Güzellik & Bakım Cilt tipinizi tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Cilt tipinizi tahmin edeyim mi?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🩷 Güncellemeler+1 yıl 🙋🏼♀️🙋🏼♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncellemek Cilt tipinizi tahmin edeyim mi? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et hayriye hanım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yağlı bir şeysin sen sjjsjs Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Olur ya merak ettım 🙄 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karma yağlı Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Yazın cok yaglanıyor ozellıkle alnım.. Kısında kuruma cok.. Dogru olabılır 🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl En çok alnın ise karma ama kışın kuruyorsa dönemsel değişen bir cildin var 😀 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Vayy bu konuyu konusalım bak bırara :)) ne cok bılgısızmısım... Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilgisizlik değil, herkes bilmez 🤣 ilgisi olanlar anlar Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olur tahmin edebilirsin 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru Yorumla Bischocolata +1 yıl Yanlış canım , cildim az yağlı. Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam 😀 Yorumla Bischocolata +1 yıl ☕️☕️ Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Buyur ett 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Et bakalım brosu 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yağlı çok yağlı 😆 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Vıcık vıcık hem de 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jxkxkxk Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Et bakalım. 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karma yağlı Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Evet 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karma yağlı Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Benim cildim kuru ama 😉 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru karma diye bir şey olmaz ki 🤣 Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Ben cildim kuru yazdım ama 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay yanlış okumuşum 😟🤕yorgunluktan Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😀 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet? 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru Yorumla Kerem0506 +1 yıl No canım Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl olur et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Normalden kuruya doğru Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Olar 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Normalden Karmaya doğru Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Yağlı Yorumla Edameda06 +1 yıl 😐 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karma yağlı Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Olur canim 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yağlı Yorumla aysekaptan +1 yıl 😘💗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💕 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olurr 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru gibi Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Şu an aşırı kuru evet 😑 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😟 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Normalden kuruya Yorumla Limpos +1 yıl Kurudan pilava Yorumla Edameda06 +1 yıl Jsjsjdjdjjd Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur 💗✌🏻 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karmadan yağlıya doğru Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Yakın tahmin kuzum bir tık kuruya doğru da olabilir 🤭 amaaan ne biliyim ergenlikte değişken oluyor 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣💕🥰 Yorumla Edameda06 +1 yıl O zaman normalden karmaya demek daha doğru olur sanırım Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl 😄♥️😘 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Galiba 😅🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😘💚, Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Karma yağlı Yorumla 126Pınar +1 yıl Karma Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Et canım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kuru Yorumla Tartini +1 yıl Doğru nerden bildin Yorumla Edameda06 +1 yıl Fotoğraflarından 😀 Yorumla Tartini +1 yıl 😂 doğru Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂💛 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Normalden karmaya Yorumla Fearlesgirll +1 yıl şu an normal hatta kuru gibi :)) normalde yağlı bir cilde sahibim Yorumla Edameda06 +1 yıl Soğuk havalar kuru hale getirebiliyor bazen :) Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yok daha farklı bir sebebi var :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm anladım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Et hayriye hanım
Yağlı bir şeysin sen sjjsjs
Olur ya merak ettım 🙄
Karma yağlı
Yazın cok yaglanıyor ozellıkle alnım.. Kısında kuruma cok.. Dogru olabılır 🤣
En çok alnın ise karma ama kışın kuruyorsa dönemsel değişen bir cildin var 😀
Vayy bu konuyu konusalım bak bırara :)) ne cok bılgısızmısım...
Bilgisizlik değil, herkes bilmez 🤣 ilgisi olanlar anlar
Olur tahmin edebilirsin
Kuru
Yanlış canım , cildim az yağlı.
Tamam 😀
☕️☕️
Benimkini boş ver seninki çok tatlı ❤️💐
Buyur ett
Kuru
Et bakalım brosu
Yağlı çok yağlı 😆
Vıcık vıcık hem de 😂
Jxkxkxk
Et bakalım.
Karma yağlı
Evet
Karma yağlı
Benim cildim kuru ama 😉
Kuru karma diye bir şey olmaz ki 🤣
Ben cildim kuru yazdım ama 🤣🤣🤣
Ay yanlış okumuşum 😟🤕yorgunluktan
🤣🤣
😀
Evet?
Kuru
No canım
🤷♀️
olur et
Normalden kuruya doğru
Olar
Normalden Karmaya doğru
Yağlı
😐
Et bakalım
Karma yağlı
Olur canim
Yağlı
😘💗
💕
Olurr
Kuru gibi
Şu an aşırı kuru evet 😑
😟
Olur
Normalden kuruya
Kurudan pilava
Jsjsjdjdjjd
Olur 💗✌🏻
Karmadan yağlıya doğru
Yakın tahmin kuzum bir tık kuruya doğru da olabilir 🤭 amaaan ne biliyim ergenlikte değişken oluyor 😂
🤣💕🥰
O zaman normalden karmaya demek daha doğru olur sanırım
😄♥️😘
Galiba 😅🥳
😘💚,
Evet
Karma yağlı
Et canım
Kuru
Doğru nerden bildin
Fotoğraflarından 😀
😂 doğru
😂💛
Et bakalım
Normalden karmaya
şu an normal hatta kuru gibi :)) normalde yağlı bir cilde sahibim
Soğuk havalar kuru hale getirebiliyor bazen :)
Yok daha farklı bir sebebi var :)
Hmm anladım :)
Et ett
Kuru