Güzellik & Bakım Cildinize iltifat eden oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Cildinize iltifat eden oluyor mu?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🤍 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Cildinize iltifat eden oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
_elifce_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Yaşıma göre cildim gayet iyi iltifat edenler oluyor tabi.🥰 1 7 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @_elifce_ ya ya ;) Yorumla _elifce_ +1 yıl Pardon sorun ne? Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sorun mu ne sorunu :) Yorumla _elifce_ +1 yıl Ya ya dediniz de onu anlayamadım Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Yani oltofatlar havada uçuşuyor :) Yorumla Edameda06 +1 yıl @İnatçıbirkoç rahatsız etme Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Sağol eda yaa çok korumacısın :) Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sorma Hayriye Hanım nereye gitsem iltifat alıyorum cildime artık psikolojim bozuldu insanlardan kaçıyorum iltifat almamak için 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl yağcılıktan hoşlanmam canım hem cinsim söyleyebilir 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İltifat etmeye korkuyorlar artık :D 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Eli maşalı birine edemezler 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sndj elimde maşa var :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Sjsjsj Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet çok küçük gösterdiğimi söylüyorlar 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bebek gibi cildin var derler yıpranmıyor maşallah. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaşıma göre cildim gayet iyi iltifat edenler oluyor tabi.🥰
@_elifce_ ya ya ;)
Pardon sorun ne?
Sorun mu ne sorunu :)
Ya ya dediniz de onu anlayamadım
Yani oltofatlar havada uçuşuyor :)
@İnatçıbirkoç rahatsız etme
Sağol eda yaa çok korumacısın :)
Sorma Hayriye Hanım nereye gitsem iltifat alıyorum cildime artık psikolojim bozuldu insanlardan kaçıyorum iltifat almamak için
yağcılıktan hoşlanmam canım hem cinsim söyleyebilir
İltifat etmeye korkuyorlar artık :D
Eli maşalı birine edemezler 😂
Sndj elimde maşa var :D
Sjsjsj
Evet çok küçük gösterdiğimi söylüyorlar
Bebek gibi cildin var derler yıpranmıyor maşallah.
Evet iltifatci var
Evet oluyor hoşuma gidiyor 😊
Evet oluyor çok mutlu oluyorum 🤭
Nadireen de olsa
Hayır :(
oluyor bazen
Hayır