Yoğun daha etkili gibi geliyor, vazelin tarzı bir şey arıyorum o yüzden, emilenleri sevmiyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İdeal el kremi bimdeki eyup sabri tuncer yesil kremdir. Mukemmel bir sey. Baska el kremi sevmiyorum. Hem incecik hem de hemen emiliyor. Nivea vb. Givi kalip gibi kalmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne önemi var ki ince veya yoğun olmasının olsun yeterli
😂
Soru sorduydum sana 😒
Ne sorusu nerde?
Ne önemi var ki ince veya yoğun olmasının?
Hııı sen onu sordun yani :d önemi yok demek istedin sandım. Çok önemi var, emilmesi konusunda falan
Beni hiç anlamıyorsun hiç 🥺anladım teşkürler
🥺🤣 Rica
Çok tahriş varsa yoğun, günlük kullanım için ince yapı, gece yatmadan yoğun yapılı krem tercih edilebiliir
İkisi de iyidir. Yoğun olanı gece yatarken ya da çok yığranınca. İnceyi de dışarıya çıkarken. Gerçi incelerden de etkili çok var.
Yoğun daha etkili gibi geliyor, vazelin tarzı bir şey arıyorum o yüzden, emilenleri sevmiyorum
İdeal el kremi bimdeki eyup sabri tuncer yesil kremdir. Mukemmel bir sey. Baska el kremi sevmiyorum. Hem incecik hem de hemen emiliyor. Nivea vb. Givi kalip gibi kalmiyor
Ince yapili yogun nem veren ama asla yapiskanlik hissi birakmayip hemen emilen bi sey olmali
Saniyede 6 yorum nasıl geliyor ya 🤦
Bana göre ince olması gerekiyor
El kreminin yapısı bana göre ince olmalı ve hemen emilmesi gerekiyor.
Vıcık vıcık el kremlerini sevmiyorum. Sabun gibi olmayacak. Deriyi hafif nemlendirse yeterli.
Yoğun olması daha iyi bence
İnce yapı daha iyidir
Yağsız çabuk emilen bişey olmalı
İnce
ince yapıda olmalı
Yoğun
Yogun olsun
Kremsi olsn
İnce
İnce
İnce
İnce olmalı