyi temizleme jeli
Sana 4 öneri verebilirim burayla alakalı.
La Roche-Posay Effaclar Gel

Sanırım benim en sevdiğim ürün buydu. Zaten La Roche-Posay markasına cilt bakımında çok güveniyorum, akne karşıtı temizleme jeli denince benim aklıma ilk bu marka ve ürün geliyor. Effaclar jel de sivilceye eğilimli yağlı ciltler için bir numara. Cildi derinlemesine temizler, sebumu kontrol altına alır ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
Avene Cleanance Cleansing Gel

Avene de aynı şekilde cilt bakımındaki popüler markalardan biri. Bu ürünü cildi nazikçe temizlerken aynı zamanda cildin yağ dengesini korumaya yardımcı olur.
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Biraz daha uygun fiyatlı bir ürün istersen Neutrogena önerebilirim. Salisilik asit içerdiği için cildi temizler, gözenekleri açar ve sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olur.
Bioderma Sebium Foaming Gel

Şu an kırmızısını kullanıyorum cildim kuruduğu için ama önceden mavisini kullanırdım ve çok memnundum. Bioderma'nın Sebium serisi, yağlı ve akneye yatkın ciltler için tasarlanmış, böylece cildi temizlerken aynı zamanda sebum dengesini düzenlemeye ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer cildin hassas ise çift aşamalı yüz temizleme jeli kullanmalısın karma ve yağlıysa la Roche posay öneririm
00 Yorumla
+1 yılneutrogena visibly clear pembe greyfurt
116 Yorumla
Soran+1 yılBen de onlardan almayı düünüyorum ama sarı renkli olandan. İçeriklerini karşılaştırayım da..
- +1 yıl
İkiside iyi kullandım ben istedigini al canım
Soran+1 yılO zaman sarıyı alayım, üzerine yazmışlar özellikle :)
Garnier, Diadermine, Loreal kullandım işe yaramadı doğru dürüst...
Bir de Essence diye bir marka var: www.google.com.tr/search
İyi midir ki acaba? Hiç denedin mi?- +1 yıl
Makyaj ürünleri vardı bende yuz temizleme jelini kullanmadım hic ama kalitelidir kullanabilirsin
Soran+1 yılEmin misin?
Ben almıştım allık vs., kuaförde makyaj yaptırmak için. Kuaför malzemelerin çok dandik demişti :D- +1 yıl
Hayır gayette iyi o kuaför ne bekliyor acaba kendisi ne kalite ve marka kullanıyormuş merak ettim? 😊
Soran+1 yılAma gerçekten de sanki sürünce yüzüm tutmuyor gibi kapatıcıyı. Sonra da kırıldı zaten ama pek üzülmedim. Çünkü çok da beğenmemiştim :) Liseye giderken kullandığım bir marka vardı ama unuttum şimdi, çok pahalı değildi, ama güzeldi. Artık makyaj yapmadığım için çok da ilgilenmiyorum..
- +1 yıl
Anladım canım. İyi yapıyorsun cildine fazla Birşey kullanma zaten ben hayatımda fondöten sürdüğümü hatırlamıyorum
Soran+1 yılE essence ürünlerini denemedin o zaman nereden biliyorsun 😈
- +1 yıl
İyide yavrum sadece fondöteni mi var markanın ☺
Soran+1 yılYüzüne fondöten sürmek lafın gelişi bir şey değilmi 😆 erkeklerin bile bildiği bir malzeme olduğundan genel kapsamlı kullandın diye düşündüm. mesela renk deyince insanın aklına kırmızı gelir. makyaj deyince fondöten 😊
- +1 yıl
Yok guzelim anladım ne demek istedigini genel anlamışsın makyaj yapıyorum ama cildime hiçbirşey surmedm rimel ruj gibi seyler sadece 😊
Soran+1 yılAynen makyaj yapacaksan en güzeli eyeliner ruj rimel zaten abartıya gerek yok. bu arada visibly clear sivilce temizleme jeli aldım dün. bazı sivilceler kuruyup dökülmeye başladı 😊
- +1 yıl
Sevindim canım kükürtlü sabunnda kullanabilirsin sivvilcce için sonra da gül suyu kullan sür yüzune lekeler flnn varsa gider:)
Soran+1 yılYok canım sabun cildime iyi gelmiyor. Daha önceleri fiyatları daha uygun diye alıyordum ama fiyat - fayda çizelgesi yükselmiyor benim cildimde :D Gül suyu zaten kullanıyorum Rosense'nin. Bir sürü kimyasal içeren tonikler yerine gülsuyunu cildime sürmek daha mantıklı geliyor. Sen de kullanıyor musun? :)
- +1 yıl
Evet canım aynı marka zaten en iyisi o bende öyle düşünüyorum da sabun normal yani senin kadar hassas degil cildim :)
Eskiden Vichy purıfying cleansing gel yeşil renkli kutusu
Kullanıyodum iş görmüştü şimdi sivilce falan kalmadı tabi :)14 Yorumla
Soran+1 yılHiç görmedim mağazalarda : www.google.com.tr/search
Soran+1 yılO zaman webden ona benzeyen bir tane bulup atar mısın?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
99
Cevap
76Cevap
- Cilt Bakım konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNivea güzeldir
00 Yorumla İçeriğinde Salisilik Asit bulunan yüz temizleme jeli kullanmanı tavsiye ederim. Yağlı ve sivilce sorunu olan ciltler için öncelikli etken maddelerden biridir Salisilik Asit. Ciltte oluşan aşırı sebum (yağlanma) ve ölü deri hücreleri gözeneklerde doluluk yaratır ve sivilce oluşur. Salisilik asit (BHA-Beta hidroksi asit) yapısal olarak yağda çözünebilen bir asittir. Yağda çözünebilen bir asit formu olduğundan dolayı gözeneklere hızlıca nüfus eder. Cildi arındırıp yağ dengesini sağlayarak sivilce karşıtı cilt bakımında önemli rol oynar.

İçeriğinde Salisilik Asit bulunan, cildi derinlemesine temizleme özelliğine sahip NIVEA Derma Skin Clear Yüz Temizleme Jeli’ni tavsiye ederim. Sivilce karşıtı bakımda cilt bakım rutinini bir bütün olarak düşünmek; temizleyici sonrası tonik, haftalık düzenli peeling ve exoliator içeren sivilce karşıtı bir yüz temizleme rutini oluşturmanın daha hızlı sonuçlar almana yardımcı olacağını hatırlatmak isterim.
Sevgiler 💙
40 Yorumla
+1 yılSivilceler için en iyi ürünlerden bildiğin kaşıp sabundur. Beton gibi yapıyor yüzü. Biraz ilerleyen zamanlarda deriyi kurutabiliyor ama peeling yapınca yine bebiş poposu gibi oluyor. Çok sivilcen varsa yüzğnü düzenli olarak kalıp sabun ile yıkamanı tavsiye ederim. Aynı şrkilde bir ara defne yaprağı suyu da kullanmıştım ve sonuçlarından memnun kalmadım desem yalan olur. O dönemde az sivilcem çıkmıştı. Defne yaprağını kırıp suda kaynatıp her gün 1 kere yüzünü yıkayınca o da iyi geliyor. Alerjin falan yoksa tabi
00 YorumlaSivilceler, vücudunuzun size anlatmak istediği şeylerdir, tıp bilimi böyle diyor. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu şeyleri almıyorsunuzdur, toksin birikimi vardır veya... bir hastalığın habercisidir vb... Ergenliğimde ve sonrasında neredeyse hiç sivilcem olmadı. Tam bir meyve canavarıydım, bazı öğünlerim sadece meyve ile geçerdi. Suyu düzenli kullanırdım. Size de tavsiyem, onaylanmış kadınlar için üretilen multi vitamin (+mineralli, örneğin herbalife) kullanmanız, su kullanımınızı düzenlemeniz, mümkün olduğunca antioksidan meyve-sebze, doğal çay tüketimine yoğunlaşmanız olacaktır. Hem cildiniz, hem sağlığınızın çok daha iyi ve stabil olduğunu göreceksiniz...
00 YorumlaDaha doğru bir sonuç için cildiyeye başvurmanız daha iyi olur. Bunun dışında cilt analizi yapan eczaneler var onlardan cilt tipinizi öğrenebilir ve cilt tipinize uygun yüz temizleme jelini alabilirsiniz. Bir de aile hekiminize danışabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılDüzenli temizliğine dikkat etmenin yanı sıra, sık sık yürüyüş yap özellikle temiz açık havaları kaçırma. Bıttım sabunu, keçi sütlü sabun veya özellikle ve özellikle lavanta yağı ve sabunu kullanabilirsin. Stresten uzak durmaya çalış kendini kasma gerilme öyle ortamlardan ve kişilerden uzaklaş mesafeli ol. Jel önerisi yapamıyorum çünkü bir yere kadar iyi gelecektir ve de zarar da görebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılalmadan önce https://www.ewg.org/skindeep/build_your_own_report/ bu sitede arat ve içeriği temiz mi ona bak bazı markalar yok ama bioderma ve simple için içerği temiz demişti sanırım. arkadaşımın dermatolog hocası önermiş sayfayı ben de çok kullanıyorum
10 Yorumlaişte beni kurtaran sivilce karşıtı sabun ve yüzde yüz doğal. Kesinlikle al zaten kesesi var onla yüzüne mesaj yapıyorsun
https://www.trendyol.com/rise-and-shine/dogal-kabak-lifli-aloe-vera-sabunu-130-gr-p-314594757
10 Yorumla
+1 yılCera ve sanki bana en temiz içerikli temizleyiciymiş gibi geliyor. Neutrogena ( inş doğru yazmışımdır 😄) kullandım ama waoowluk bir etki görmemiştim ama sana şeyi önericem bak. Otacının yüz için bir gül suyu var küçük şişede. Rossmanda 28 liraydı en son. Yüzünü yıka ve her gece onu sık. Bol bol sık hatta. Kullandığım dönem herkes oha yüzün ne kadar düzelmiş demişti. Geçmiş olsun 💖💕💞😍
10 Yorumla
+1 yılhttps://images.app.goo.gl/EiQjCeUBkvutA62v8
Kullanan kişilerden biliyorum. Fiyatı pahalı ama. Yüzü ful sivilceli bir kaç ksii kullandı. Ve Şu an yüzü tertemiz. Bunun seti var. Ona bakmalisin..
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşımın çocuğunda bu sorun yaşanıyordu ama muhteşem sonuç aldılar... Akne tedavisinde Retinoid denilen ilaçların krem ve ağızdan formları kullandılar. Cildin sebum dengesinin sağlanması için etkili cilt temizliği yaptılar. Antibiyotiklerin de akne tedavisinde işe yaradığı bilgisini öğrenip, Krem ve veya oral formu tercih edince sonuç efsane oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk yüz temizleme jellerinin sivilcene etkisi çok az olur. Çünkü yüzden yıkanıp gidiyor. Daha çok serumlara kurutucu kremlere filan bakabilirsin. Instagram 1peklife şiddetle tavsiyemdir. Sivilce meşakkatli. Ben Şu an procsin mavi sisedeji jelini kullaniyorum akneli ciltler icin aslinda procsin pek kaliteli bir marka degildir ama bu jelini cok begendim. Haricen la roche'a bakabilirsin. Ama dedigim sayfaya bak
10 Yorumla
+1 yılYüz temizleme jeliyle sivilce geçmez, ama niveanın verdiği his ve kokusu güzel, sivilceler uzun zamandan beri çıkıyorsa doktora git roaccutan kesin çözümdür 6,5 ayda kullananların yüzde 95 inide bitirir, ara ara çıkıyorsa roaccutanın jel versiyonu olan isotrexin jel isimli ilacı sivilcelerin üzerine sür, kurutur.
00 YorumlaSivilce için beslenme alışkanlığını değiştirmen gerekir, yüzünüzü temizlemek yastık kılıfını vs temiz tutmak bunlar da önemli ama, ilk olarak beslenme şekli su tüketimi vs önemli
20 Yorumla
+1 yılYüz temizleme jeliyle sivilce geçmez, ama niveanın verdiği his ve kokusu güzel, sivilceler uzun zamandan beri çıkıyorsa doktora git roaccutan kesin çözümdür 6,5 ayda kullananların yüzde 95 incide bitirir.
00 YorumlaTemizleme jeli denen sahteliği kullanmak yerine bir doktora gitsen sana cildin yağını kurutan bir hap verecektir. O hapı 3-4 ay kullandıktan sonrada sivilcelerin geçecektir. Bilimde çözüm aramak yerine saçmalıklarla aramayınız.
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 416 cevap paylaştı. Sivilcelerin azalmasını istiyorsan içten tedavi et kendini. Çinko desteği al aşırı etkili , birde yaşına göre kollajen desteği. Ve salisilik asitli ürünleri deneyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBen tavsiye etmem. Dengeli beslen, bol su tüket, yağlı yiyecekleri çok tüketme ve cildini temiz tut geçer bence. Tabii ilk önce bir dermatoloğa görünmek en doğrusu olur.
10 Yorumla
+1 yılJel olmaz eğer yüzünde 3 den fazla sivilce varsa ve sürekli yüzün sivilce uretiyorsa reoctan kullanmalısın. Dediğimi unutma yoksa çok ugrasirsin reoctan hap devlet Hastanesi'nde veriliyor tabiki gidip alamiyorsun doktor muayne edecek doktorun recetesiyle alabiliyorsun.
00 YorumlaYüzüne herhangi bir şey kullanmadan önce bir doktora görün. Karacigeri tedavi eden ilaçlar sivilce olusumunu durduruyor, tabii ki temizlik çok önemli ama önce doktor.
00 Yorumla
+1 yılOna suna buna gerek yok bir de kimyasallarla uğraşma güzel Hacı Şakirin zeytinyağlı sabunu günde bir iki defa sabah akşam sür yüzünde kurusun biraz vekle öyle öyle geçer inşallah
00 YorumlaAknetrent roaccutane felan kullan ben kullandım yüzüm bebek gibi birdaha sivilce çıkmadı onlar boş şeyler boşuna paranı harcama doktora git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGano sabun var 15 dk bekletiyorsunuz sonra da bir güzel ılık suyla yıkıyorsunuz yalnız ben de biraz kurutma yapınca bayağıdır ara verdim de yine başlayacağım farkı göreceksiniz Allah şifa versin 🤲
10 YorumlaAkne tedavisi gördüm 3 yıl şu an cildim pamuk gibi maşallah ama o süreç çok zorlu eğer katlanabilirsen sonucu mükemmel hiçbir ürüne ihtiyacın kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılsivilceler için kesinlikle dermatologa gitmelsin harika karışım yaılıyor düzenli kullanımda hiçbi şey kalmıyor
00 Yorumlabi arkadaşım aktardan bi sabun alıp kullanmıştı. neydi adını unuttum. bi aktara sormayı dene derim.
00 YorumlaBu tür ürünlerle sivilce geçmez doğal şeyler kullanman lazım. En etkilisi limon kesinlikle tavsiye ederim.
00 Yorumlalimon. Limon bende epey işe yaradı ama ben de en fazla 2 3 tanedir. Yakar ama kurutur sivilceleri denemelisin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 🤗
+1 yılxper kazanmak için yazdım bunu... dikkate almayın yani...
10 Yorumla
+1 yılCerave’nin sivilceli ciltlere özel olan jelini kullanabilirsin
00 Yorumlalaroshe veya careve ikiside iyi istersen eczaneden tek kullanimlik kucuklerini alip dene
00 YorumlaNeutrogene genellikle efsanedir bu konuda. Birde bioderma sebium son derece etkili…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılExpigment kremini kullan eczaneden alıp biraz yakar ama çok iyi gelir benim cildime çok faydası oldu siyah noktaları falan yakıyor gece yatarken sür sabah yıka nemlendirici sür yüzüne.
00 Yorumla
+1 yıldermokozmetik ürünler
La roche effaclar serisi
Bioderma gayet başarılı bu konuda
00 YorumlaJeli sıktır et yağlıyı azalt yürü ve koş 2 haftada düzelirsin.
00 YorumlaBen sahsen gül suyu ndan memnun kaldim. Ardından nemlendirici krem. Sabah ve aksam.
00 YorumlaYalnis anlaşılma olmasın ama araştırmalara göre en yararlı sperm diye duydum 😞
00 YorumlaCilde göre değişiklik gösterdiği için bir şey söylemem doğru olmaz.
00 Yorumlahiç sivilce problemim olmadı arkadaşlarımında olmadı o yüzden yorum yok
00 Yorumlacelenes ve la roche üstüne tanımam ikisinin de performansı harika
00 Yorumla
+1 yılbi aktara gitmeyi düşündünmü her seçeneği değerlendir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirsürü kullandım hiçbirinin gözle görülür faydası olmadı. Sivilce çok berbat bir şey artı arkası kesilmiyor. Ben uygun bir ürün bulamadım tonikler, serumlar, temizleme jelleri… sen bulursun umarım
00 Yorumla
+1 yılSivilceyi patlatan kremler var İnternet de bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsebamed sabunu kullanıyordum yarı yarıya azalttı diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılGarnier markasının vardı dışı turuncu onu tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılYüz temizleme köpükleri oluyor ne derece doğru bilmiyorum
00 YorumlaSalisilik asid kullanman lazım the new lab yüz temizleme jeli su bazlı bunu kullanabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Banada öneri veri misin ama sivilce için değil
+1 yılevet tabi sivilce karşıtı yüz temizleme jeli kullanmalısın
00 YorumlaSivilce için bir cilt doktoruna git önce. Doktorun önerisi ile alırsın zaten.
00 Yorumla
+1 yılBen bunca zaman boyunca hiç kullanmadım genelde benim sivilcelerimi annem sıktı 😊
00 Yorumla
+1 yılbenim hiç sivilce problemim olmadı kükürt sabunu demişti annem bi seferinde arkadaşına
00 Yorumla
+1 yılsebamed sabunu veya bioderma deniyebilirsin.
111 Yorumla
Soran+1 yılSabun benim cildime uygun değil.
Bioderma'nın hangi ürününü tavsiye edersin?
www.google.com.tr/search- +1 yıl
Bioderma sebium gel moussant kullanmıştım ben genel olarak memnundum. Ama açıkcası sebamed den daha memnundum çünkü hergün kullandığımda bioderma cildimi hafif kurutuyordu ama makyaj temizleyici olarakta kullanabiliyorsun buda bir avantajı.
Soran+1 yılMakyaj yapmdığım için benim için bir anlam ifade etmiyor. cildi kurutuyorsa hiç denemeyim benim cildim çok hassas
- +1 yıl
Biodermanın hassas ciltler için seriside var ona bakabilirsin o zaman
Soran+1 yılAma hassas ciltler için olup hem de sivilceye etki eden var mı?
- +1 yıl
evet olması lazım
Soran+1 yılGörsel paylaşır mısın?
- +1 yıl
Soran+1 yılBen temizleme jeli olarak demiştim canım. Zaten kullandığım bir nemlendirici var teşekkürler yine de :)
- +1 yıl
bu resmini gönderdiğimin hem kremi hemde temizleme jeli var nette öyle yazıyordu.
- +1 yıl
nedemek:)
Onu bilmiyorum lakin benim bir önerim var. Her sabah yüzünüzü kalıp sabunla yıkayınız. Yüzde köpürür şekilde bırakıp kuruyunca yüzünüzü durulamanız daha fazla yararınıza olacaktır. Dart etmeyin geçici şey. Temizlik önemli durumda. 🤗
00 YorumlaYüz temizleme jeli değilde çay ağacı yağı kullan o müthiş etkisini göreceksin ayrıca sivilce geçirecek değilde sivilce oluşturmayan celenes marka ürünler iyidir ayrıca karaciğer değerlerine bir baktır
00 Yorumlasivilcelerin temizleme jeliyle geçmez ama su arıtması kullanmıyorsan kullandığın zaman büyük bir farkla azalacağının garantisini verebilirim sivilceler için önerim de doktora görünüp yoğunluğuna göre bir ilaç kullanman 🩷🩷
00 Yorumla
+1 yılcildiyeci arkadaşım la roche-posay'nin makyaj temizleme suyunu önermişti. ilk 5 kullanımdan sonra sivilcelerimi büyü edasıyla geçirdi ve gözeneklerimi sıkılaştırıp sivilce izlerimi giderdi.
10 Yorumla
+1 yılTemizleme jeli ( La Roche Posay) - 2. Peeling (The Purest) - 3. Maske (Skinfood)- 4. Tonik (The purest) - 5. Serum (The purest) - 6. Nemlendirici (Sinoz) - 7. Güneş kremi ( La Roche Posay)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGül suyu ile temizliyorum ben yüzümü sivilce çıkmıyor
00 Yorumlanip and fabin salisilik asitlik toniğini al yüz yıkama jelinde de aynı içerik olsun ama bu toniği dene çok iyi. ama bunları kullanınca güneş kremi mutlaka kullanman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDove'un genel olarak herhangi bir kremini alabilirsin geçirir bence
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım