Güzellik & Bakım Cildiniz parlak mı, soluk mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Cildiniz parlak mı soluk mu?#Edamedaciltbakım ✨ Güncellemeler+1 yıl Gncls Cildiniz parlak mı, soluk mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nemlendirici kullandığımda ya da yüz maskesi yaptığım zaman baya parlak oluyor. Normalde de çok soluk değil orta. 1 0 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Canlıdır genelde ve insanları da canlandırır öyle bi tesiri var 2 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Parlak, canlılığını korumak için uğraşıyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Canlı diyelim 1 6 Yorumla Zahidehanim16 +1 yıl Sen sigara içiyorsunuz birkere canlı olamaz Yorumla MrKuzey +1 yıl Sigara içmiyorum :D Yorumla Zahidehanim16 +1 yıl Fotoğrafi değiş ozaman😂 Yorumla MrKuzey +1 yıl seviyorum ben bunu :D Yorumla Zahidehanim16 +1 yıl Peki izin verdim🤪🙋🏻♀️ Yorumla MrKuzey +1 yıl @Zahidehanim16 teşekkür ederim :P Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Nemlendirici kullandığımda ya da yüz maskesi yaptığım zaman baya parlak oluyor. Normalde de çok soluk değil orta.
Canlıdır genelde ve insanları da canlandırır öyle bi tesiri var
Bu ara ben tamamen solmusum 😬
parlak değil solukta değil :)
Parlak, canlılığını korumak için uğraşıyorum
Sürekli parlak oluyor 😂
Canlı
Parlak, bebek gibi cildim var
Bilmem
Soluk
Normal
Parlak.
Canlı diyelim