Güzellik & Bakım Son zamanlarda kullandığınız favori el kreminiz hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Son zamanlarda kullandığınız favori el kreminiz hangisi?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🍓🍒🍊🌹🌻🌼🌸 Güncellemeler+1 yıl Güncelll Son zamanlarda kullandığınız favori el kreminiz hangisi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Genellikle arko krem kullanırım yeşil kutu olanlardan tüplü 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Excipial hydro 👌🏼 doktoruma yazdırdım harika bir şey daha yoğun olanını alacağım ilk fırsatta 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Arko Nem 1 3 Yorumla buhayatcekilmezyahu +1 yıl tüylenme ve sivirce yapıyor nasıl memnunsun Yorumla Dürrüşehvar56 +1 yıl @buhayatcekilmezyahu bende sivilce yapmıyor aksine sivilceleri kurutuyor tüylenmede yok gayet iyi :)) Yorumla buhayatcekilmezyahu +1 yıl ne zamandır kullanıyorsun ve hangi serisini ben arko nem avokado özlü kullanıyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genellikle arko krem kullanırım yeşil kutu olanlardan tüplü
Excipial hydro 👌🏼 doktoruma yazdırdım harika bir şey daha yoğun olanını alacağım ilk fırsatta
El kremi kullanmıyorum ben 😂
Sabun kullanıyorum
İhtiyaç duymuyorum : ))
Nivea
Her daim vazelin
nivea
Ziaja
Neutrogena
Arko Nem
tüylenme ve sivirce yapıyor nasıl memnunsun
@buhayatcekilmezyahu bende sivilce yapmıyor aksine sivilceleri kurutuyor tüylenmede yok gayet iyi :))
ne zamandır kullanıyorsun ve hangi serisini ben arko nem avokado özlü kullanıyordum
Nivea.