Onlar pirinç maskesi yapıyor ciltlerinin bu şekilde görünmesi için. Bir su bardağı pirinç ve bir su bardağı suyu bir tencereye koy ve kaynat. Ardından bu suyun soğumasını bekle ve süzgeçten geçir. Sonra yüzüne bir pamuk yardımı ile sür 30 dakika bekle.
Yillardir koreyle ve cilt bakimiyla ilgilenen birisi olatak evde hic bir sey yapamazsin. Evde ne malzemesi var ablacim? Salataliktan filan bahsetmiyorsundur umarim. Keza bakim ürünlerinden bahsediyorsan onlar da kaliteli değilse yine bir işe yaramaz. Özellikle koreli youtuberlari izle. Bak neler kullaniyorlar en mantiklisi para biriktirip türkiyeye getiren yerlerden onlari siparis etmek. Cunku ciltleri cidden cok guzel makyaj filan değil olay. Bu isi biliyorlar. Ama tam olarak onlarin kullandiklari olmasi lazim. Mesela missha kore mali. Ama koreliler kullanmiyor bize satiyorlar. Gibi gibi.
Eskiden cilt bakımı rutinim vardı çok defa ürün kullandım doğal yöntemlerde denedim cildim de ciddi bir sorunum yok Allaha şükür sadece sizlerin bildiği doğal yöntemleri öğrenmek istedim önerin için teşekkür ederim