Şahane bir şeyyyy ba-yıl-dımmm. Makyajı çıkarmak, yüz temizleme ve cildin dengesini korumak ondan soruluyor. Shea içeren formülü cildimi nazikçe temizliyor ve bakım yapıyor. Kimler denemek ister?

Şahane bir şeyyyy ba-yıl-dımmm. Makyajı çıkarmak, yüz temizleme ve cildin dengesini korumak ondan soruluyor. Shea içeren formülü cildimi nazikçe temizliyor ve bakım yapıyor. Kimler denemek ister?

Hafif yumuşatıcı içerikler ve yağlardan üretilen temizleyici sütün nazik formülü, normal ve karma cilt tipleri için uygundur. Cildin sağlıklı dengesini korumak için kiri ve yağı nazikçe arındırır. Bazı insanlar ciltlerinde matlık hissettiğinde temizleme sütünü masaj kremi olarak bile kullanıyorlar. Tavsiye edilmektedir.
Cevap
4Cevap
Yok hayır hiç denemedim.
Yok hayır hiç denemedim. Güzel diyorsan bende bir bakayım.
Fiyatı nedir? Shea içerdiğine göre abartı değildir yazdıkların ama denemek isterdim fiyatı beni zorlamasa
Yok çok pahalı deneyemem beni aşar
bütçene göre tam ya da mini boylarını alabilirsin, biraz pahalı ürünler ama cilde gerçekten çok iyi geliyor. İçerikleri çok temiz bu yüzden bile parasına değiyor. Ben set olarak almıştım
Yok beni aşar iyi günlerde kullan
Hayır bu markayı denemedim hiç ilk defa gördüm hatta
Süt falan sürmem yüzüme su en temiz yol
bu temizleme sütü, özel hem normal sütte protein içeridği faydalı
Bu saçma sorular yüzünden sorularımız altta kaliyo
nasıl yani
Hemen deneyeceğim
Güzelmiş
Yok denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?