Cildinde sivilceden dolayı oluşan çukurlar var istersen onlar için çay ağacı yağı kullanabilirsin. Çay ağacı yağını ya İnternetten bulabilirsin ya da aktarda satılıyor oradan alıp kullanabilirsin diye düşünüyorum ben. Bu yağ yüzdeki hemen hemen herşeye iyi gelir. Ya da istersen lavanta yağı kullanabilirsin. Lavanta yağıda cilt için oldukça iyi bir yağ.
Sanırım tek sorunun çukurlar güzellik merkezlerine gidip cilt tipine göre dolgu maske , kimyasal peeling gibi şeyler yaptırman gerekiyor çukurun derinliğine göre. Bence çokta büyük çukurlara sahip değilsin çabuk sonuç alırsın
Ben tıbbi önerilere karşıyım fakat sinoz markasının çok güzel kremleri var özellikle cildin nem dengesini sağlayan ya da onarıcı etkiye sahip olan. Kendi sitesinden bakabilir ve temin edebilirsiniz.. Keyifli günler..
Cildiye ve dermatologa gozukmeden kesinlikle bir şey yapma her cilt tipi farklı daha kötü sonuçlar yapabilir ciddiye büyük ihtimal uygun jel kremler verir düzenli kullanimda etki görürsün
İyi de bir şey desek her cildin rutini farklı düzeni farklı ya reaksiyon gösterirseniz? En iyisi cilt tipinizi gösterip ona göre hareket etmek ondan bir şey demiyorum.
Ama o uzun olur diye genel giriş verdim imaknın varsa dermatolgla hallet mezoterapi plazma yaptırabilirsin çok iyi gelecek o çukurlar için lazer tedavisi de var eğer maskedir tonikdir falandır böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsan kolajen takviyesi alabilirsin