Güzellik & Bakım Gece bakım rutininiz nasıl? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gece cilt bakımı rutininizde ne var deliler?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🖤 Güncellemeler+1 yıl Heyyo Gece bakım rutininiz nasıl? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çift fazlı temizlik kendi cildime uygun temizleme yağıyla+yüz yıkama jeli+ihtiyacıma göre yüz serumu+nemlendirici+göz kremi/serumu+kaş kirpik bakım yağı maskara fırçasıyla sürüyorum uyarılsınlar diye+dudak balmı son olarak:)) 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Fransadan yeni gelen kremlerimi kullanıyorum bakalım işe yarıyacakmı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl soğuk suyla yıkama , tonik , serum , gua sha masaj , kirpiklere badem yağı sürme … 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben uzanır duvara bakarım sayılır mı broSU 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hee :-d Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Edameda çok güzelsin la 🫠 1 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Angaranın suyundan mıdır ayazından mıdır, Kızları çok güzel oluyo Cevap sahibi +1 yıl Yüzünden datluluk akıyo, Bahmaya gorhuyom nazar idecem diyi 🤭🫣😅 Edameda06 +1 yıl 😰 Değcek yeto gari bakma o zaman daha fzlaa Cevap sahibi +1 yıl Taam la taam bahmıyom 😂 Güzel giprikli gız, Bal yüzlü 🤭 Edameda06 +1 yıl Mersi egeli Cevap sahibi +1 yıl Egeli değilim Akdenizliyim değerli angaralım ☺️ Edameda06 +1 yıl Ne bileyim şiven öyle gibi de Cevap sahibi +1 yıl Benziyo biraz, Bu arada iç Anadolu șivesiynen yazdım amma genede anadın, Helal ossun, Has angara bebesisin gı 😂🤔 Edameda06 +1 yıl Evet iç Anadolu ve ege karışımı gibiydi :d Edameda06 +1 yıl Hafif Kırıkkale gibi de Cevap sahibi +1 yıl Hee, Didiğim gibi egeynen benzer bizim șive ıcıh Cevap sahibi +1 yıl Gırıkgaleli arhadașım var, Gonyalı Nevșaarlı Angaralı da var Cevap sahibi +1 yıl Utanmıyon da hemi hiç böyle güzel olmaya ☺️ Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Trakya gibi de ay baya mix yaptın sjsjjs Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur, Çok değişik bölgeden insanlarla aynı ortamda çalıştığım için șivem biraz denișik Cevap sahibi +1 yıl Edameda nabıyon bea 😂 Edameda06 +1 yıl Tamam yetive gari Cevap sahibi +1 yıl Angara da ne ayazdır șimdik hee, Bizde burada bilem donuyok Cevap sahibi +1 yıl Tamam özür gari, Kendine iyi bak gari, Angara güzelse senin sayende gari, İyi akşamla gari ☺️ Edameda06 +1 yıl Yakşamlaaaar 🫡 Cevap sahibi +1 yıl Yakșamlar datluluk 🤗
xWoramelx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bu kadını beğenerek takip ediyorum selmacığımı 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dişlerimi fırçaladıktan sonra uyurum bukadar. 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yüzümüzü yıkıyor dişleri fırçalayıp yatıyoruz 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çorapları çıkarıp yatağa uzanıp yatmak 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Elimizi yüzümüzü yıkar yatarız işte 😂😂 1 2 Yorumla callmegirlmore +1 yıl katılıyorum Yorumla MrConfused +1 yıl Yeter bence 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çift fazlı temizlik kendi cildime uygun temizleme yağıyla+yüz yıkama jeli+ihtiyacıma göre yüz serumu+nemlendirici+göz kremi/serumu+kaş kirpik bakım yağı maskara fırçasıyla sürüyorum uyarılsınlar diye+dudak balmı son olarak:))
Fransadan yeni gelen kremlerimi kullanıyorum bakalım işe yarıyacakmı
soğuk suyla yıkama , tonik , serum , gua sha masaj , kirpiklere badem yağı sürme …
Ben uzanır duvara bakarım sayılır mı broSU
Hee :-d
Edameda çok güzelsin la 🫠
Angaranın suyundan mıdır ayazından mıdır, Kızları çok güzel oluyo
Yüzünden datluluk akıyo, Bahmaya gorhuyom nazar idecem diyi 🤭🫣😅
😰 Değcek yeto gari bakma o zaman daha fzlaa
Taam la taam bahmıyom 😂 Güzel giprikli gız, Bal yüzlü 🤭
Mersi egeli
Egeli değilim Akdenizliyim değerli angaralım ☺️
Ne bileyim şiven öyle gibi de
Benziyo biraz, Bu arada iç Anadolu șivesiynen yazdım amma genede anadın, Helal ossun, Has angara bebesisin gı 😂🤔
Evet iç Anadolu ve ege karışımı gibiydi :d
Hafif Kırıkkale gibi de
Hee, Didiğim gibi egeynen benzer bizim șive ıcıh
Gırıkgaleli arhadașım var, Gonyalı Nevșaarlı Angaralı da var
Utanmıyon da hemi hiç böyle güzel olmaya ☺️
🤣 🤣 Trakya gibi de ay baya mix yaptın sjsjjs
Doğrudur, Çok değişik bölgeden insanlarla aynı ortamda çalıştığım için șivem biraz denișik
Edameda nabıyon bea 😂
Tamam yetive gari
Angara da ne ayazdır șimdik hee, Bizde burada bilem donuyok
Tamam özür gari, Kendine iyi bak gari, Angara güzelse senin sayende gari, İyi akşamla gari ☺️
Yakşamlaaaar 🫡
Yakșamlar datluluk 🤗
Bi tek diş fırçalarım akşamları
gece bakım rutini yapmam
Bu kadını beğenerek takip ediyorum selmacığımı
Dişlerimi fırçaladıktan sonra uyurum bukadar.
Yüzümüzü yıkıyor dişleri fırçalayıp yatıyoruz
Çorapları çıkarıp yatağa uzanıp yatmak
Elimizi yüzümüzü yıkar yatarız işte 😂😂
katılıyorum
Yeter bence 😂
Uyumak
Rutin yok duş alıyom